Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanıbaşımızda ki 3 yıl

unac

Öne çıkan mesajlar

olan Irak halkına oluyor sonuçta.

Dediğim gibi 2. Dünya Savaşı'nda Almanya'daki Yahudilere yapılan davet en azından oradaki Türkmenlere yapılsa ve Türkiye'ye getirilse çok iyi olacak.

Ama şu da var ki orada kalmak isteyen var mi bilemiyorum :) Sonuçta genel olarak açılacak bir davette ırak'ın %90'i o ülkeye kaçar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika güçlü değil mi? Ya bıragh allasen.. Toplam savunma harcaması 400 milyar dolar. Avrupa Birliğinin 150 milyar dolar civarı olması gerek.
Ve Türkiye'nin savunma bütçesi 5.5 milyar dolar.
Tüm Dünya'nın savunma bütçeside 900 milyar dolar civarlarında olması gerek. Güçlü değil mi allasen?
Sosyal ağlarda paylaş

guclu ama beceriksiz direnis gormeyince savasi kazandik sandilar ama her zaman tehlike altindalar ve de ordaki amerikan askerlerinin(diger ulkelerin de tabi ki) psikolojisini de dusunmek lazim bence ayrica orda ki turkmenlerin de bayagi seyler cektigini biliyorum insallah duzelir demekten baska bir sey gelmiyor elimden ama duzelecege de benzemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikaya yollanan askerlerin ne kadarı eğitimli oldukları da ayrı bi tartışma konusu...
(Ne kadar işsiz adam varsa hepsini askere aldılar, yolladılar oraya, e tabi doğal olarak ta adamlar manyadılar hemen. Hiç bi destekleri yok)

Ama ciddi anlamda güçlüler. Fazla hafife aldılar ordan zarara uğradılar ama adamlar o zararları tınmıyolar bile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...