Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baş belası (bi fikir verin lütfeeen)

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar başımda bela bir kız var.iki senedir bir sarkıntı oldu ki sormayın.kız arkadaşlarıma bile arattırdım ''o benim sevgilim bırak peşini'' diye ama nafile yinede bırakmıyor.üstelik bu sefer daha da korkunç.adıma şarkı yazıp bestelemiş!ne olur bi çare bulun ne diyeyim de bıraksın yakamı...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten anlattıgın kadarı ile kızın ne kadar yüzsüz ve gereksiz olduğunu anlamak zor değil bu tür kızlara karşı yapılabilicek herhangi birşey yok çünkü o kafasına bir kere koymuş seni o vaz geçene kadar onu umursamaman lazım elbet bir gün vaz geçicektir sen yaşamana bak.Eğer telefondan falan rahatsız ediyorsada hattını değiştir derim.
Sosyal ağlarda paylaş

@Eldiablo

Gereken malzemeler ;
1.Telefon
2.Polis No'su

Yapılacaklar ;
1.Telefon ahizesi kaldırılır.
2.155 tuşlanır.
3.Aloo denir.
4.Sakıp bulaştı abi kurtarın denilir.
5.Olay yerine polis gelir.
6.Sakıp kız yakalanıp gözaltına alınır.
7.Oda olmazsa bana yer adres zaman wer =P
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin
pati § 04 Aralık 2005, Pazar - 23:01 [ güncelle ] [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

eldiablo seni sevmiyorum

Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun
Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek
Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun
Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın

Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır .

Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO .

Sevilmeyeceksin
Sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin

----------------------------------------------------------------

Ortamların kralısın eldiablo , bize de öğret .
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş çok yüksek kalite maddeler kullanıyor sanırsam . 3 ay önce açtığı başlığı tekrar açtı , birazcık tuz biber eklemiş şeker gibi olmuş . Konsept aynı olduğu için de ben eski konusunda yazmış olduğum şeyi alıp buraya da yapıştırdım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...