CapriceXante Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @Manloth shamanın mail giymesi senin yani bir mage için neden bu kadar önemli oldugunuda açıklarsan bizi biraz daha aydınlatmış olursun. Mail mail diye abartıyorsun ama 2h ile mail giyersen ortalama 2.5k armorun oluyor bu neye eşit biliyormusun ? üstünde druid buff olan inner fire bufflu priestla aynı dmg reduction oluyor. 1h ile 5k armor oluyor buda %48 civarı bir dmg reduction oluyor ki bunu warr ve roglara karşı kullanıyorsun genelde.. Manloth dostum bide eğer üşenmezsen bir ara frost mage olarak işini bilen bir paladinle kapışırmısın ? Yada bir warlock arkadaşından rica et arkadaşın felhunter çıkarsın ve sen sadece felhunterla kapış.. Veya bir warrior olarak 1h li paladinle kapışabilirsin.. Mage'in sorunu shamanla degil ,Healer classlarla sorunu var . Bu cümleyi biraz düşün istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 shaman ın mail giymesi neden beni ilgilendiriyor hemen yanıtlayayım oynadığım diger karakter paladin :) siz hiç bir shaman elinizde güzel bir silah varken 100 150 dmg vurdunuzmu ? :) peki bu adamı skill'li vuruşunuz olmayınca nasıl öldüreceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 1h heralde chain e 150 vurduğuna göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yok gayette 2h stormpike honored ödülü polearm adını tam hatırlamıyorum. Sizde unutmayın ki şahane shield'ları kullanabiliyor shaman arkadaşlar :) Sadece mail armor olarak düşünmeyin.. Warlock ları hiç söylemiyorum zaten :) Belki ilerde fear a bi cd gelir. bunu söylediğimde sizde de poly var diye bi karşılık alıyorum her seferinde. Benim poly hit de bozuluyor, fakat fear 15 sny koşuyor bi yandan da dayak yiyorsun :) yada priest ın scream ı gibi biraz daha süresi kısaltılabilir, bu locklara çok büyük avantaj saglıyor + pet eğer fh varsa yanında spell lock imp varsa sürekli 100 100 dmg alıyorsun eger blue berry varsa ki bu mage için bi avantaj olarak görebilirsiniz buda çok seri vuruyor yakınlarınızdaysa bi yandan seduce olup mutlu mutlu ölme şansınızı da unutmayalım. ayrıca çözemediğim fire spell dmg ları lockların çoğunda komik rakamlara düşüor buna bi anlam veremedim. aldığınız dmg ların giç azımsanmaması gerek. 2k mavi gear ile 3k ya yakın epix le vurulan dmg'ler ve arada aldığınız dotların haddi hesabı yok :) Warlock = owerpowered always sevgiler saygılar [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 20:47 tarihinde, Manloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Asphodel,Cashar,Kevase bakın arkdaşlar once fire blasttan basliyayim Şamanlarin ortalama 4.5k hp si oluyor değilmi? Onden cs ile de girebiliriz 2 trinketli ortalama gearli arch magein Pyrosunun 3k hit i var (Crit demiyorum) Groundingi gittikden sonra pyro coc veya pyro arch expo (basta kullanmadik hala csmiz duruyor) şamani öldürmeye yetiyor her şekilde kağıt üzerinde şunu atarim bunu atarim dayorsunuz al bende yazdım kagıt senaryo işte. Rank 14 kimseye baldıcı çıplak deme hakkını vermez ama tutupda cahilin teki gelip yo yo r14 oldunda adammı oldun sen buraya nasıl resim koyarsın oy oy kıskandım + "kagit uzerinde savas olmaz" diyen birine boş konuşuyorsun demek ben dangalağım benle alay edin demekden farksız. Raidin tepesine zıplama konusunda pvp moviemde var bi kac tane öyle pozisyon + bolcada şaman savaşı var indirir izlersiniz. Bende ilk postimda dedigim gibi 2 trinket olmadan hikaye şaman.Hiç değilden natural agliment lazim ama büyük guildde oluda element kalan şamanların sayısı cok az yinede. //edit:Eklenti Manloth o konuda biraz haklısın % 50 dmg reduction element le birleşince şaman biraz iş yapar pozisyona geliyor ama her hybrid'in kaderi pure classlar kadar effektif olma şansları yok ne şekilde olursa olsun bi Priest bi Warrior bi Mage olamiyor [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:33 