dory Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 -hıhıhııım hı hı hıhııım -dory no singing! hımm nerden başlasam:) dürrüp dürrüp! içimden geldi oyle bi "hepi pörtlek" yazmak istemedim sadece. sen pek sevmesen de ben bişeler anlatmak istedim:) benim için hep cok degerli oldun, once arkadas sonra dost ,bir sırdaş, sonra.. sonra kopar gibi olduk, bitti bişeyler kalanlar yetemedi, ama herseyin ötesinde dostlugumuz oylesine gerçekti ki ne sen sırtını donebildin bana ne de ben sana..bak hala yanımdasın, hala birlikte kutluyoruz dogum gununu(en sevdigin pastadan aldık o kadar begen bi zahmet) iyi ki varsin, iyi ki ordasın ne kadar kavga etsek de bagrışsak tepişsek de-ehu- sen benim en hep en yakınım olucaksın dogum gunun kutlu olsun too'm yeni yasın sana mutluluk getirsin, seni cok seviyorum jks baliş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kutlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 doum gunun kutlu olsuuuuuun sutyeeeennnn, ayyyyy jnms... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hapi börüldenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu arada daha once çizdigim eeyoreu koydum dogum gunu resmi için, mumlar pasta yerine, bu seneki henuz hazır değil de ;) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:23 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 doom günün kutlu olsun, iyi ki dogdun lego$$!!!1 kolpa ipodunu bi gün ellerimle teslim edicim sana anams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 İyiki doğdun Tass Ratata Doğdun Tass Tass (Davulcu kutlaması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 özgür abiğğğ doğum günün kutluğ olsunğğ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 dogum günün kutlu olsunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 dgko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mutlu yillar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hepi pörtlekkkkkkkkkkkkkkk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mutlu yıllar janıms =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 nice mutlu yıllara pls cicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 doğum günün kutlu olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 doğum günün kutlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mutlu yıllar, iyi ki doğmuşsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 iyi ki doğdun arkdşm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 dogum gunun kutlu olsun,nice senelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Heppi börkenek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 vaay kanka kaç oldun ya 32 mi ne oldu şimdi, baya yaş farkı oluştu ama ya, neyse artık çok sallamıcaz bunları, ipod alamadık sana belkia ama GÖNLÜMÜZÜ, SEVGİMİZİ YOLLADIK BURALARDA ORALARA OOOY OY iyiki doğdun zip, mesafeler ayırsa bile artık 19 inc ekranında banada bi yer ayırırsın cam açarık, ciber yaparız, tubegirl yaparız kayıt ederiz falan filan yaparız bişiler :D not: aklıma geldi bi replik paylaşmak istiyorum +olum ölcem diyom sen nediyosun -abi o değilde ölürsen harddiskin benim olsun mu +allah belanı versin -...(ne dedim ki??) dopfjdspofjsd öle işte cicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar