Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 karpuzlu big babol, evet bende çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Muzlu ftw. Daha ziyade monolog oldu ama şöyle de bir diyaloğum olmuştur annemle; Frp dönecektir, haldır huldur karakter hazırlanmaktadır, telefonum çalar, anne aramaktadır. -efendim? +yarattınız mı karakterleri? Ne dedim cidden hatırlamıyorum ama baya baya dumur olmuştum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 dün uo ya uzun bir aradan sonra tekrar girmişimdir. annem yanıma gelir ve: - oğlum napıyosun? + karadenizden ekip getirttim horon tepiyorum. napıyorum sence yani? - allah kahretmesin seni yine o labirentli oyunu mu oynuyosun. + ahaha ne labirenti yaa? - tabi labirent gibi yerler var hep dangıl dungul atla koşuyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Dikkat ettim çoğunuz annelerine cins cins cevaplar vermiş. Söylesene anne uo diye bir oyun var onu oynuyorum, deli edeceksiniz kadınları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ya farklımı bilmiyorum ama benim annemde çoğunluğa göre belli ki bir gariplik var , kadın wow oynarken geliyor izliyor resmen ''aha oyunun renkleri süper ormana bak(terokkardayım)'' ''aha bak adam geldi kes(ally)'' falan gibi... [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 11:55 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Hatırlarım annemin Need For Speed 2 deki tur rekorlarını geçmek için uzun zaman öldürmüşümdür Pc başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ben izmire gitmişimdir arkadaş beni sabahlamaya davet eder hemen anneye telefon açılır... Ben : Anne canım annem çok seviyorum seni Anne : Parasız mı kaldın hayvan iki günde yedin dimi parayı Ben : Ne gaza geldin be hehe.. Arkadaşta kalcam olur mu? Anne : Olmaz öyle şey gece 3-4 git eve bir şekilde.. Ben : Anne bak zaten yılda bi kere geliyorum hadi hadi.. Anne : Olmaz kalamazsın belirli bi saat ver teyzene ona göre git arkadaşına.. Ben : Yani sabah 6-7 olur? Anne : Çok geç.. Yani erken.. Yani.. Ben : Tamam o zaman 8 diyorum.. Anne : Kızım bak.. Ben : Sağol Öptüm Görüşürüüüzzz Anne : Dzzt Dzzt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 msn muhabbeti.1 kez bile şaşmaz ama a:naber kuzum? b:iidr anne a:"zırızırırzı anne adlı kullanıcı sizi görüntülü konusmaya davet ediyor" öğretmez olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 7 missed calls show calls 1 new number nuran a.k.a anne duruye: noldu nuris? nuran: nerdesin sen oldum meraktan!! duruye: evdeyim nuran nolabilir bana? nuran: ilac almis zehirlenmis hastahaneye kaldirilmis olabilirsin, sofbeni acmis banyoya girmis zehirlenmis hastahaneye kaldirilmis olabilirsin, düsmüs, kafani vurmus, bayilmis hastahaneye kaldirilmis... *out of order* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bizimki saolsun ismimle dalga geçer. seslenirken garip oluyo tabi. a. seeeeelçüüük s. anneee yapma şunu a. çayını al. çük. s. anneeeeaaaaa a. aman tamam. banada çay getirsene s. git al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Herkes gibi UO oynanmaktadır =) Baba 5 yıldır şahit olduğu bu olaya gene bakar, sandalye çeker, benden birşey dememi bekleyerek birşey demeden izler. Sonunda dayanamayarak: Baba: Oğlum yıllardır oynuyorsun şunu, tamam herkesi öldürdün, oyundaki en güçlü adam oldun, sonra nolcak? Me: Zevk meselesi baba, boş zamanımı değerlendiriyorum. Baba: Oğlum senin dolu zamanın yok o zaman? Me: Bak dur guild basmaya gidiyoruz... (Eskiden hep bilgisayar yasağı alırdım, sonra annemi aracı koyarak yasağı kaldırtırdım) ------------------------------------------ Anne, evde tek başına kalan oğlunun da kendi gibi yemeği saatler önce yapacağını sanarak öğlen arar: Anne: Oğlum yemek yedin mi? Me: Hayır yemedim. Anne: Eee ne yaptın akşama? Me: Daha yapmadım Anne: Niye? Me: 30 dakikada yapılan şeyi niye önceden hazırlama gereği duyayım anneeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Anneee bilgisayarı verirmisin Anneee yemek yaparmısın Anneee telefonun çalıyor(ben arka odadayım kendisi ön odada ben duyuyorum telefonu o duymuyor :) ) Ben:Anneee... Ben:Anneee... Ben:ANNEEEEEEEEEE!!!! Annem:Ne var Ben:Korktum birşey oldu diyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 anne edirnede ben istanbuldayımdır.. b:anne kartla ilgili bi sorun çıktı, sen şimdi bankayı arayıp en son ne kadar miktar çekildigini ögrenmen lazım. a: tamam oglum ararım.. 5dk sonra a:tamam hallettim 270bin çekilmiş b:sagol nası bikerede yaptın bravo valla. a:şimdi bikerede hallettim diye abinle gaz verip karta abanmayın b:fhdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 -olum kalk -horr -kalk olum bu saate kadar uyunmaz. -ıhım,hır-hor balkon kapısını açar,10 dakka geçmiş ya da geçmemiştir -bütün gece bilgisayar başlarında elalemin bilmem neleriyle konuşuosun,ediosun,sonra da kalkamıosun. kalk,baban gitmio dükkana,sen gidiceksin. -anne ben öğrencyim unuttun galiba,şu anda da tatiliz malum. -oğlum bak şu böle mi bu böle.. devam ederim yatmaya,bu sefer tamamen dinlenmmek için uykumun son demlerindeyimdir.kafandan aşağı yarım sürahi su boşaltılır -NE OLUO LAN ! -eheheh. aptalca gülünür,kahvaltı edilir,canım oğlum vs tipi sözlerle sevgi pıtırcığına dönüşülür,sonra ekmek almak için orda duran para alınarak intikam da alınır. ehehe nidalarıyla evden uzaklaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 o diilde ben bugün beybine rastladım eheh şifresini unutmuş gelemiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Sevgili, Sevgili muhabbeti gireyim ben de bir tane.. ( Telefon calar ) Ben : ( televizyon izler ) sweatheaarthhh pick up the phoneee !! O : ( Ust kattan ) coming.. O : Alo. Ben : Sweathgaaaarrryyyytt. Could you please change the channel ? O : Fuck YOU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Kayın-aile diyaloğudur. Diyaloğa girmeden önce, o zamanlar çok az gıda tükettiğimi belirtmek istiyorum. Ilk kez Izmir'e erkek arkadaşın ailesine ziyarete gidilir, ve babaannenin evinde amcalı babalı kuzenli düzenlenmiş tanılma yemeğine katılınır. 45 dakika boyunca, ardı kesilmeyen ve erkek arkadaşın ailesince hızla tüketilen tabak tabak yemekten sonra -ki perith nezaketen ve mecburen hepsini zorlukla da olsa yalayıp yutmuştur- sıra babaannenin özel soslu böreğine gelmiştir: Babaanne: Kaç tane vereyim kızım? Perith: Yok, çok teşekkür ederim, almayayım. Babaanne: (Masada halen yemeğe devam eden aile üyelerine bir göz attıktan sonra) YOK SEN BU AILEYE LAYIK DEĞİLSİN!!!! Snif!!! =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Perith ... sadece O_o... Babanneme bak sen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 babanne evlimiymiş. yoksa doğuştanmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar