Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkını dövmek

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

said:
dory
pati § 23 Mart 2006, Perşembe - 21:36 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

@aquila
yok oyle bişey, tokadı yediginde hiç bir varliğa tekme atabilecek duruma gelmiyorsun.

ayrıca kocakari tokadı mı o ne be? kusra bakma henuz karsilaşmadım dediğinle

@coder
nasil bir "kız"dır tanımladıgınız, nasil bi şirret karidir bu yahu:) aynı durum erkeklerde de var, derim ben yine, erkekler de karsidan fiziksel bir darbe almayacagına oyle dayamıs ki sırtını, mumkun oldugunca eziyor karsisini.

kendim adıma konuşayım da karşımdakinden zarar görmem yada görmemem pek tercihimi değiştirmez..

sorunlarımı konuşarak uzlaşarak çözmek ilk terciğimdir..
diğer tercihimi kullanmam diyemem ama bu durumda karşımdakinin fiziksel güçsüzlüğü değildir bu tercihi yaptıran uzlaşılamayacağıdır..

parantez arası bi arkadaşımı kız arkadaşı komaya sokmuştu uyurken kafasında şişe patlatarak kadın milletinin kininden korkarım..
Sosyal ağlarda paylaş

Erkekler bıdı bıdı sürecine başlamadan önce genellikle "Acaba bu yapacağım bıdı bıdı ağız/burun koordinatlarımın değişmesine değer mi?" sorusunu yöneltirler kendilerine. Değerse seve seve dayak yenilir, nöbetçi hekime dikiş esnasında anlatırı. Yok değmezse yapılacak bıdı bıdı "gereksiz" olarak nitelendirilir ve yapılmaz.

Görüldüğü üzere baağyan kısmının da bu soruyu sorması lazım kendilerine bazen, zira her ne kadar onaylamadığımız çirkin birşey olsa da şiddet, bunu cinsiyet ayrımı olmada uygulayacak arkadaşlar var dünyada, bıdı bıdı yapmamak lazım sonuçlarını düşünmeden. Yok aparkat yemeye değecek bir konuda ise bıdı bıdı, onaylıyoruz, destekliyoruz, suçlu tarafları AIHM'e davet ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes aynı degil ama herkesin ''o'' noktaya gelince gostericegi tepki baska,bence orda arkadas vururken zarer vermek istemedi , soyle soyliyim bir erkege vursa anca yanagi kızarır ama bayanlar cok narin yaratıklar hafif dokunsan bisiyler oluyo cok dikkatli olmak lazım elinin ayari daha tam oturmamıs senin.Bazen oyle kızlar varki tartısırken ustune ustune gelir boyle azının icine girir bagirirken falan kufurler ana avrat ustune el haraketleri deerken ''o'' an , hafif bi fıske el ici dısı yanaga kızartıcak kadar cok cadaloz ise o da dalar o zaman topuklican.insan evladiysa anlıycak ileri gittigini sessizlik tabi bi daha unut onla konusmayi da en azından kufurlere 3. ceddinde mudahale etmenin huzuru var.

kimi kızda aglar falan hem size bagirir hem aglar oturur yuzunu kapatir bunlara daha farklı bir yaklasım ile durumu 180 derece bile dondurmek mumkun.

antiparantez uzun sureli iliskiden sonra eski kızarkadasının nasil davranacagini az cok bilirsin eger o yaptigin davranısı haketmedini dusundurtuyorsa coook yanlıs bi harakette bulundun
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar arasında "hayvan" olarak tabir edilen benim bile (sinirlenince hayvana dönüşmem yüzünden), çok kızdıımda bi kıza yapabilceem en ağır şey kolundan sıkıca tutup deliler gibi baarmak olurdu. Ama sen napmışın abi ya?

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 13:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok cinnet gecirmekmis de, yok ne yaptigini o an bilmemekmis de, hadi ordan ya..

Basa cikamadigimiz noktada basiyoruz tokadi yumrugu, isimize gelmeyince kaba kuvvete basvuruyoruz demiyosunuz da, bir de yaptiginiz hayvanliklari hakli cikarmaya calisiyorsunuz.

Hadi ettiniz bir (iki, bes, on her neyse) susun bari ya? Savunmayin su rezaleti, kadin dovmek degil, karsinizdaki insanla iletisim kuramayacak kadar yetersiz oldugunuzu varsayalim, o zaman cekin gidin kardesim, terkedin ortami?

Bugun sen cinnet gecirip eski sevgilini dovdun, oburu cinnet gecirip kiz kardesini dovdu, baska bi denyo cinnet gecirip senin kiz kardesine bassa yumrugu ne olacak? Trafikte manyagin teki cinnet gecirip inip arabadan annenin suratinin ortasina tokadi patlatsa ne yapacaksin? Markette herifin teki babana sinirlenip suratina gomse yumrugunu ne tepki vereceksin?

Oturup burada "dovmusumdur ama sebebim vardir, cok dirdir yapiyodu, vay efendim gozum donunce dunyayi gormuyorum" diye konusan gelismemis bunyelerin, bir ust paragraftaki saldirganlardan hic bir farklari olmadigini ogrenmeleri gerek.

Insan misiniz, hayvan misiniz, o beyin haybeye mi konmus o kafatasinin icine, bir ona karar verin once.. Eger kapasiteniz konusarak izah etmeye yetmiyorsa, ne zaman cekip gideceginizi ogrenin, dayakla onu bunu terbiye etmek kimsenin haddi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

hatunun biri sırf hatun olduğu için, sözde kafası basıp ağzı laf yaptığı için ağzına geleni söyleyecek, arkamı dönüp gidecem peşimden gelecek, laf anlatmaya çalışacam ama konuşurken avazı çıktığı kadar bağırdığı için beni duymayacak, dahası anlattığım hiç bir şeyi dinlemeyecek, defalarca ikna etmeye çalışacam anlamayacak ve sırf bas bas bağırdığı için -en nefret ettiğim olayın olmasını sağlayarak- bütün herkesin tip tip bana bakmasına mahal verecek. ve ben o kişiyi alıp pencereden attığımda hayvan, beyinsiz, kendimi kontrol edemeyen alt seviyeli bir mahluk mu olacağım ? peki kabul ediyorum. saydıklarımdan daha iyidir.

bırakın bu afra tafraları. neymiş gözüm görmez ayaklarıymış. işin aslı öyle değil işte. kalkıpta birinin çocuklarını doğraması gözüm görmez ayağı değil! hiç bir zaman olamaz. bilmiyorsanız ya da hiç yaşamadıysanız susun oturun. şu anlattığım tarzda biri değilseniz zaten sizi germez olay. kalkıp size bunu yapacak kişi çıkmaz zaten karşınıza.

fakat yine de oturduğunuz yerden hayvan, denyo ve bilimum hakaretleri sarfederken oturup iki dakika bile düşündüğünüzden şüpheliyim.

bunlara ek olarak; orta okul zamanlarında bir tokat yemiştim bi hocadan. hiç sert vurmamıştı parmağının biri hafifçe burnumu sıyırdığı için burnum kanamıştı. öyle ağız burun kırma gibi bir olay yok bu olayda. iyi etmiş vatandaş demiyorum ama abartarak "oha hayvansın denyosun" demenin alemi yok. zira o şekilde yüzü dönük olmadan başka yeriyle okuyup, başka yeriyle yazmak oluyor biraz.

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:05 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...