Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demek ki böyle tanınıyoruz.

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

yok ya tamer midir nedir yanındaki hatun bi orta yaşlarda kadına sordu..

ya ama şimdi ne biliim bu böyle tanınıyorsa hem turizm hem kaliteli turist vb.. ayrıca ülke böyle tanınmış işte..

tabi dorudur oradada var içip içip yerlere yatan insanlar ama türkiye için konuşunca...
Sosyal ağlarda paylaş

böyle tanımaları ne ki avrupadaki okullarda nası tanıtıyorlar bizi kurtuluş savaşını nasıl tanımlıyorlar ve bizi nasıl biliyorlar hani fesli, sokaklar çamurdan yapılmış yapılarla dolu falan.. evet gerçek kimse 2-3 kişi demesin böyle biliniyor ki bazı atlaslarda bile doğu avrupa haritasında yunanistana kadar gösteriliyor ordan asyaya geçiyor iran-ırak-suriye sınırına kadar gösteriyor türkiyenin yarısı belki bu haritalarda gösteriliyor belki gösterilmiyor bu yüzden türkiye'nin haritada yerini bilen normal yabancı vatandaşların sayısı az, bazılarında ise doğu anadolu taranıyor üstüne kürdüstan yazılıyor... yerde adamların yatmasında bi gariplik yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

söylenenler doğruysa adamlar kendi işini en iyi yapıyor, geri kalan genel kültüre falan elleşmiyor, merak falan yok. iyi mi kötü mü bilemem ama sallaın işte ne bilip bilmediğini.

3 gün reklam versen türkiye öyle güzel böyle güzel diye, önceki düşüncelerini de unuturlar büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

o harita olayına gelince nerede okumuştum tam bilmiyorum ama Kürtler ve Türkler arasında çıkan olaylar vs. artık Kürtlere destek verilen devletlerde böyle Kurdistan'i diye bir yer olduğunu sanan dangalaklar orayı artık Türkiye'ye bağlı eyalet gibi bir şey sanıyorlar.

Yakında tamamen sildiririz bu düşünceyi inşallah.

keşke ordu şu elebaşlarını ,olay çıkartanları öldürse

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 04:36 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Amma çok toplumsal kompleksimiz var. Bırakın ne sanarlarsa sansınlar ne olduğunuzu bilin yeter..
Tabii ki ülkeyi iyi tanıtmak iyi bilmelerini sağlamak güzel ama bizimki harbi kompleks boyutunda..

Burada ben belki 30 ülkeden insan tanıdım kısa süre boyunca hiç biri gelipde ülkemi nasıl bilirsin diye sormadı. Ama buraya gelen bir çok yeni Türk -gerek okumaya gerek çalışmaya olsun- yabancılara şu soruları çok yönlendiriyorlar.

Türkiye hakkında ne biliyosun?
Türkler nasıl sence?
gibi gibi sorular..

bırakın bu kompleksi, amiyane tabiri ile ezikliği..

Kendini bil, iyi tanıt gerisini salla...
Sosyal ağlarda paylaş

herkezde oyle deil. space continuum die bi oyun oynuorum 2-3 sözde cok ii amerikalı laf sokmaya hala deve üstündemisiniz dedi 1-2 fransız ingiliz kılıklı tiplemede bunlara katıldı. sonra serverı nadmini ben türkiyeye gittim hiçde öyle dii lvb diiyince sustular. tmm ülkelerinde %90 salaklar olabilir (siz oyle sanmasanızda avrupadada boyle) geri kalan %10 neyin ne oldugunu bilior.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyeye gelmeyen birinin nasıl düşünmesini bekliyosunuz ki?

Ben onların yerinde olsam -ve hiç türkiyeye gelmemiş olsam- da aynı şekilde düşünürdüm hatta çok daha kötü bi şekilde düşünürdüm

Avrupalıların ve Amerikalıların Türkler hakkında izlenip kazanması şu şekilde gerçekleşiyo:

-Yurt dışında para kazanmaya giden, muhtemelen işçilik filan yapıcak olan görgüden nasibini almamış, kro olarak tabir ettiğimiz eğitimsiz insanlar var
(genelleme yapmıyorum, sadece bu tip insanların oldukça yüksek % lerde olduğunu vurguluyorum).
Bizi avrupada temsil eden vatandaşların geneli herbişiye diklenen, gördüğü her kıza sarken, envai çeşit ortamda öküzlüğünü sergileyen, kro, maganda tipler. Ne düşünceklerdi ki? Ben abartmıyorum çok daha kötü düşünürdüm

-Yabancı forumlardan filan "kız kaldırmaya" çalışan magandalar... İğrenç bi durum
Yani hayatında Türk tanımamış bir kızın, tanıştığı ilk Türkün kelime dağarcığı "asl?" ve "you cam" ile sınırlı bi moron olması gerçeğiyle yüzyüzeyiz.Üstelik 1-2 tane değil onbinlerce yüzbinlerce var bunlardan.Sizce nasıl düşünürlerdi?

-Kültürümüz açısından da orta asya ülkelerine daha çok benziyoruz yani genel olarak müslüman bir nüfus, bağnaz insanlarla dolu filan...

Osmanlı nın da durumu belli, şu anki durumumuzdan bile daha yobaz bi durumdaymışız.
Tarihe bakanlar bizi hala Irak, İran gibi filan sanıyo

Ülkeyi doğru düzgün tanıtıcak bi insan mı çıktı da Türkiyeyi medeni bi ülke gibi göstermeyi başarıcak?
Hiç sanmıyorum

Ancak Türkiyeye gelen bir insan Türkiye nin nasıl bir yer olduğunu anlar. Hı, bu da garanti değil yani Türkiyedeki öküzleri kroları magandaları gördükten sonra Türkler hakkında kötü düşünen insanları haklı da bulabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...