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 link alabilirmiyim movie lerinin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 2. bi oyun yapsa ya blizz. WoWoP world of warcraft on paper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Abimiz sadece kişisel reklamını yapıyor her mesajında bir konu tartışmaya niyetide yok aralara güzelce reklamları sıkıştırıyor ha dicek benim reklama ihtiyacım yok beni bilen biliyor bilmiyordum öğrendim :) ama cidden movielerini merak ettim nerden indirebilirim link verirmisin hangi sitede mevcut link verirsen tşk ettim yoksa canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 shaman'ın skillerine nerf ve talent tree'lerine buff gelmeli (bence). skiller başlı başına güçlü ama talentlerde işe yarayan 2 bilemedin 3 tane adam gibi şey var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bunun reklamla alakasi yok bi şahsiyet kağıt üzerinde savaş olmaz diyen birine boş konuşuyorsun derse ve diğer yonlerden tartışmaya katılan arkadaşların mantık dahilindeki postlarına saçma sapan yorumlar yaparsa ki hala o oyle değil bu böyle diretirse bak sen busun ben buyum diyebilmek için örnek verebilirim bunun Ego yada reklamla pek bi ilgisi yok ki burada birçok arkadaşımız belirli bi seviyeye erişmiş belirli binoktaya gelmiş kişiler herkim olursa olsun mantık dailindeki postlara gene aynı şekilde cevap vermeli sapar saçma sapan yazılar yazarsa tabiiki tepki alir yahıtlanir. Yoksa sanmiyorum kimsenin burada birbirine kişisel garezi olsun. Link; http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=14474 Uzun zamandan sonra ilk video denememdi 1-2 ay içerisinde yenisini yapacağım görüntü topluyorum şimdi 1 vs 10+ savaşlardan derleme yapicam yenisinde. Ki moviem amman yarrabi dedittiricek kadar epic değil ama aoe kısmında eşsiz en ona en yankin aoe Gegonların Aq kapisinin açılmasını bekleyenleri aoelemesi var pek örenği yok o açıdan. Movieden screenshotlar Party veya raidde olmadan honor gelişi Fresh victims of the ever growing army of the undead. ^_^ Av stat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 okey saol bi otherguy backdraft still i görecekmiyiz bakalım bu 2 adam yüzünden mage oynuyorum diebilirim ama isteğim olan pvp ye fazla yönelemedim pve yüzünden bide 10 puan vereyim yorumlar bölümü dolu gözüksün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 regalya bu ne lan. sen mage deilmiydin :'( allah kahretmesin bütün lockları. bu arada ilk ss'yi daha önce yollamıştın sanırım, deli bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sakın tartışma ortamı yaratmak istedimi zannetme ama Country bölümünde neden turkiye yazmıyor bi utanma söz konusu olamaz dimi veya gavur bebelerinin turkey yazısını görünce movie yi indirmicekler gibi bi endişenmi vardı? tekrar söylüyorum tartışmak diil amacım sadece merak ettim ama ilk seçenek olmaz yok yok olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Seceneklerde,profile pek bakmadim ki orada millet Country ye bakip indirmiyorki movieyi isterse uganda olsun. muzcu meyç im b@bs biri arkadan raid of fire tepelemiş ondan öyle gözüküyor. :p [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 02:01 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 otherguy : regalya'ya ozendim, mage oynadim. peeh.