Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 nevzade ama, nevizade değil. başlı başına bambaşka bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben hiç gitmedim.. bakalım nası bi yer. gideriz bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Adam 4 bardak taşıyor bi elde gerisi bize kalıyor. Artık "SANA İNANMIYORRAAAĞIM" mı dersin yoksa " DAYANIMIYORUM PARÇALA BENİ" mi dersin sana kaldı yani. içten içe 'o biraları bir dök parmağımla işaret ederek kahkahaları basacam' dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ahahahah.cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Underrated bi topic olmuş bu... Herkes görmeli aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 aklınızda bulunsun aslanımda adamlar kafa olduğunuzu hissederlerse geçirmeye çalışıyolar hesabınızı kitabınızı iyi yapın edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 iidir guzeldir ama her hafta gttiniz mi de bayıo ya bu arada dayanamayıp soruorm: akdenizde biralara ne koyuolar, bi garip ordaki biralar cabuk kafa yapıo sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ortamdandır o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ulan birde bu heriflerin jenerasyonundan olduğum için kendimden utanıyorum. NEVZADE CHOQ SPER BYER TMAM ? SKYOSA SN TŞI OKDR BIRA BRDĞNI!!!birbir!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Hatırlıyorum Nevizade'ye ilk gittiğimde Istanbullu arkadaşlar Akdeniz'e götürmüşlerdi yemek yicez die, benim de karnım kazınıor açlıktan...6 tane patates kızartmasıyla doymuştum. Millet bana yan gözle bakıodu nabıo bu lavuk patteslen die...Ondan sonra istanbulda bulunduğum zamanlar birak kez daha gittim gayet hoş bir sokak. Tabi Nevzade'yi de gezmek lazım bi ara... :) (çaktırmadan uplayalım bu efsane topici) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 03:29 tarihinde, Chorap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Aslanım efsane, itüden arkadaş var %10 indirim yapıyorlar diye itülülere hep oraya gidiyoruz sonra adam hesap vakti gelince sadece itüde okuyanın hesabına %10 indirim yaparım diyor. Biz de o ısmarladı herşeyi diyip omzunu sıvazlıyoruz elemanın. Ergenlikten bir üst kademeye geçiş heyecanı işte, insan öyle yerlerde oturabildiği zaman ulan ben büyüdüm demekki diyor sonu da böyle oluyor. Hayır bilse ki garibim hayat denen şey ergenken daha kolay dertler sivilcelerden ibaret, hey gidi hey. Anneme sordum geçende niye doğurdun beni ne kastın vardı bana diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 taksimde icmeye gidiyoruz heyoo olayi o gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kurucesmede rayna diye biyer var bi sise abselot a 600 gayme istiyolar, cu$ falan oldum diyesim geldi, bune gazdir boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 HAHAHA BEBEMISIN SEN HAHAHAHA Ya bı durun yahu moruk oldunuz kocadınız hepiniz gencleri cekemiyosunuz, yok efenım ilk kezmi gördün yok efendim nevizade nevzade değil. ben sevmiyom hiç hiçte sevemedim müziği hep kötü nevzadedeki yerlerin. taksimde guzel muzik calan iki 3 yer kaldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ya yine de başlığı değiştirin lütfen ya, nevzade ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: dam hesap vakti gelince sadece itüde okuyanın hesabına %10 indirim yaparım diyor. yemiş sizi biz öğrenciyiz dediğimde hep %10 yapıo. Bazende çok içince hadi size %10 yapıyorum dio çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Biz hep %10 indirim yaptırıyoruz zaten hesabı tek kişi ödeyecek diyip :P . İşin dalgası bir yana İTÜ işletme klubü bir kaç yerle anlaşmalıymış %10 indirimin dalgası o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 NEVZADE euheuheu nevizadede 3 guzel mekan war biri yan sokaginda mest diye bi mekan kisin guzel ikinci kati armut koltuk hesabi yayilmak rahat yazin peyotenin catisi guzel (thanks to dominic) bide sekibin mekani wardi neydi oranin adi tabak doldurdugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: tabak doldurdugum off ahah :) balıkcıların oradan saga dönünce hemen sagdan 2. yada 3. restoran olması lazım. mest de genelde aksam 8 den once lise tayfası takılır 8 den sonra yaş ortalaması artmaya baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mest'in karaokesi beyine sevgi ve saygı gönderiyor ama=/ Peyote'nin çatısını denemedim, ilginçmiş. Yeni Sanat hoştur güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 @Penth Ayipsin penth, biz de evrimin kanitiyiz. Kim gecenin 4 unde, actiona gitmek icin uyanirdi abi. :) /sigh Miral Black /sigh Wish [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 10:26 tarihinde, Waqas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Çok var sinan neden artisklik yapıyorsunki. Egoist seni >.< /küt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 NEVZADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 NEVZADE, yoq.. KO tayfası "NEVZADE"YE AKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar