karareis Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yaw arkadaslar ben bu magrayı tamamladım en son kızı uandırdı son bostan cıkan elması aldım deviate eradiction diede bi questim var quest complet ebru die birini gormem gerekiyor ama magrada haritada sarı yuvarlak cıkmasına ragmen bu arkadas yok.bu questi nasıl tamamlıyabilecegimi soliyebilecek var mı thotbotta filan okuyorum kimse bole bi sorun yasamamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bahsi geçen murlocktan düşen yeşil zümrütümsü parça ise ; hatırladığım kadarı ile önce ratchteta gidip bi goblinden hakkında bilgi alıp daha sonra WC nin girişine yapışık olan tepenin en üstünde bi tauren abla var ona teslim ediyordun oda seni TB ye gönderiyordu aklımda böyle kalmış valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 wc nin ustunde gizli bi yer var oraya gitmen gerekiyo..wc nin on girisinden cıkamazsın yukarıya.. dagın arkasına gec yukarı cık sora yavas yavas inip o bolum e atla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 wc girişinin hemen üstünde (insatance girişi değil mağara girişi), gizli başka küçük bir mağara var. oraya ulaşmak mağara girişinin üstüne çıkıp, sonra oradan içeri atlaman lazım. mağaranın üzerine hemen arkasındaki tepeden çıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ebru var orda zuhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 tamam arkadaslar cok saolun gizli bolmeyi bulunca cozuldu olay edit:yaw tamam dedim ama bu yesil gemi glowing shardmıs adı nerde kullanıcagımı bi turlu bulamadım varsa bi bilen solerse sevinirim [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 02:00 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben onu cvplamıştım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Karareis . Ad3m soruna zaten cevap vermiş. ilk önce ratchet'te bir goblin ile (Samoplange miydi neydi o questi veren goblin) konuşacaksın o seni WC nin olduğu dağı üstünde (XR'den wc ye doğru giderken dağın üstüne bakarsan orada bir kulübe göreceksin orası) bir trauren abla var ona gideceksin ondan da Thunder Bluff'taki elder rise'a gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok o magrayı buldum ebruyuda buldumda rachetteki goblini bulamadım o da emin diilim diince eger ordaysa bu aksam ararım rachette saolun yardımlarınız icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bankanin onundeki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hala mağara dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bak o magaranın sol tarafından yukarı çıkış var ordanda ilerleyip aşağıya atlıcaksın ilk charı olup lvl 20 olan insanın orayı bulması imkansız gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o magraya girmek çok mu zor yoksa ben mi yapamıyodum :P girmek için baya bi kasmıştım aşağı düsüyodum hep hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 abi beceriksize bak demeyinde tamam magrayı buldum, ebruyu buldum, tunder buffa gittim ,rachetteki goblinlerin hepsini denedim ama bu yesil elmas elimde kaldı 3 4 questten olusuyor zaten deri toplamalı haric hepsini yaptım, o skinning skilli istiyor malesef yok bende bu yesil nesne kaldı elimde.o samoplangeyide yaptım baska bi quest cıktı bilmiyorum belki o tinker goblinden alınıyor belki onun butun questlerini bitirince filan oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 butun quest'leri yapmak zorunda degilsin. o yesil seye tiklayip bosluga tiklarsin, yok olur... sonra yoluna devam edersin, abartma bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 goblinin üzerinde soru işareti yok sölim o deniz kıyısında ki goblinlerin hepsiyle konus baloncuklu oluyo adama tıkladıgında iskelenin solunda olması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Elmas elinde kaldıda elmas'a sağ tıklayıp verdiği görevi aldın değil mi? Eğer görevi almadıysan goblinle konuşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi simdi tam bomba oldu varya acemiligin bolesi hic elmasa tıklamadım ki ben neyse bu aksamda onu denim saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Evet arkadaşın dediği gibi her questi yapmak zorunda değilsin. Rogue tarzında bir karakter kasıyorsan çok önemli yada kastığın tarzda mobların öldürülmesini istemediği sürece bence quest seni yavaşlatacaktır. Yazışmalarından anladığım kadarı ile questi okumadan yapıyorsun (Yani zevk almadan) Bütün questleri yapmak seni yavaşlatacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 karakterim rogue valla en keyif aldıgım karakter bu pek skill kasmayı beceremiyorum o yuzden alakalı alakasız bi suru quest yapıyorum.etrafta ole dolanırken buldum bu wailing caverni hic bi sey bilmiyodum grupla berber tamamladık sonundada kaldım oyle. tamam sorun cozuldu (tıklamak gerektigi hic aklıma gelmedi)bu aksam yaparım.olmazsada saglık olsun napalım.herkese tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben karakterinden zevk almıyorsun demedim sadece q ları okumadan yaparsan q lardan zevk almazsın o yüzden yavaş lvl alırsın demiştim ^^ (istisna olanlar var tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 questleri başından beri okursan bide oyunun havasını içine çekerek oynarsan cok daha guzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 questleri okuda benim gibi healer oldugun grupta butun scarlet monestery kitaplarını okuma sora grup wipe oluo :P yada ss lerini al sayfanın aksama okursun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar