Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben uplamadım ki :( Üzüldüm lan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 cob :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Death edit:yalnız tarihine bakmamışım sdasff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 löl 2006 'da olsa CoB? Death? doom? Gothic? möeh... yinede Draconian Doom için pörfekt derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oyoyoy. past. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Past tabi, şimdi burada past delivelet'e ayarın allahını yazardım da, anadan doğma antilame protection software ile büyümüyoruz, ''BEN ALTI YAŞIMDAN BERİ SİVİP PİKİNG YAPIYORUM LAN'' ibresiyle de doğmuyoruz malum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aritra said: ben de hafif (bolca akustik, piyano v.s kullanan) doom grupları arıyorum. anathema, saturnus gibi..Agalloch dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mors Principium Est. Unborn yada Inhumanity albümleri mümkünse ikisini birden:) P.S: Madboy'un isteğine uygun tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bloodbath, Dimmu Borgir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Abi uplamayın şunu, 2006'dan kalma topik, tavsiye mavsiye istemiyorum bi gidin sdhfhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 up. topik yararli geldi bana, baska tavsiyeleriniz yardimci olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mADmaXimus said: up. topik yararli geldi bana, baska tavsiyeleriniz yardimci olabilir. Temmuz öldürürüm seni of ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben de bu tür gruplar bakıyordum tam, tam ihtiyacı karşılayan bir topic. başka tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 orphaned land kivaminda baska gruplar varsa lutfen :) inanilmaz hosuma gitti akustik bonusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 madboy metalika dinlemeni tavsiye ediyorum guttural melancholic atmospheric industrial svip piking ergen death metal klasmanında. çok beğeneceğine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Scar Symmetry , Skyfire , Eternal Tears of Sorrow olabilite iyidir bunlar hep Soilwork var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Lidriel said: madboy metalika dinlemeni tavsiye ediyorum guttural melancholic atmospheric industrial svip piking ergen death metal klasmanında. çok beğeneceğine eminim. Yavaş tanerim, yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 At the Gates dinle bence. Melodeath babası. hazır yeniden toplanma dalgaları varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Doggy şu topiği kilitle vallahi, aradan birisi upladı başıma bela oldu sdhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 MADBOY said: Doggy şu topiği kilitle vallahi, aradan birisi upladı başıma bela oldu sdhfs. Distopia var efsane doom grubu onu dinle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yavuz çarpar yapma etme abi sdhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Topik kapanmadan.. Deloğlanım, Guttural Secrete ve Tokio Hotel'in beraber çıkardığı split albümü edinmeni öneririm. Hem hüzün, hem bağırsaklar var splitte. Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Chastise said: Topik kapanmadan.. Deloğlanım, Guttural Secrete ve Tokio Hotel'in beraber çıkardığı split albümü edinmeni öneririm. Hem hüzün, hem bağırsaklar var splitte. Çok iyi. Batu sen de mi lan. Zaman makinesi icad ettireceksiniz adama, QÜSTÜM. Doggy bi kilit/delete, yalvarırım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Insomnium dememiş kimse, üzüldüm çıldır madboy çıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar