NumeroUno33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 nedenmi? su forumda konusulan baska bise tabi bide ego tatmin etme var nese o ayrı konu...ya allah askına konuscak vs felan yokmu biri yardim isteyince alakasiz seler,fix gulmeler filan...msn muhabbeti gibi sacma topic ve konusmalar..ilk zamanlar paticik ilk danısman gibi biseydi aradıgımı bulurum dedigim yerdi de artik aramadıgım herseyin yeri oldu gibi :(( nese 00000 2ci videoduda yeni izledim picallo kesmisler hepinizi ceek felan :D allahtan pati turnuvasi var nese picollo ty simdiden...uyumayanlarda uyusun artık sacmalamadan once :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yorumsuz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Arkadaşım Ne Dupe Wipesi ya milleti telaşlandırma.Sadece haftalık olağan bir bakım artık öğrenin bunu ltf. HER CUMA SABAHLARI 1 VEYA 2 SAATLİĞİNE OYUN BAKIMA ALINIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 NumeroUno33 [ ÖM Gönder ] [ Arkadaş Ekle ] [ Bütün Mesajları Göster ] E-Posta: Gizlenmiş Mesaj: 107 Kayıt Tarihi: 21/08/2005 15:19 Son Hareketlilik: 21/08/2005 15:19 Adam bir dk içerisinde 107 mesaj atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 atayisler bunu da açıklasın o zaman http://forum.paticik.com/profile.php?45,255070 KNIGHT ONLINE OYNADI, AZMINDEN ZAMANI BUKTU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 charı çok zorlayınca zaman bükülüp zortlamış haliyle, her şeyin var bir izahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ahahahaa abi ya asfaskfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 baya buyuk bi KO komunitesi varmıs aslında lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Şu saçma sapan milattan önce açılmış konuları uplamasanız çok güzel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ne gold bar dupe yapılmıstı o zaman bee. birine trade ediyodun üstündekileri, sonra gate girip cıkarken bi tuslar spamlıyodun, dc oluyodun, sonra trade ettiklerin üstünde tekrar giriyodun oyuna, shardlar, chitinler cafede dota oynuyodum ben o ara, yanımdakileri izliyodum, upgrade ederken silah yakıp ağlayanı bile gördüm. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 hadi hadi az kasmamıssın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 0ne da kınaytçıymış ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 wow'a vercek para yoktu o zamanlar, zaten cafeye veriyoduk, ama dupe falan boku cıkınca dotaya dönmüştüm. regedit dosyasını değiştirip level 1 karakterler 60 skilli spamlıyodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar