Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe oynanan ko cinsi oyun ( 14-15 yaş için ) tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaş ile insani sınırlandıramazsınız.Becerebilen kişi için herşey serbesttir.

ne yani oyun oynama yaşı 15-25 arası mı ? Bunların gerisi salak mi oluyor yani ? Beceremiyor mu ?
Mesaj tarihi:
marloon bende 15 yaşındaım ama sorun orad yaş deil. ko oynaması çünkü bende bi süre ko oynadım 609384760938456039 kişi arasından yerli-yabanci sadece düzgün 4-5 kişi tanıdım
Mesaj tarihi:
o bozuk cogunlugu cocuklar olusturuo. Ayrica ko suxdir deildir bilemicemde burda gelip konularda onu oynayanlari yok o rly, gg bilmez onlar ( sanki o rly bilmekle basiniz goge erio...) gibi tavir almasi beni rahatsiz edio
Mesaj tarihi:
ko kitlesi diye ayırmak saçma bence. sorunlu olan bence ko kitlesi değil, türk insanı.

ko şuan türkiyedeki en popüler mmorpg. işte bu yüzden türk insanını yansıtan en iyi oyun ko diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
su an ki turk insanindan cok gelecegin turklerini gosterio... ben bu oyunu oynayan cocuklardan cok rahatsizim usko serverinda oynuolar inglizce bilmiolar, haklariyla kazanmaktan cok nasil hile yaparim diye ugrasiolar, insanlari dolandiriolar oyunu cekilmez hale getiriolar... cok arkadasim var bu tiplerle ugrasmamak icin gunduz oyuna dahi girmio... ( ki bende onlardan biriyim gunduz usko cekilmez )
  • Yeni Oluştur...