Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tıklarsanız sevinicem bi heves ettim =) buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ne işe yarıyo şimdi bu ısırıldım bende ne kazandırcak sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Boş seyler abi WCG oyunları oynayın ülkemizi temsil edelim turnuvalarda. Şuraya ısırmaya kasıcagına git starcraft oyna , unreal oynane bilmi cs oyna fifa oyna o bile iyidir vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dynun! :( sen de mi??1 puuuuuuuuuffchh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sen Dynun tarafindan isirildin ve ondan 4.32 kilo Et kaybettin. al hepsi senin olsun bu saatten sonra pff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Evet ben de :) napiyim zaman öldürcek bişi arıyodum. hehe tıkla işte nolcak bana altın gelcek :P sağolun sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 heh , beni öldürmek istiyordun ya zaten , iyi oldu heralde=)buyrun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yalnız sitenin Türkçe kullanımı süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sahip beni botaşa götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tıklamam bende gece yaratığıyım [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:28 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ghost_boo aka arenda_duwcal, sen gitmemiş miydin? [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:50 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bugun isirilimisim ben, ondan dolayi problemim yokmus, oh rahat rahat oturiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 peki birden fazla ısırtabiliyor muyuz? :P [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:58 tarihinde, chagy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ee hayda sendemi dynun demek en uygun şey sanırım burda :) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 02:42 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ayıp ya. sitesinde bile yazıyor yasak diye forumlarda dağıtmak. o değil diğer oynayanlara ayıp oluyor. mesela bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bugun isirildin; bundan dolayi problemin yok! birisi bilgi verebilir mi oyun mudur nedir bu halt hakkında. forumlarında kasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sitesinde çelişki var ama Linki kendi anasayfana yerlestirebilir, tartisma forumunda imza olarak kullanabilir yada arkadaslarina gönderebilirsin.Sende bunun karsiliginda ganimet ve altin aliyorsun. Link forumlara, adres defterlerine veya chat odalarina gönderilmek icin tasarlanmadi. Bunu yapanlarýn kayitlari, hic bir uyari almadan silinecektir. Senin linkine biri bastigi takdirde, senin tarafindan isiriliyor. ne demek şimdi . hem öyle hem böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hmm iki kere ıssırsa 3.5 dan 7 eder. farklı noktalardan homojen ıssırsa ve etin yanında yağda gitse hmm tamamdır yaz tatiline hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 imza yap diyor ama sen konu açıyosun. çok ayıp. bu arada yeni server açılmış orda başlamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://s2.bitefight.net/c.php?uid=16918 hakikaten daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: Sen Dynun tarafindan isirildin ve ondan 5.87 kilo Et kaybettin. oiş yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 acımadı di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yau yapmayın etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 etim sıkıymış. 1.11 kilo alabildi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Zamanında bi kings of chaos mu ne vardı böle yine tıklatırdı millet, hastası olmuştu. Yahu oyunun mantığını çözemedim ben. Bir şey yapmıyorsunuz çabanız yok tek amaç millete tıklatmak. Bu oyunun nesi zevkli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar