MaUWw Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya da isteyebilir? garip çekimler, anlayamadığınız saçma bi bağ. ya da yanındayken uzak, uzaktayken yakın olmak birine? birine karşı bi şeyler hissedio sanarken, başka birinin hiç olmaz yerde araya girmesi. ve işte lafı uzattım, o çekim, çekimden bahsediorm. bu herksese oluo mu yoksa ben mi "böyleyim".. bunun adı ihanet mi, yanlış mı, bu da mı gelip geçici. gelip geçiciyse bu sorunlu, kafa karıştırıcı evre niye? *böyleyim=şıpsevdiyim, garibim, yanlışım vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Sınırı yoktur bunun. Öyle ki her bireyin etrafındaki her insanla olan ilişkisi apayrıdır, kendince özeldir, kendi ayrı yeri vardır. Dolayısıyla aldatmak bir seçim olabilir, ancak bir insan birden çok kişiye gayet aşık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Birden çok kişiye aynı anda aşık olunmaz, en fazla hoşlanma ya da saplantıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bilimsel olarak kanıtlanmadı. benim cevabım 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 4 Kalpte 4 oda var 2 büyük 2 küçük ama... Yani max. 2 kişiye aşık olursun diğerlerinden anca hoşlanma hakkın var Olsun yinede 4 ü geçme yeter Hem AKP şeriat getirirse 4üyle de evlenebilirsin (Bana bakmayın saçmalıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ayrıca kalp pili takıp cogaltabiliyosun lovestick duo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ana baba eş dost kardeş tanıdık hede höde bi sürü kişiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 herkesi seviyorum ben ayni anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 1'den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Gerçekten bir kişiyi seversin zaten düzgün bir kişiysen sevdiğin kişiden başkasını gözün görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ShadowFury çok güzel açıklamışsın saygı duydum :) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:19 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bence cok zevkli bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 doğru sevgi diil bu. çekim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 aşk denmemeli buna bencede.aşk çok daha yoğun daha farklı bişey ve genellikle aynı anda sadece 1 kişiye duyuluyo aşk ama hoşlanma farklı tabi onun sınırı yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kimseyi sevmezsen gercekten çok kişiyi sevdiğini zannedersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben 1 i geçemem abi. hoşlanma olur da gsl der geçersin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben 1 i geçmedm hiç ve geçmemde ama bi insan isterse çok kişiyi sever ( ne kadr çok demeyin çok işte :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 güncel dünya nüfüsu kadar insan sevebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 :)) off arkadaşlar. off..offff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Aynı anda kaç kişiden nefret edebilirse o kadar kişiyi sevebilir ;) bünye meselesi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 zamanında bonepart açıklık getirmişti bu olaya ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sınırı yoktur bencede.. ama söle bi sorun var sen biriylen birliktesin daha iyisini bulup ona gidince eskisinden hlaa hoslansanda onda bir tepki oluyo tabi o yüzden bu ilerlemeyenlere "arkadaşlık" diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet işte, üstüne basmışın. arkadaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kaşarda diyorlar böylelerine ya da ben yanlış anlamışım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Krusty +4565467546435667546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar