Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

High Level Armor Sets

Arloth

Öne çıkan mesajlar

üsluplarınıza biraz daha dikkat etseniz daha iyi olur sanki. Çoluk çocuk , bebeğe emzik gibi kelimeler hoş değil. Kaldı ki bwl mc farmlıyorsanız güçlendirilmiş setler hakkında bu tip yargılara varmanız yanlış. Herkesin guildi olacak, guildi ile highend yapacak diye bi problemi yok. Hardcore sanız gider AQ farmlarsınız. Bunları da olanağı olmayan insanlar alsınlar diye yaptılar. Ben 7 ay devout setimle gezdim, sonra seti bozdum mavi itemlerden kendime set yaptım. Prophecy botu almıyorum çünkü bendeki mavi daha iyi.

Parçalar üzerindeki ek özellikler hoşuma gitti. Priest olarak gayet güzel helm yapmışlar. +heal , crit ve mana regen bir arada gerçekten başarılı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi tutamadım cevap veriyim dedim. Bazı arkadaşlar çocuk avutmak, bebeye emzik.. falan gibi yorumlarda bulunmuşlar.

Öncelikle bu setlerin hedef kitlesi "casual gamer" dediğimiz oyuna günde ortalama 1-2 saat ayıran, çalışan, meşkul olan ve genellikle hardcore tabir edilen oyuncu kitlesinden ortalama olarak yaşca büyük insanlardır. Oyun zamanı az olmasına rağmen bu kitle mmorpg firmalarına en çok kar sağlayan müsterileri oluşturmaktadırlar. Yani düşünün, bu adamda sizinle aynı parayı veriyor ve serverlara getirdiği yük, hardcore bir oyuncunun 5 de biri belkide daha az. Yani blizzard 1 hardcore oyuncu yerine tabiki 5 casual oyuncuyu tercih edecektir. Nede olsa daha karlı. Bu yüzden blizzard casual oyuncuları elinde tutmak için böyle bir patch çıkardı. Yoksa bende dahil olmak üzere lvl 60 a gelip MC /bwl/rank 14 gibi hedeflere ulaşamayan müşterilerini kaybedecekti. Eğer fırsat bulursanız pvp setlerle tier 0.5 leri karşılaştırın neredeyse eşit. Bu yüzden olayı anlamadan bebek, emzik gibi açıklamalar yapmak talihsiz olmuş.

Zaten wow ilk çıktığı zamanlarda casual oyuncular tarafındanda zevkle oynanabilecek şeklinde lanse edilmişti ve hardcore oyuncu ile casual arasında asla dağlar kadar fark olmayacağı sözü verilmişti ve simdi bu sözlerini yerine getiriyorlar. Bence cok akıllıca ve bir cok oyuncu için yararlı bir patch.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay ağlayana emzik değil herkes mc bwl yapacak zamanı imkanı yada şartları yok ve bu tür oyuncular serverlarda epeyce var blizzard bu kesmi kaybetmemek için böle şeyler yapıyorki doğru yapıyor sonuçta yeni 0.5 setler çokta süpro şeyler değil herşey hardcore oyuncular için yapılacak diye birşey yok değilmi :P

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:17 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaa
Bu kadar alingan olmak gercekten basari, kutluyorum sizi. Bebege emzik vermek diye bir deyis vardir, size bebek demem anlamina gelmiyor bu. High end instance yapamayanlar epic epic diye aglasip duruyorlardi (ki delinin dedigi gibi, ne kadar hak ettikleri tartisilir), Blizzard da susturmak icin bunu atti önlerine.
Kendimi de niye savunuyorum bilmiyorum gerci, ama bu kadar fesat ve paranoyak olunmaz gercekten.
Ayrica bugün, cok yeni olmayan bir realmde Molten Core'a girememis bir oyuncu, iyi bir oyuncu degildir 1 parca epici bile hak etmez kanimca. Kimse kimseyi kandirmasin burda, herkes neyin ne oldugunu biliyor. 40 kisi toplanip da bir isi beceremeyen adamin da gidip böyle bedavaya epic almasini dogru bulmuyorum ben, ne anlami kaldi o zaman "epic"'in? Molten Core yahu, AQ40 degil yani, sirf Magtheridon'da tam 40 tane guild var Ragnaros'u farmlayan. Zaten epic yeteri kadar bedavayken, bi de böyle hicbir girisimde bulunmayan adama vermelerini ben dogru bulmuyorum.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:34 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu setlerdeki epic itemlerin statlarını çokta beğenmedim hatta rare yapsalarmış komple daha iyiydi. statleri değiştirmeden +1 Crit ekliyor pat epic oluyor item, saçma. Tamamen "Casual Gamer"ların forumlardaki konuşmalarını susturmak için yaptıkları birşey.

Ayrıca aynı şeyi bende düşündüm Türkçedeki deyişlerimizden bu akdar mı habersizsiniz? Bebeğe emzik vermek deyişinin ne anlama geldiğinden bihaber misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığın son yazıda diğer arkadaşın yazdığı yazıda kaba güzel kardeşim. fikirlerin senindir saygı duyarım. hakedip haketmediğimize sen yada başkası karar veremez ama istediğini düşünebilirsin gene saygı duyarım ama üslubun son derece yanlış benim lafım buna.
Sosyal ağlarda paylaş

konuştuklarına dikkat et biraz seni hardcore oyuncusu bu dediklerini okuduğumda neler demek istediğini çok ii anlıyorum bence sen şunu düşünüyorsun ben boş adamın tekiyim yapacak hiçbirşeyim yok hayatta sadece wow oynarım deli gib MC BWL farm atarım alırım bütün epic setleri sizin ise çalışmak zorunda olduğunuzu benim kadar para verdiğinizi asla umursamam sadece şunu düşünürüm ben günlerce kastım MC BWL vs vs... ve epicleri aldım ama siz üç beş şeyle epic alacaksınız buna dayanamam gelir burda böle ağzımdan ne çıktığını dahai kulağımdan duymadan yazılar yazarım (High end instance yapamayanlar epic epic diye aglasip duruyorlardi (ki delinin dedigi gibi, ne kadar hak ettikleri tartisilir), Blizzard da susturmak icin bunu atti önlerine.) gibi.... epic epic diye ağlayıp durmak, hak ettikleri tartışılır, blizzard susturmak için bunu attı önlerin bana çokkk alıngansınız diye mavralar söyleme sakın bu sözler ancak yaa kapıdaki dilenciye yada sokaktaki ite söylenir ama bilki köpekler havladığı için atlar asla ölmez....
Sosyal ağlarda paylaş

e bravo bir oyun icin millete demediginiz kalmamis, ne demek haketmiyo. kim karar veriyo kimin neyi hakettigine. ayni parayi veriyorum, hayatimi oyun oynayark gecirmedigim icin adi mor olan bir itemi cok goruyosunuz. senin aldigin seyler hala benimkilerden daha ustun, nedir derdiniz anlamiyorumki. korkuyo musunuz kuytuda kistirip 5man instancedan aldigi epicle seni kesicekler diye? eglenin gecin gidin arkadasim, bu kadar kasmak nedir bir oyun icin, birah allaniseersen ya, kustum oynamiyorum artik, al butun morlar senin olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...