Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NEVZADE...!!

Felis_leo

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Hatırlıyorum Nevizade'ye ilk gittiğimde Istanbullu arkadaşlar Akdeniz'e götürmüşlerdi yemek yicez die, benim de karnım kazınıor açlıktan...6 tane patates kızartmasıyla doymuştum. Millet bana yan gözle bakıodu nabıo bu lavuk patteslen die...Ondan sonra istanbulda bulunduğum zamanlar birak kez daha gittim gayet hoş bir sokak.

Tabi Nevzade'yi de gezmek lazım bi ara... :)

(çaktırmadan uplayalım bu efsane topici)

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 03:29 tarihinde, Chorap tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslanım efsane, itüden arkadaş var %10 indirim yapıyorlar diye itülülere hep oraya gidiyoruz sonra adam hesap vakti gelince sadece itüde okuyanın hesabına %10 indirim yaparım diyor. Biz de o ısmarladı herşeyi diyip omzunu sıvazlıyoruz elemanın.

Ergenlikten bir üst kademeye geçiş heyecanı işte, insan öyle yerlerde oturabildiği zaman ulan ben büyüdüm demekki diyor sonu da böyle oluyor. Hayır bilse ki garibim hayat denen şey ergenken daha kolay dertler sivilcelerden ibaret, hey gidi hey. Anneme sordum geçende niye doğurdun beni ne kastın vardı bana diye...
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAHA BEBEMISIN SEN HAHAHAHA

Ya bı durun yahu moruk oldunuz kocadınız hepiniz gencleri cekemiyosunuz, yok efenım ilk kezmi gördün yok efendim nevizade nevzade değil.

ben sevmiyom hiç hiçte sevemedim müziği hep kötü nevzadedeki yerlerin.

taksimde guzel muzik calan iki 3 yer kaldı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...