darkleee Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bugün saat7 civarında Azsharada farm yaparken Azuregos bossunun spawn olduğunu farkettim ve mapta aramaya başladım daha sonra mobu gorduğumda çevresindeki hordelere gorunmeden mobun kesilişini izlemek için uzak bi yere geçtim ama kendini bilmez horde topluluğu oturup onları izlerken beni kestiler.4 defa bu böle surdu onlarla aramda max ranged vardı ama onlar inatla beni kesti.Ben burdan onlara sormak istiyorum.(Eğer paticikte olan varsa o guildte çünki guildlerinde Turk olduğunun biliorum).Eğer ben bir warlock olarak sizin aranıza ilk gelişimde girip fear atsam Mt dağil hepiniz ayrı ayrı yerlere dağılıp agronuz kopsa iyimi olurdu.Ben sizin 4 defa hiç atak bile yapmadan beni kesişinizi sindirdim siz bunu sindirirmiydiniz acaba? Burning Legion Serverı [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:15 tarihinde, darkleee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kolay sanıyorsun galiba raidin arasına girip fear atmayı? Reroll pve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kestikleri yere bağlı,görünmeden gider atar(Ben olsam beni ilk kesişlerinden sonra gider atardım fearı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gnomish mind control cap -> casting on mt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya kolay da fear atmak gnome um ben :) its a pvp server... change pls ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 herşeyden önce outdoor raidde raid grubunun arasına dalmak kadar kolay birşey yok ikinci olarak adamın dediğini çarpıtmayın herşey kesmek kesilmekten ibaret değil adamın söylediği basit arzu etseydim raidi veledi zina ederdim oysa gayet barışçıl bir şekilde seyrettim niye kestiniz bütün derdi. bunun pvp mantığıyla alakası yok insanlıkla alakası var, anlamıyana davul zurna az tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kimin ne yapacağını bilemezsin. ben akıllı uslu izliyorum diyen biri en kritik anda dalıp raidi mahvedebilir. herkes yapar demiyorum. ama kimin ne yapacağını bilemeyeğin için raidlerin önlem alması gayet normal. outdoor boss yarışı varsa hele o serverda etraftaki rakip faction playerların öldürülmesi normal karşılanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Guilden guilde değişse bile kimse Azu gibi kolay bi bossta tek başına karşı tarafın raidine birşey yapamaz, hatta iyi guildler onu keserken 15-20 kişi yoksanız sizi de sinek gibi ezerler onuda. Ha öldürülme olayına gelirsek burası pvp server ve Dragonlardaki Ally-Horde rekabetini düşünürsen seni her ihtimale karşı yanına yaklaştırmamaları doğal. Sonuçta PvE serverler ne için duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kardeş olayı abartmasaydın izliceksen ghostla izleseydin ghost olunca etraf kötü diosan tam ölmeye yakın canlanırsın bu kadar basit canlı bir ally ordaki hordelar için bir tehlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 onların açısındanda düşününce tabii büyük ihtimalle gchatta "ally locku kesin sorun çıkarmasın" gibisinden birşey geçmiştir,kimse risk almak istemez öyle birşeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 eğer üstte bahsettigin bunu yapan guild mt ise böyle bisi olması gayet normal bendede warlock war inadına girip dagıtırdım hiç olmadı 1 priest ine uzaktan mb fln atıp öldürürdüm :P Kinse kin hadi bakalım... Lock dediğin kin tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ehh reroll pve ? :) kimse yazmamış ilk olsun edit. Doh! gangren yazmış :p [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 20:46 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Rppvp olsa hikayenin anlatır ve o guildden olanları avlamaya çıkardın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Oldukca ilginc bir topic,sanırım bl de ally oynadıgın icin boyle seylere alıskın degilsin.Yoksa horde factionı olarak silithus da ya da herhangi bir farm ortamında neler cektigimizi anlaman icin böyler seyler yasamak zorunda kalmazdın.Bl de her horde playerı bu konuda aglar sonucta %70/30 bir pop var serverda.Bi de unutmayalım ki pvp serverı oynuoyoruz...Biz alıstık siz de alısın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Reroll PvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kalsın niye reroll yapıoki.kessinler işte bol bol horde kardeşlerim.aslanlarım benim.yürüyün beee Alla alla alla ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ii güsel hos da .. realm topici altına yazsan bence daha hoş olurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 outdoor bossları kesen guildlere dalmak/harasslamak falan illegal degilmi yoksa o bitek kazzak icinmi? [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 00:10 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 adam ne kadar icerlemıs unutmaki sen Ally'sin biz Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 neden illegal olsun yani dalan dalar ne güzel free kill der adam ama böle şeylerin olmaması için guildler anlaşıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 darkleee, 1) PvP de karakter açmayı sen seçmişsin. 2)Sonra bir ton Horde'a yaklışıp izlemişsin. 3)Sonra diyorsun ki beni kestiler benim kötü niyetim yoktu olsaydı dağıtırdım adamları. Adamlar nerden bilsin niyetini... Bende BLde Orc olarak bir onlarca kez kalabalık gruplarca kesildim, tartalandım, linç edildim (lvl 36 iken bana yumruklarla dalmıştı bir grup lvl'ını göremediğim ally)... De sonuçta PvP serverı. Yanlış nerede ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: outdoor bossları kesen guildlere dalmak/harasslamak falan illegal degilmi yoksa o bitek kazzak icinmi? Horde-Alliance icin gecerli degil bu, wipelattirabilir bunlar birbirlerini. Ama Alliance guildi saldirirken bir alliance guildinin sirasini bilmesi gerekiyor, örnegin Kazzak'i enrage edip wipe yedirttirmek suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Heeheu en zevklisi millet marklandikdan sonra boss u yanlarına pullamak beklerken hepsi stun/buz vs oluyor siradan geciriyorsun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 valla ben horde um ve horde kestigimi biliyorum DM deki arenada. ordaki ejderhayı oldurmeden once oldurmeyı beceremedık ama ona yandım. neyse kımse lootu alamadı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Abi adamlar kıllanır tabi, bi yanlarına gidip /salute yapıp iyi niyetli olduğunu göster bari :P azcık sosyal olcaksın o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar