Jarlax3 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 merhaba normal shardlarda tam olarak aradıgım actıonu bulamıyorum ıtem vs muabbetı olmadan sadece pvp serverı arıyorum reklama gırmesın bılen bı arkadas varsa pm atarsa sevınırım
Sailor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu bölümün manası kavranamamış hala :)
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 "Sphere, Runuo, scripting hakkında hersey" acıklaması bile var üstelik:'(
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yukaridaki kurallar basligindan bir baslik: said: - Paticik ile alakalı olmayan diğer UO sunucularıyla ilgili kişisel problemleriniz, şikayetleriniz bizi ilgilendirmiyor, bu tip konulariniz kilitleniyor/siliniyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya aslında UO olarak ayrı bölüm açılsa daha iyi olacak. Oyunla ilgili sorular,ssler,reklamlar vs. orada yapılır. OSI bölümü yerine açılabilir.
jonq Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Şimdi arkadas napsın tamam kurallar belli , kurallara uyup gidip "bilgisayar oyunları" yada "OSI" bolumune yazsa oraya bakan arkadaslar da bunun yeri burasi degil su bolume gidip yaz ( UO scriptsharing ) diye tepki veriyorlar. Orta yolu yok su an yani :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bence OSI bölümü kaldırılıp Genel bir UO bölümü açılmalı. Yoksa bunlar devam edecek.En azından buraya yazdıklarında şuraya git diye ezebileceğimiz bir mazeret olur
Jarlax3 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bu kadar muhalefet yapcagınıza var pm den ulastım yada su an boyle bır sunucu yok daha kolay olmazmıydı burda bılgı paylasımı ıcın varsınız sanıyorum ınsanları asagılamak ıcın degıl
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 burda paylaşilan bilginin turunu kariştırıyorsun sen
Jarlax3 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ultıma onlıne dıye ayrı bır bolum yok su an arkadasım osi ile ilgili konular var oraya yazsak bu seferde burası paralı server ıcın burada acmıyalım gelıyor ve mantıklı olan o adam gıbı bır sey sormakta yasak olmus verdıgınız su tepkı ayıp
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Demekki bu forumda bu tarz şeyler yasakmı$ yoksa bölümü olurmu$ dimi?
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yeey! dogru cevap, hanenize +10 puan eklendi sizi de elemek durumunda kaldik "arkadasım"
Jarlax3 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 pati bitmiş yardım değil kişileri aşagılama ve cok bilmişlik formu olmus yazık kendını bı halt sanan insan kırıntıları
Chasten Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Jarlex3 forumlarda bu tip olaylar yasak yoksa seve seve ;)
AthleT Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 SCP Bölümünde server önerisi istersen her yerinden yersin lafı! İlerde bölümün tüm konu başlıkları "REKLAM YAPANIN AĞZINA YILAN GİRSİN, APP RES-KİLL ÇEKSİN" olacak ki insanlar bazı şeyleri kavrasın.!
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sakın ha, ben öyle bir söz söyledim diye yapmadıklarını bırakmadılar. türkçe yazılan uyarıları okumazlar ama reklam yapana şöyle böyle olsun diye yazınca anında duyarlı oluyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 genel uo bölümü açılmadığı sürece bunları fazlasıyla göreceğiz
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 o zaman paticik.com bölümüne veya admin maillerine öneride bulunun. piyasadaki free sunucuları yapılan editleri, appler reskill çekti plz başlıklarını, reklamları dolduracağımız bir bölüm istiyoruz diyin. düşük ihtimalle olsa da hadi kabul edildi diyelim acaba oraya mod olacak kadar canından bezmiş biri çıkar mı ortaya :D
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 uheuaha :D o işin %50 lik kısmı ama Oyun hakkında bilgi olsun , ssler vs. için isterim ben. o tip "edit var " " salak server "şeklindeki başlıklar yasak olur gelir insanlar adam gibi uo konuşur. Server reklamını da orada yapar,benim geçenlerde açtığım dark comics şeklindeki şeyleri de oraya koyar,tartışmasını da seviyeli biçimde orada yapar. Gerçi WoW bölümünde bile seviyesiz tartışmalar olduğuna göre UO'da nasıl olur kim bilir :) O zaman Sticky server reklamları açalım oraya yazılsın uzun uzun serverini anlatsın adam. Yani yol çok ama insanlar bu yolları suistimal ederse zaten bir çözüm bulunamaz.Ama denemeden de olmaz Şahsen bu bölüm benim için yeterli.
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 wow bölümünde free sunucuları tartışamıyorsunuz, zaten ultima online tartışabileceğiniz osi bölümü var. scripting de burası zaten. geriye bir tek babcı muhabbetleri kalıyor :) orası için de garbageı önerebilirim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya tabii ki ama öyle bir bölüm açılmazsa bu tipleri daha çok görürüz. Şahsen şu sistem iyi ama UO bölümü de açılmalı görüşündeyim.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yahu her konu için bir bölüm açılır mı? forumların da bir özelliği olmalı, geyik platformu olmamalı... temelinde bilgilendirici bir yer olmalı. "arama" yağtığımda konu hakkında işime yarar şeyler göremeyeceksem ne anlamı var o forumların. zaten o yüzden "garbage" bölümünü hep saçma bulmuşumdur. "forum" kelimesi nereden geliyor biliyor musunuz? eski roma'da halka açık oturumlar yapılırmış. herkes söz alabilirmiş ve genelde kamu işleri olmak üzere genel problemler tartışılırmış. forum hala da aynı kavramı karşılamakta aslında. insanların geyik platformu forum olmamalı. haaa oluyorsa da paticik forumları olmasın bari... forumlar genelde bazı konuları içine alır ve başka konulara "kapalıdır". şu haliyle "garbage" bölümü dışında paticik de uo freeshard reklamları ya da geyiklerine kapalı. siz nasıl php forumlarında "php ile bir site yaptım, bir anasayfası var, ufff parmaklarınızı yersiniz. o kadar yani, başka bişey demiyorum... " tarzı bir topic açamassanız burada da "biz shard açtık" tarzı bir topic açamassınız. neden? çünkü oranın forumları da paticik gibi bazı konulara kapalı... kimse de çıkıp "hani paticik yardımlaşması? ben böyle bilmezdim vik vik.. " demesin. ben de derimki "hani senin paticike saygın? sen bizim yasaklarımızı çiğniyorsun, ondan sonra saygı bekliyorsun". sonuç olarak forumlarda belirli konular yasak. ben bugün uo emulating ile ilgili bir arama yaptığımda karşıma 234235 tane konu dışı, ilgisiz topic çıkıyorsa forum işini yapamıyor demektir. gereksiz (çöp) bilgi denizinde yüzmekten öte gidemem. bu yüzden bazı kurallar "katı" olmalı. bazı kurallar "katı" olmalı diyorum ama uo scriptsharing bölümünde de bir yere kadar tölerans ben de dahil herkeste var. "comics" yapan kişilere kimse çıkıp "niye yapıyorsun?" demedi sonuçta... ne uzattım ama :)
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 uzatmadın ağzından bal damladı, php coding forum örneği de enfes olmuş :)
Öne çıkan mesajlar