Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animelerden nefret etmek !!!!!

firatram

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bu işlerin tamamen amatörce olduğu düşünüldüğünde çoğunlukla (mesela %80 diyebilirim) kötü işler ortaya çıkıyor... Ya müzik seçiminden kaybediyorlar (tmamaen subjektif bir yorum) ya da anime seçiminden (bir önceki kadar subjektif) ya da sahne seçimleri müzikle uyumluluk kötü oluyor. Üstteki bir iki yorumu çok da dikkate almamak lazım ilk kez AMV ile karşılaşan lişilerin böyle düşünmeleri normal.

Bana gelince Chop Suey isimli şarkıya (hımm neydi grubun ismi arayıp bulmak vardı ama :P) yapılan Kenshin klibi benim gelmiş geçmiş en sevdiğim AMV olarak tarihe geçmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

animelerin ne suçu var firatram onu anlamadım ben.

anime, "müzik şarkılarına yapılan çizgi filmler" değildir ki.
anime music videos, fanların hazırladığı çalışmalardır. ha bazıları orjinal grubun kendi yaptığı oluyor (wamdue project'in vardı sanırım böyle klipleri) ancak anime music videos o grubun ve o animenin fanı tarafından yapılıyor genel olarak.

aynı şeyi izlediğim bir sinema filminden sahnelerle veya cep telefonumla çektiğim videolarla da yapabilirim.
sen bu tip klipler görüp "kahretsin shit!!!11! i hate sinema filmleri ediyorum" felan diyor musun? hayır.
o zaman suçu animelerde bulman çok yanlış.

zaten anime kavramına çok büyük bir önyargı var. "anime çocuk işidir, bebekler izler sadece onları, ne o öyle kocaman gözlü felan hepsi. berbat çizimler" diyenler de var, flash ile hazırlanmış oyunlara anime diyen de var.
bu önyargının pek değişeceğini sanmıyorum. ancak en azından nolur internette amv izledikten sonra buraya gelip "i hate anime!!! f them all" tarzı şeyler yazmayın.

emule kullan? orda genelde amv olmayan videolara rastlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada legend of zelda, system of a down'ın şarkısı değildir.
bunu burda söylemek benim için bir nevi vatan görevi :P (hem oyun hem çizgi film aşkı açısından :) )

kimde legend of zelda klibi görsem hepsi "soad" yazıyor, müzik konusunda bilgili arkadaşlarım bile soad'ın şarkısı sanıyor.

yahu soad ne anlasın zelda'dan? eline hiç nintendo aldıklarını bile sanmıyorum.

legend of zelda şarkısı soad'ın değil, rabbit joint'in şarkısı.

bu konuda insanları bilgilendirirsiniz umarım :P

daha detaylı bilgilier için:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=legend+of+zelda
http://en.wikipedia.org/wiki/Legend_Of_Zelda
^^

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:13 tarihinde, Warhero tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...