Daniel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet arkadaslar bazı cmylmz esprilerini yazıyrorum * Mademki dünya bir hiç, gece de iç, gündüz de iç. * Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım. * Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz. * Nefes kesen bir roman yazdım. Tüm okurlarım öldü. * Hakan yarın ki maçta forma giyemeyecek... Çıplak oynayacak. * Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter. * Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım. * Yazılıdan sıfır aldım ama, önemli olan katılmaktı. * Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz? * 1959'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur. * Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. * Ölüm korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygudur. * Adamın biri eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş. Eczacı ona "sineğinizin nesi var acaba" demiş. * Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır. * Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar. * Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak. * Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor. * Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey! * Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki... * Selam! Ben Aydan Şener. Hadi yaa. Ben de dünyadan Neil Armstrong. * Çocuğun biri bir gün kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış. Annesi de "oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?" deyince çocuk: ama anne bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor. * Temel Fransa'ya gitmiş. Tabelada Fransa yazıyormuş. O da " Aaaa... burayı da mı Sabancı aldı" demiş. * Gençliğim acı veriyordu. Ameliyatla aldırdım. * Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı! * Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun * İnsanlık bugün de para karşısında değer kaybetti. * Karınızla aranızdaki ortak yan ne? Aynı günde evlendik. * Hayatım boyunca kararsız biri oldum ama artık emin değilim. * Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. * Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, çok zevkli. * Demokrasi, seks gibidir. İyisi de, kötüsü de "iyi" dir. * AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama, Maymundan gideceğimiz kesin. * Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda. Dünya çatlamasa bari. * Asansor bozuk. En yakın asansör karşı binadadır. * İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür. * Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bügünden yapma. * Tanrım! Kendim için bir şey istemiyorum. Yalnızca anneme paralı ve güzel bir gelin nasip et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ehehe süper. bunların cem yılmazın olduğunu bilmiordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 en babası bu "hırısızlık yapmayın, hükümet rekabetten hoşlanmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +1/2;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bunlar benim telefonda var yahu:D çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 cogu yillardan beri donen kliseler, cem yilmaza ait oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 espriler güzelde bütün espriler'i yapan, cem yılmaz bütün zor soruları çözen, einstein nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yüzeysel espiriler açıkcası... cem yılmazın küçükçekmece nükleer araştırma merkezi espirisini tek geçerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ahahaha "lololo radyasyon gaç gaç" yarılırım her izleyişimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öyle demeyin elektrondan bile hızlı kaçan adamlarımız mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 o zaman bu espriler 99 yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Birde "Kaynak gösterebilirmisin" sorusuna Cem Yılmaz' ın verdiği yanıt şu "gösteririm ama yanlardan tutup ayıramam" ;) sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +Kaynak gosterir misin? -Maalesef ustunde oturuyorum... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 "* AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama, Maymundan gideceğimiz kesin. " Eheuheue bu kopardı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: espriler güzelde bütün espriler'i yapan, cem yılmaz bütün zor soruları çözen, einstein nedense :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki... koptum yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bayat espriler hepsi acıkcası burdan okuyunca, bunları ne baska biri yapınca komik olur ne de maille birilerine gonderince. sadece o yapınca komik. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 22:29 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hepsi cem yılmaz esprisi felan değil , her gördüğünüz komik şeye " ho ho hö he kesin cem yılmaz ehaho" şeklinde yorum yapmayınız lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: Birde "Kaynak gösterebilirmisin" sorusuna Cem Yılmaz' ın verdiği yanıt şu "gösteririm ama yanlardan tutup ayıramam" ;) sdf. yanlardan değil loblardan olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi de "benim havuzla ne gibi bi problemim olabilir?" sorusu var ki, çok doğru. tebrikler cem yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 baba ile cocuk tatile gidiolar baba : olum havuza girsene cocouk : Olmaz Problem çıkabilir. bu her duyuşumda kopartır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar