Mithr Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Edebiyat sınıfından 71 Aldım (9.Sınıftayım) ve annem bunu beyenmiyor.Sınıfın çoğunun zayıf almasına rağmen ve konular öküz gibi zor olmasına rağmen yine çenesi durmuyor. Yok az çalıştın yok pcye yapıştın falan falan.Napcam ben okul hayatım boyunca annemle yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 anaa tanıyorum ben bu dialogları, eheh.. alişmaya bal, geçmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 herkesin yaptigini yapacan kulaklarini tikiyacan kafani sallayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Anneler hep öyledir ki! 19 yaşıma geldim. 100 aldığım yazılılarda, full çektiğim sınavlarda bile daha iyisini yapabilirsin diye gaz verdiler. Oysa ki ben gazla çalışmıyorum. Kuracağın tek cümle " HI HI ANNE " Kolay gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yuksek nota alıstırmicaksın anneler hiç memnun olmaz 98 aldım dersin niye 100 deil der yasadım biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 geçer ileride.senin için en iyisini istiyor.o yüzden endişesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hiç değişmicek annen =) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben lise2deyim sayısal mat.tan 87 aldığımda beğenmediklerini biliyorum yani şükret sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yüzeysel bişeyler yazayım seninle ilgili herhangi bir şikayeti olmadığı zaman şikayet et; bıktırma yani he aynı şeyleri söyletmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yok saol =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Sen de bir gün anne olursan anlarsın Mithr . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben 70 alınca aile bayram ederdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 70 diye bi puan varmı ben duymadım:D Şaka bi yana annelerin istediği herzaman iyiliğimizdir başka bişey değil...Ama sen sadece kendin için çalışmalasın başkaların isteği ve arzusu için değil...Çünkü hep isteneni veremez kimse keşke mümkün olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben ingilizceden 45 aldım diye kadın sevinçten ağlamıştı...düşünün o haldeyim..70 almışın bağırıyor..çok şımartmışın bilader..bak bizimkine...bi 70 alsam kalpten gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 milf diyen bi fake aradı gözlerim ama üyelik kapalı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 45 alınca seviniyorlardı =P he de geç yoksa uzadıkça uzar :) her zaman daha çok şey bekliyorlar ağzınla kuş tutsan kanadı niye beyaz değil diyebilirler.. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 01:41 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 95 aldigim sinavdan sonra `Neden 100 almadin? Yeterince calismamissin demek ki. Ya butun sorular o puan kaybettigin yerden gelseydi?` diyebilmis bir baba sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sınavdan kaç aldın? diye sormayan bi anne-baba sahibiyim bende :) ya da sınav nası geçti diyen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 salmışlar seni sokağa işte naparsan yap. sende evden çok zamanını burda laf etmekle geçiriyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 patlat bitane ağzına susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ya hıhı diyip geçiştireceksin yada benim gibi "BRÖEAH SUS ANNEAH Bİ KERE 71 ALAN YOK SINIFTA NE BİLİONG Kİ NOTLARI SEN HRÖELAELH" modunda kusacaksın, hem brutal vokalin gelişecek hem sen değil de annen "hıhı" diyecek:) Yanlız bu işi her konuda yapmaya kalkarsan bağışıklık kazanıyorlar bağırmanın etmenin pek etkisi kalmıyor o yüzden stratejik kopma anlarında patlatacaksın bunları irkilecek şaşıracak ateş altında kalmış ceylan gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 abi herkesin annesi manken degil : ((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 :) Türklerdeki klasik mantık. herzaman daha cok gelsin. olabilecekse en iyisi olmak coğunlukla olduğu ve bulunduğu hale şükür etmek yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 notlar 71 üzerinden veriliyor de. yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 annem edebiyat öğretmeni 70 altı almam yani pek de laf etmem. 91 de aldık yani abinzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar