Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 İşte olay orda , karşılık veremeyeceklerini karşısındakinin bildiğini düşünerek haddini aşıyorsa , ufak bir tartaklamayı hakeder diye düşünüyorum . Sonuçta zayıflığını kendi çıkarına kullanmaya çalışıp onun arkasına saklanıyorsa , tokat atmasan bile , aslında o kadar da güvende olmadığını anlatacak ''seviyede'' bir fiziksel uyarıda bulunmak normal . Ayrıca dory hanım , karşılık veremeyiz diyorsunuz da , yüksek müsadenizle bişey diyeceğim şurda ; kocakarı tokadı diye bir şey biliyorum ben , bunu güzel irdelemeyi bilen bir bağyan öyle yerlere tokat atıyor ki surat bölgesi dışında , ne olduğunu anlamadan cehennemde yanıyor gibi hissediyorsunuz . Bi de başka bir tür var benim eski sevgilim gibi , bana hayatta bir ders verdi onunla beraber olmak ; ''asla kung-fu'cu sevgilin olmamalı , olsa da 'ben erkeğim yığarım' mantalitesiyle şaka amaçlı sopalar atılmamalı.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Hah bak aquila orayı unutmuşum . Çocuklara alınan darbe kadar nefsi karartan bir müdahele daha olamaz . Centilmenlik dışı gerçi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: kıza vurulmamasının sebebi tabiki güç-kuvvet eşitsizliğidir, kavga zaten ayıp bişey birine vurmak yeterince saygısızlık, ama hani cocuk dovmekle kız dovmek-komik bi tabir oldu- arasında benim gözümde fark yok. ikisi de karsisindakine cevap veremez cünkü. ama günün birinde boyle zeyna gibi bir kızla tanısırsan, esirgeme vur. o agzının payını verir çunku "lülülülülü iiiyyyyyaaaah çömk arrhhggt" hayır o işin aslı o değildir kadınlar bu dengesizliğe sırtlarını o kadar çok dayarlarki bir süre sonra bunun olabileceğini kestiremezler yüklendikçe yüklenirler sonucunda bu olunca da bu güç dengesizliği olur... bu kulplar seneler boyunca değişmedi.. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 21:33 tarihinde, Coder tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eli kaymışmış.. 10 yaşında bir kız kardeşim var , umarım sizin gibi elini olduğu yerde tutamayan andavallar'ın birine rastlamaz günün birinde , o eli alıp müsait bi yere koymam 3saniyemi alır çünkü aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @aquila yok oyle bişey, tokadı yediginde hiç bir varliğa tekme atabilecek duruma gelmiyorsun. ayrıca kocakari tokadı mı o ne be? kusra bakma henuz karsilaşmadım dediğinle @coder nasil bir "kız"dır tanımladıgınız, nasil bi şirret karidir bu yahu:) aynı durum erkeklerde de var, derim ben yine, erkekler de karsidan fiziksel bir darbe almayacagına oyle dayamıs ki sırtını, mumkun oldugunca eziyor karsisini. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 21:39 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 x kişisinin elinin , y kişisinin vücudunun herhangi bir bölgesine paralel gelecek şekilde , var güçle indirilmesi , x kişisinin eliyle y kişisinin vücudu paralel olduğundan dolayı , çarpışma anında şiddetli bir patlama sesi eşliğinde y kişisinin NNSKM nidalarıyla haykırarak yere kapaklanması , x kişisinin de majesteleri edalarıyla çevredeki alkışları toplamasına verdiğimiz isim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 abi o dedigin osmanlitokadi, koca kari değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Osmanlıda da kocakarı olmuştur elbet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 böğrüne böğrüne çalışsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 umarım zeyna gibi bi kadina toslarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Valla bırak zeynayı T-X gelse Türk dediğin onu da dövüp sindirir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: demorah: malesef bizdede mevcut zopik gibi kişilikler... Ben seni hakettin diye dövdüm falan mı? Taş mı atıyon kız!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 gocandir, dover deee sever dee turkün gücü tartışılmaz canım ona lafımız yok ehuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kıza veya erkeğe vurmak, bi farkı yok gözümde. eğer gözünü karartıp, eskiden bişeyler yaşadığın bi arkadaşına vurucak kadar ciddi bişeyler sölediyse bile kendine hakim olman gerekirdi. eminim ki çok hassas şeylere dokunmuştur, belki etmemesi gereken laflar etmiştir ama yinede hatalısın. en kısa sürede gidip özür dilemelisin, tabiki kabul eder veya etmez, ki tahminen etmez ama sen yinede bi jest yapmalısın ve bi şekilde kendini affettirmelisin. peh bide kan içinde kaldı diyon ya yazık harbi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 aile bütçesini eski sevgililerimin estetik ameliyatlarına göre ayarlamak durumunda kaldık malum, bi kodum muydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 alkol al.bira tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 elastik deformasyona uğradıysa sorun yok plastik bölgeye taştıysa gerçketen kötü insancıl yaklaşamadım eksik akldı niye vuruyon şimdi, madem küfür ediyor defol git de uzaklaş, kovala tuvalete kaçsın bu yorumumda olmadı ya neyse [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:22 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 uzaklaşacan direk o durumda benzer bi durumdaydım bende bi yere kaçtım,çok gerilmişim galiba bi köşede ağlayıverdim.sonra kızı baya bi tehdit ettim.bi şey yapmadım. kaçacan gidecen,olmadı tehdit bi şey edicen ama vurunca zaten hem haksız konumuna düşüorsun hemde kalıosun öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @forgivır kovala tuvalete kaçsın? kız arkadaslarınla ilişkini merak ediyorum arkadasım. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:25 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 arkadas!mmm!! ağız burun kırmaktan iyidir, ne biliyim kızlar tuvalete kaçmıyor muydu, lise de geçmiyor mu olay; hafıza mı zorladığımda oluyodu böle bişeyler. ben badakizm/@otisabi felsefesine inanıyorum o açıdan gayet tartışmaşız, kavgasız huzulu bir yaşamım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya aslında kendini 1az tutsaydın daha iyi olurdu da seni tanıması gerekirdi...yani bardağın son damlasına getirmemeliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @ forgivır o felsefe dinen caiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şu anda kimse ne dediğini bilmiyor kanımca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: Ben seni hakettin diye dövdüm falan mı? Taş mı atıyon kız!!!!1 biz bunları cumartesi *konusalım* dynuncum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ahah demorah rulz, sor hesabını:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar