ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 delidir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 cidden ama bi kız neden sevgilisinin evine giderki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 c :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 alcak vercek olayıda vardır tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ev kira mi yoksa oglanin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çok önemli bir konuya parmak bastın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hakket ya ben bunu hiç düşünmedim ki =/ bi etkisi varmıdır olayların gelişmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 edik : 2 Msj [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 13:50 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ev sahibi de o an evdeyse tabii ki etkisi olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 herşey olabilir ama yinede sex :P niyemi? oğlan affetmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Llama varken neden eski sevgilisine gitsin ki? yoksa llama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 seks diye kestirip aran zihniyeti anlamıyorum-anlayamıyorum. yani genelleme yapmak ne kadar doğru. bu tamamen kız arkadaşına duyduğun güvenle alakalı. eski erkek arkadaşlarıyla dost olan ve sık sık görüşen bir sürü arkadaşım var. en basitinden kız arkadaşım gitse hiç bir şekilde kıllanmam şüphelenmem çünkü dürüstlük herşeyden önce gelir bizim için en azından. siz istediğiniz gibi genelleme yapıp gereksiz geyiğin dibine vurmaya decam edebilirsiniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kız arkadaşımın eski erkek arkadaşıyla görüşmesi olayı benim kitabımda yazmaz.Hele evine gitmesi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Can sıkıntısından gitmiş olabilir. Hemen "C" şıkkı olacak diye bir kaide yok. Amaan. Sinirim bozuk. Gitmiş işte. Ben güven derim kendimce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Belki de eski sevgilisine ''benim yeni bir ilişkim var , lütfen bunu anlayışla karşıla , en azından aramızda saygı kalsın , her zaman ortamımda olan bir insansın , ben sevgilimle otururken senin bakışlarından rahatsız olmak ve bu yüzden de sevgilimle kavga etmek istemiyorum'' demek içindir . İyimser olalım lütfen . ... Kesin sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Eve uğradıysa problem olmayabilir aslında ama kalıyorsa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 halla arkadaşı olduğu için ve arkadaşlık dışında bi şey hissetmio olduğu için. seks için demek çok saçma. seks içinse nie "eski" sevgilisi olsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Arz-talep meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Sex diyorum.. eskiyi yad etmiş olurlar boylece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bi eşya filan unutmuştur veya sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evde kaç saat kalmış??? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hepsi var sayılanlardan hepsi olabilir. sex yok diyemezsin. olur mu olmaz mı belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 o an evde bulunmak lazm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hatun kızışmış hafif şimdi ha diyince yeni bi elemanda bulamaz yani bulsada daha zor olur vermesi gönlünü tabi yanlış anlamayın. geçmişte nasıl olsa biz yaşadık bi dolu şey ben bu adamın tenine alışkınım yeni tene ne gerek misali gitmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar