Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman Talent build icin yardım gerek


pandaalf

Öne çıkan mesajlar

Geçen seneden beri elem/enh shammy ile oynuodum ama kardeşin ricası üstüne şöle bişi yapabilirim dedim :

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/shaman/talents.html?000000000000000050523011500102500050005005050100

nasıl?

eer güzel diilse bildiiniz talent build bulabileceğim (shaman hakkında) iyi bir site varmı acaba? Hiç bi talent tree den örnek almadım şu ana kadar ama enh talent tree cok dandik geldi bi an elem yanında. Kullanımı falan konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler...

edit: url haline geldi link

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:55 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöle diim nerdeyse 1 yildir arada instance harici şamanla girmişliğim yok idi bu gece girdim gecende zaten guildden cikardim butun charlari bastim respect e element oldum.
lol bi baktim rank 1 e düşmüş ahahha
teee honor conquestten kalma rank 10 seti hede hodo felan fistik bişiler vardi giyfim onlari 150 dmg +4.8 hp 5k mana yaptim totaldede % 20 civari crit oldu söle bi pvp yapim dedim mage i r14 yaptikdan sorna çok bayik geliyordu pvp yapmak ama resmen zevkden bayıldım ne kadar özlemişim şamani yahu akşam 9 da başladim daha 5 dkk once kalkdim pvp den.

Gelelim builde
Enhancement buildin çok güzel yanliz;
Shield spec çok gereksiz % 5 arttirsan block şansini noolur arttirmasan ne olur kac str varki %5-10 şansla blockliyacagin max 40-50 dmg için değmez alacaksan 1. ayakda Ancestral knowladge al restodada 2. ayakda totemic focus yerine ancestral healing alabilirsin gerisi güzel buildin.

Elemental build olarak
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/shaman/talents.html?150050155210521000000000000000000050050005030000
Bunu kullaniyorum çok aşırı memnunum bi kötülüğü var priest gibi 2-3 adamda bir suya oturmak zorunda kaliorsun.
ama sümsük itemlerle bile çok husteşem brust dmg i var.
ama ne diyim nezamandir böyle keyifle oyun oynamamiştim.
Özlemişim şamani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya hazır konu warkene karar weremedim ben 6 aydır resto oynuyorum (pvp de yapıom restoyla manyak zevklio oluo bi kaç arkadaş yeni bi mc guildi kurduk tek tek her bossu felan ilk aldık neyse ont domo aldık aşşa ama ben dps shamana döneme kararı aldım çünkü resto tree de işe yarayan çok fazla bişi yok mana tide war bi işte bi de % 10 healing ns healersan çok kullanmıon en azından ben tanklarımda hiç ihtiyaç duymadım sonuç dps shaman yapacam enchament ama daa önce hep yukardaki buildi kullanıodum ama şşu an dps olacağıma göre bi fikir edinmek istiom kararsızım stromstrike mı yoksa ns mi (combatta hayatta kalmak için ) ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası Enc. ağacında Imp. Grounding Totem oyun içinde bana en çok yardım eden talentlerden biri oldu diyebilirim. Totemi bırakış hızımızı arttırıyor, zaten aradaki zamanlarda da ES atıyoruz. Arada sırada 1-2 büyü atmayı başarıyorlardı işte ;)

Şimdi;

Ancestral Knowledge
Thundering Strikes
Two-Handed Axes and Maces
Flurry
Parry
Improved Windfruy Weapon
Improved Grounding Totem

Olmayan Shaman olmaz bence (Improved Windfruy Weapon, Improved Grounding Totem konusunda istisnalar var). Geri kalan 4 Talent puanını da bu yolda kullanmak lazımki yukarılara (Flury'e) çıkalım.

Res desen, zaten ordada NS'e kadar olan yolda çoğunluk standart.

Tidal Focus
Totemic Focus
Impr. Lesser Healing Wawe
Tidal Mastery
ve
NS.


Ha, Ele hiç gitmedim, yorum yapamam. Ama Res, Enc Shaman (Guild Mana Tide al dememişse) budur. Ve bence Shaman talent ağacı en sağlam talent ağacıdır oyunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Apis
said:
Açıkçası Enc. ağacında Imp. Grounding Totem oyun içinde bana en çok yardım eden talentlerden biri oldu diyebilirim. Totemi bırakış hızımızı arttırıyor,


Totemi birakma süreni kisaltmiyor grounding 10 sny de bir 1 zararlı büyüyü emiyor lakin 5 cani oldugu icin curse turu olmayan her buyu totemi kırıyor dolayisi ile imp grounding Kullanişsiz bir talent

said:

Tidal Focus
Totemic Focus

Hadi restoysan Tidal focus olurda Totemic focus ne ROFL
Kaç mana istiyorki totemlerin % 10 fark yaratsin :)

Ha guild derki resto shaman ol o zaman build soyle hoş oluyor.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/shaman/talents.html?000000000000000500003000000000000055250504055151

Apis i görmezden gel sen ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

item yapana kadar ve grind için verdiğim linkteki talentleri kullanmayı düşünüyorum, itemları iyileştiği zaman regalya,senin buildin biraz değişini kullanıcam

ayrıca

said:
%1 spell crit. chance kan int.'e eşit, 1ap kaç str ya da agi.'e eşit ve %1 melee crit. chance kaç agi.'e eşit?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya, evet Grounding kırılır ve sen yenisini bırakırsın? Adamın bir büyüsü boşa gider? Instant Pyro dan sıyırabilirsin bir totem feda ederek? Bunda anlaşılmayan ne var? Gayet basit. Bırak , kırılsın sonra cooldown biter bitmez bir daha at vs. vs.

Ayrıca o talent cooldown'ıda 4 saniye düşürür (Şu Cooldown sayan ui ile farkı net görülebiliyor, azaltmaz fln demeyin. Deneyin. Olmadı kronometre tutarsınız?) . Kırıldıkça yenisini salla. Cooldown esnasında da ES atarım. Dediğim gibi büyü atamadan çok Mage gittiğini gördüm.

Tidal ve Totemic konusunda da, açıkçası "Improved Healing Wave" özellikle "Improved Lesser Healing Wave" ile lesser Healingin bozulmama özelliği ile oldukça gereksiz. Anca Taurensen War Stomp ile bir anlamı olabilir ki ben Orc'um. Kullanılmayacak bir spell için talent vereceğime %5 %5tir derim.

Improved Reincarnation ve Ancestral Healing (Yok Crit Heal atacağımda, onunda 4te 1 ihtimalle 15 saniye armor bonusu alacağım? Ölme eşşeğim ölme oranlar) de bana çok anlamlı gelmediklerinden aynen %10 %10 dur derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Apis Misyonun nedir senin?
Talent totemin COOLDOWN'unu kisaltmıyor ffs!

Grounding Totem
80 Mana
Instant cast 15 sec cooldown
Tools: Air Totem
Summons a Grounding Totem with 5 health at the feet of the caster that absorbs one harmful spell every 10 seconds for each nearby party member. Will not absorb area of effect spells. Lasts 45 sec.


Cooldown gene 15 sny istedigin talent i ver imp. Grounding talent'i sadece absorb frequency'i 4 sny kısaltiyor. 10 sny den 6 sny ye düşürüyor herhangi bi DD skill i her rank'i ister rank 1 ister rank 11 totemi kırar yani talent pek kullanişli değil.
Okuyup anlamayı bile beceremediğin bir konu hakkinda polemiğe girmek kadar saçma bi davranış varmi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belliki Scarlet Armoryden daha yüksek bi instanceye girmemişsin.

Zerre kadar bilgin yok şaman hakkında.

Şimdi okudugundan birşey anlamadiğin için ben sana açıklayayim.
Healign waveleri/Lesser yarim saniye daha hizli cast etmek varken neden puan veresinki imp. healing wave demi.

Ancestral healing 5/5 Crit heal yaptiginda heal atilan hedefin armorunu 15 sny icin % 25 arttirir neden lazim diye saçmalazsin inşallah.

imp. lesser healing wave 5/5
poponda 5 tane add varken 5 sny delayla çok güzel heal atarsin pve de pvpdede pötür pötür dmg yerken deli heal basarsin.

imp. Reincarnation çok gerekli deil ama bu hadi geçtim mc yi bwl yi aq 20/40'ı bilemem tabi guildinin chart ini wipe ortalama guildlerde trash moblarda bile olası olduğundan gayet güzel işlev görüyor ama tabi sormayı unuttum sen Sm den yukari instanceye girmişmiydin ?

% 10 % 10 dur tabi 20-30 mana kar yaparsin dakikada bir iki defa attiğin totemlerden.

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 01:21 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak sakin? Bu sinir, bu ukala tavırlar? Düzgüncede tartışabiliriz, sataşman saldırgan bir tutum sergilemen gerekmez.

İkinci olarak evet oyuna ara vermeden önce Garr'ı alıyorduk MC de ve o ara tabii ki full Resto bir Shamandım guild istekleri ve MC ihtiyaçları doğrultusunda.

Üçüncü olarak "Healign waveleri/Lesser yarim saniye daha hizli cast etmek varken neden puan veresinki imp. healing wave demi." demişsin.
Healing Wave'in cast time'ı 3 saniye, 5 talent ver 2.5 saniyeye insin. Lesser Healing Wave'in cast time'ı 1.5 saniye. Afedersin hangi yarım saniye? Bunu geçelim 1 saniye sana az bana çok gözükebilir. tercihinide daha sakin bir dille belirtebilirsin, tercih meselesidir.
(Cast Time süreleri için http://www.thottbot.com/?c=Shaman )

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 14:05 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...