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Benim uykum gelmiş herhalde nelere dikkat ediyorum neyse konuya dönecek olursak sanırım ilk postumda yazdıgım gibi trinketleri olan mageleri tartışmadan ayrı tuttum ama sen her yazında örneğine trinketleri ekledin çünkü trinketleri use lamış bi mage zaten kabus ( bu patchle beraber oda hafifledi) ben trinketsiz magelerden bahsediyorum bkz:ben ve tartışmanın devam etmeside çok saçma aynı şeylerden bahsediyoruz hemen hemen sen biraz daha ılımlı bakıyosun shaman vs mage eşleşmesine ama inan herkez öyle diil herkezin 2 trinketi yok critsiz 3000 vurmuyor istisnai konuşuyosun yani genel olarak bakarsak shaman ın mage e karşı üstünlüğü açık ve senle bunu yüreğim yettiğince tartışırım vazgeçmem.sanırım arkadaşın bir tanesi ya bu konuya yada hunter nerf konusuna yazdı her class ın belalısı çekindigi bi başka class vardır işte o arkadaşın örneğindeki olayda shaman vs mage . Mage e ters ge-li-yor bunun trinketi lami cimi yom kevashe bunu anlatmaya çalışıyor ben bunu anlatmaya çalışyıorum ama sende dahil dier arkadaşların hepsi bıkmadan usanmadan ya o kadarda diil mage işini bilmiyor mage işini bilse alır diyor işte ben buna karşıyım arkadaş bizler fikirlerimizi beyan ettik ki mage oynayan arkadaşlarız bizde dier mage oynayan arkadaşlardan ya saçmalamayın siz işinizi bilmiyosunuzda kesemiyosunuz gibi selzenişler beklerken bunlar shamanlardan geliyor işin komik ve anlaşılmaz tarafı bu neyse konunun özeti bu biraz uzun bir özet oldu ama işallah açıklayıcı olmuşumdur kalp kırmadan takışmadan konuyu kapatalım teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 - Elemental Combat 15 Call Of Thunder : 5 Critical strike with Lightning Spell Verilebiliyor - Enhancement 15 Thohand Axes And Maces Verilebiliyor - Restoration 21 Nature Swiftness alinabiliyor Üstüne de Tidal Mastery alinip %5 Nature and Lightning Critical Strike with spell veriyor .. %10 crict lightning GG FTW daha ne diim .. birisi söle bi talent buidl yapmis bittim ben buna,muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bir soru soracam arkadaşlar mage olanlar cvp versin plx. Warrior vs Mage Mage vs Shaman Sizce warriorun mage i alma olasılığı ile magein shaman alma olasılığı nedir? Hangisinin işi daha zordur? Warrior / Mage? Hepsindede alabileceklerinin en iyisi olsun yada orta halli şimdi içinde konuşabilirsiniz gelecek içinde (Gelecek derken şu şu itemi bi alayım ulen mevzusu) PS : Sadece merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Warriorun 1 vs 1 de pek şansı yok mageye karşi sheep > warrior Nova+blink+sheep > shaman pvp trinketi takili bile olsa genelde takiliyor kısacası Sheep > Shaman + Warrior diyebiliriz. Ki mage düzgün açılış ile hatta hatta pom sheep bile yapılabilir warriora karşi sonucda warrior u hasar almadan kesebilir. Şaman birazdaha dikkat gerektiriyor ama şamanla oynamışsa veya şaman karakterini taniyorsa gene ayni şekilde pek zor olmayacakdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sorunun cevabını çok iyi biliyorum maksat shaman'a çok ama çok takmış mage arkadaşlara herşeyin egosal olmadığını kavratmak. Bu oyunda 1vs1 denge hiç bir zaman olmayacak beklemeyin 1 class her zaman ötekine karşı ezici demiyelim de üstün olacak... PS : Ha olurda bir gün öldüğünüzde gerçekten kayıp etmek istemediğiniz bir şey (ler) eklenirse o zaman bu tür tartışmalarda yerden göğe kadar hak vericem size. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 04:57 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bence bu oyundaki dengeyi karakterler arasındaki dengesizlikler dengeliyo desem anlarmısınız ? =) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 05:14 tarihinde, Pestilence tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ya sonuçta tartıştığınız 2 class'ında talentleri elden geçirilecek. Ortada bir sorun yok. Mage'te Shaman'ı öldürebilir. Shaman'da mage'i öldürebilir. Boşuna tartışıyorsunuz. Birde birisi Shaman'ın Mail armoruna takmış sanırım. Shaman'ın Allydeki dengi olan class Paladin. Paladinler Plate giyiyorlar. Shaman'ın mail giymesi çok birşey değil. Ha diyorsun ki elinde atak yapacağın bir yetenek yokken öldüremiyorsun. O şamanın sorunu değil Paladin'in Bubble larını kaldırıp dmg verebileceği birşey versinler ozaman. Paladin'in dmg vermesini istediğinizde çok şeyi feda etmesi gerekecek. Benim tanıştğım mage'lerden de Shaman'ı free