DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 tamam soul cube,gözlerin ps değilmiş :P telfonunn varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 napıcan hacım tel numaramı eğer çok lazımsa bi aşağıdaki postta müvekkilime akıbetim hakkında bilgi verdim.http://forum.paticik.com/konu.php?id=176449 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 of be off ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 pent'in yolladıkları normal evet gothic olmakla aptal aptal kanlı dudaklar göz kapağına piercingli olmayı karıştırmadıkça güzel sarışına blayı begenmedım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 güzel bi kare bence..benimde aklıma gelmişti yapayım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 al işte mal..nick de bitch in black..o yea check it out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya abi böyle sıfatlar varmı harbiden lol yaff kine ne lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hımm hoşmuş ya :P geçenlerde bize gelmişti şu mor çoraplı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Penthin koyduğu ilk resme bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Acaba böyle bi imaj yapsam annem ne yapar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 insanmı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bence değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şekil olarak biaz insan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çelişkideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bir insan ya doğuştan karizmadır ya da değildr.kasmak manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eh, annemle ablam sey derdi hep ''genelde ya cirkin kizlar(erkek de olabilü) ya da kusurlu kizlar gotik takiliyor.ya kusurlarini kapatmak, ya dikkat cekmek icin ya da kilolarini saklamak icin böyle giyiniyorlar'' kismen de haklilar yani tabii . istisnalar da var penth'in koydugu resimlerde görüldügü gibi. cok bokunu cikarmadan bu sekilde giyinen güzel insanlara gayet yakisiyor bence. hic birseyin abartisi güzel degildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gothic olacak .beyaz tenli olacak.abartmayacak. yakışır her türlü,bkz penth 3.resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 vampirefreaks.com kralıdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 öyle deme eternal sunshine of the spotless mind bu da fena değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 nickler de süper hani. VampireOfDarkness666 Take_your_soul Fucked_Up_Little_Girl ( O.o ? ) Rape_Me_Gentley (kk) Vampire_Heart bi de şuna koptum: ayrıca; i'm so goth, i shit bats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bu tipten her şey olur.gothic de arabesk de .orjinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hiçbiri gothic değil bunların yaa alayı kolpa=) Mazoşist oldukları kesin ama=) Bune yaa iğrenç bişi herbiyerlerini oymuşlar. Mıknatıs tutsan üstüne uçucaklar iğrenç yaa öğkk 2-3 kulak 1 kaş max. sınırdır yaa... Ötesine geçen abartıyo hiç güzel olmuyo. Bazıları ucubeye benziyo Hepsine 1 verdim... Bu gothic imajını sınırında tutanlar süper oluyo ama.Bi tane öyle görmüştüm ona tam puan tabiiki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 içim karardı ya bakınca pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 penth'in koyduğu ilk kız çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 işte gerçek gothic bu bence bir kabız efekti bu kadar gerçekçi olur suratındaki keder herşeyi anlatıyor aslında direk 10 verdim http://www.gothornot.com/index.php?voteforme=insomniac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar