Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baş belası (bi fikir verin lütfeeen)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar başımda bela bir kız var.iki senedir bir sarkıntı oldu ki sormayın.kız arkadaşlarıma bile arattırdım ''o benim sevgilim bırak peşini'' diye ama nafile yinede bırakmıyor.üstelik bu sefer daha da korkunç.adıma şarkı yazıp bestelemiş!ne olur bi çare bulun ne diyeyim de bıraksın yakamı...
Mesaj tarihi:
bazı insanlar sadece kendi sevdigi tarafından begenilsin ister, gerisi onları rahatsız eder, şişman kör topal afro olması konu değil sanırım
konusmadan anlamıyorsa bagır, bagırmadan da anlamıyorsa umursama. elbet bi an gelir vaz gecer
Mesaj tarihi:
Zaten anlattıgın kadarı ile kızın ne kadar yüzsüz ve gereksiz olduğunu anlamak zor değil bu tür kızlara karşı yapılabilicek herhangi birşey yok çünkü o kafasına bir kere koymuş seni o vaz geçene kadar onu umursamaman lazım elbet bir gün vaz geçicektir sen yaşamana bak.Eğer telefondan falan rahatsız ediyorsada hattını değiştir derim.
Mesaj tarihi:
@Eldiablo

Gereken malzemeler ;
1.Telefon
2.Polis No'su

Yapılacaklar ;
1.Telefon ahizesi kaldırılır.
2.155 tuşlanır.
3.Aloo denir.
4.Sakıp bulaştı abi kurtarın denilir.
5.Olay yerine polis gelir.
6.Sakıp kız yakalanıp gözaltına alınır.
7.Oda olmazsa bana yer adres zaman wer =P
Mesaj tarihi:
zerg, sakıp ne? =p
bi de şey, eldiablo, kıza "ben gaylerin şahıyım" gibi bir imaj çizebilirsin, kız da "bunca zamandır bir gay için helak etmişim hayatımı" der ve koşarak ufukta kaybolur. ama dedikoduların hızlı yayıldığını da unutmamak gerek tabi.
Mesaj tarihi:
Benim de peşimi bırakmıyo kızlar. geçen gün bi tanesi tutturdu illa diyo ki "o altın künyeni bana ver" öteki de bi yandan altın kolyemi çekiştiriyor "bunu da bana vre bana ver" diye.

Dedim hiç mi gurur yok sizde, gittiler sora.

demese miydim?
Mesaj tarihi:
@ eldiablo

çok feci playboyum diyosun yani , kızlar peşini bırakmıyo

ktnxggbye

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:02 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:03 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Xaenin
pati § 04 Aralık 2005, Pazar - 23:01 [ güncelle ] [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

eldiablo seni sevmiyorum

Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun
Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek
Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun
Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın

Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır .

Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO .

Sevilmeyeceksin
Sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin

----------------------------------------------------------------

Ortamların kralısın eldiablo , bize de öğret .
Mesaj tarihi:
Arkadaş çok yüksek kalite maddeler kullanıyor sanırsam . 3 ay önce açtığı başlığı tekrar açtı , birazcık tuz biber eklemiş şeker gibi olmuş . Konsept aynı olduğu için de ben eski konusunda yazmış olduğum şeyi alıp buraya da yapıştırdım .
  • Yeni Oluştur...