HK olarak görenler var demekki Shaman'ı öldürebilmek için taktik yapabilmiş insanlar ve başarıyorlar.... En son olarak. Uzun zamandır 2 classında beklediği oluyor ve 1.11 ile Mage ve Shaman talentleri düzenleniyor. Shamanın talent geliştirmesi umarım milleti hüsrana uğratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Meydanı boş buldun konuş tabi :) Shamanların mail giymelerine takmadım blizzard ın sitesinde shaman ın zayıf olarak gösterilen tek yönü leather armor giymesidir yazarken oyunda shamanların mail armot giyebildiklerini söylemiştim. Yazıları daha dikkatli okursanız sanırım anlarsınız. Blizzard ın forumlarındaki paladin bölümlerini vaktim oldukça geziyorum, onlarında istediği şey healing spellerinin düşürülüp adam gibi vurabilecekleri bir şeyler eklenmesini istiyorlar. Atıyorum bir dro0o0od kalkıp savaş için talent ayarlayabiliyor priest pvp için talent seçebiliyorsa paladine de bu ayrıcalığı sunmaları gerek yani paladinlerin swing beklemek gibi bi zorunlulukları var ve sitede paladinler için yazan zayıf nokta very gear depended "yani adam gibi setin olmazsa sen bir hiçsin" Başka rank 14 olan arkadaşım güzel bi mage için hiç zor olmayan bir şey bu eger 4 5 hafta aralıksız bg pvp yapabiliyorsan ki rahatlıkla rank ler ayağının altına serilir. Av de raid ile dolaşmadan honor kasabilen ve haddinden fazla kasabilen tek karakterdir yanılmıyorsam, buda = rank, zor bi durum değil. Resimde 3 tane 100 honor göstermişsin oda hoş ben bunların mislisini alıyorum cs veya spell lock yemedikce :) Kimse mage shaman kesemez demiyorki, neden söylenenleri düşündüğünüz gibi yorumluyorsunuz ? elbetteki mage shaman keser ama shamanla mage karşılaşmasında shamanın şansı mage e göre daha yüksektir eli ayağı titreyim es yerine fs basmadıktan sonra :) şu bahsettiğiniz 3k critsiz pyro nun nerden çıktığını da çözemedim bg de ise tamam buff küff 3k ya kadar çıkıyor. Ama onun dışında 3k nix nix yok öyle bişi kimse gerisinden bişiler uydurmasın :) Diğer bir arkadaşımda sormuş Warrior vs Mage Tabiki mage ama şöyle bi durum var karşınıza mc gear ı ile bi warr çıkarsa ve sizde fire mageseniz warr tabiki. Eh adamı sürekli otlatmak gereksiz bi yerde birisi pes edecektir, Ama siz dersenizki " ya frost nooolcak frost" frost talentli bi mage e karşı melee karakterin kazanma şansı ( tabi mage ebleh değilse ) %1 den bile daha düşüktür. Fire da komik şeylerle karşılaşmıyo değilim pyro nun 150 crit vurduğu (normalde 3k+) kurbağanın pyro yu resisted ettiği böyle abukluklar yokmu evet var. Classlar arasında dengesizlikler mi evet oda var. Şimdi bunları tek tek sıralamak ve bu yazıyı daha fazla uzatmayı tercih etmiyorum. Lütfen yazıları okuyun başını okudum şuna bi yorum yapıştırayım mantığıyla yaklaşmayın :) bunu yaparsanız mutlu mesud olurum. sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 3 tane 100 deilde orada 15-20 tane kadar geliyor resimde anca o kadar cikiyor indir sen movie yi indir :) bu arada ss ini cek o misli aldiklarinin veya frapsla bizimle paylaş bizde görelim 1 aoe de 5-6k honor nasıl yapıyorsun ögrenelim. Rank işi serverine göre değişir tutup 3-5 tane ace guild raid kasarken av ye gireyim 250k haftalik honor yapyim düşünürsek onlar basar 1 milyon honor biz avcumuzu yalarizyani serverden servere fark var :) ki 0 dan 14 e 4-4,5 ay sürüyor paso standing 1-3 olursa biraz rankliysan 3 ay paso st 1-3 le yaparsin 14 . Fire resistance konusunda toep i feda edip perfection + yuzuk feda edip Don rodrigo kullaninca fr sorun olmuyor. Pve dede ayni ki zaten trinketler ayni anda acilmiyor artik. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:47 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu arada shaman 1.10 ile yemiş nerf'ü totemler aoe'den etkileniyo, kendi kendine kayboluyo falan. süper bug olmuş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar