eldiablo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşlar başımda bela bir kız var.iki senedir bir sarkıntı oldu ki sormayın.kız arkadaşlarıma bile arattırdım ''o benim sevgilim bırak peşini'' diye ama nafile yinede bırakmıyor.üstelik bu sefer daha da korkunç.adıma şarkı yazıp bestelemiş!ne olur bi çare bulun ne diyeyim de bıraksın yakamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şişman veya çirkin mi sorusu gündemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 gururdan falan bahset ne biçim kızsın sen de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bazı insanlar sadece kendi sevdigi tarafından begenilsin ister, gerisi onları rahatsız eder, şişman kör topal afro olması konu değil sanırım konusmadan anlamıyorsa bagır, bagırmadan da anlamıyorsa umursama. elbet bi an gelir vaz gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Zaten anlattıgın kadarı ile kızın ne kadar yüzsüz ve gereksiz olduğunu anlamak zor değil bu tür kızlara karşı yapılabilicek herhangi birşey yok çünkü o kafasına bir kere koymuş seni o vaz geçene kadar onu umursamaman lazım elbet bir gün vaz geçicektir sen yaşamana bak.Eğer telefondan falan rahatsız ediyorsada hattını değiştir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 gündem sorusuna cevap bekliyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @Eldiablo Gereken malzemeler ; 1.Telefon 2.Polis No'su Yapılacaklar ; 1.Telefon ahizesi kaldırılır. 2.155 tuşlanır. 3.Aloo denir. 4.Sakıp bulaştı abi kurtarın denilir. 5.Olay yerine polis gelir. 6.Sakıp kız yakalanıp gözaltına alınır. 7.Oda olmazsa bana yer adres zaman wer =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 zerg, sakıp ne? =p bi de şey, eldiablo, kıza "ben gaylerin şahıyım" gibi bir imaj çizebilirsin, kız da "bunca zamandır bir gay için helak etmişim hayatımı" der ve koşarak ufukta kaybolur. ama dedikoduların hızlı yayıldığını da unutmamak gerek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @Zerg: kıza ne yapıcaksın ? :P @Sayros: çocugun hayatınımı karartıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benim hayatım mı kardeşim, herkes kendi hayatından kararır. kendi hayatının bacağından kararır. asılır. koyun. kara koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 eldiablo diyecek ki : ya kiz cok guzel falan aslinda da iste benim sevgilim var diye istemiyorum. yoksa okuldaki herkes onu istiyor da o bana takti iste. =_(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Benim de peşimi bırakmıyo kızlar. geçen gün bi tanesi tutturdu illa diyo ki "o altın künyeni bana ver" öteki de bi yandan altın kolyemi çekiştiriyor "bunu da bana vre bana ver" diye. Dedim hiç mi gurur yok sizde, gittiler sora. demese miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @ eldiablo çok feci playboyum diyosun yani , kızlar peşini bırakmıyo ktnxggbye [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:02 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:03 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Murtaza yardın bni süper yaawww +75674574745 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Açıldı! http://forum.paticik.com/konu.php?id=162371 [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 18:43 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Eldiablo sallamayan playboylardansın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 +1 Nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @nosfe zauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Xaenin pati § 04 Aralık 2005, Pazar - 23:01 [ güncelle ] [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- eldiablo seni sevmiyorum Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır . Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO . Sevilmeyeceksin Sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin ---------------------------------------------------------------- Ortamların kralısın eldiablo , bize de öğret . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 abi naaptin ya cocuk öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 xaenin patladı, hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ohş xaenin naptıınn yiğeen sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 adam psikopat lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Arkadaş çok yüksek kalite maddeler kullanıyor sanırsam . 3 ay önce açtığı başlığı tekrar açtı , birazcık tuz biber eklemiş şeker gibi olmuş . Konsept aynı olduğu için de ben eski konusunda yazmış olduğum şeyi alıp buraya da yapıştırdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar