Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

just keep swimming:) hepi pörtlek legbra

dory

Öne çıkan mesajlar

-hıhıhııım hı hı hıhııım
-dory no singing!

hımm nerden başlasam:) dürrüp dürrüp!
içimden geldi oyle bi "hepi pörtlek" yazmak istemedim sadece. sen pek sevmesen de ben bişeler anlatmak istedim:)
benim için hep cok degerli oldun, once arkadas sonra dost ,bir sırdaş, sonra.. sonra kopar gibi olduk, bitti bişeyler kalanlar yetemedi, ama herseyin ötesinde dostlugumuz oylesine gerçekti ki ne sen sırtını donebildin bana ne de ben sana..bak hala yanımdasın, hala birlikte kutluyoruz dogum gununu(en sevdigin pastadan aldık o kadar begen bi zahmet) iyi ki varsin, iyi ki ordasın ne kadar kavga etsek de bagrışsak tepişsek de-ehu- sen benim en hep en yakınım olucaksın
dogum gunun kutlu olsun too'm yeni yasın sana mutluluk getirsin, seni cok seviyorum
jks baliş :)

Sosyal ağlarda paylaş

vaay kanka kaç oldun ya 32 mi ne oldu şimdi, baya yaş farkı oluştu ama ya, neyse artık çok sallamıcaz bunları, ipod alamadık sana belkia ama GÖNLÜMÜZÜ, SEVGİMİZİ YOLLADIK BURALARDA ORALARA OOOY OY

iyiki doğdun zip, mesafeler ayırsa bile artık 19 inc ekranında banada bi yer ayırırsın cam açarık, ciber yaparız, tubegirl yaparız kayıt ederiz falan filan yaparız bişiler :D

not: aklıma geldi bi replik paylaşmak istiyorum
+olum ölcem diyom sen nediyosun
-abi o değilde ölürsen harddiskin benim olsun mu
+allah belanı versin
-...(ne dedim ki??)

dopfjdspofjsd öle işte cicek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...