fiona Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o çok uğraştığımız ,emek verdiğimiz ilikşimiz bitti.. bi anda soğudum ondan..ama hiç tahmin etmezdim bitirebileceğimi,gözlerine baktığımda hiçbşy hissetmeyeceğimi.. daha geçen haftaya kadar herşey süperdi..onun için canımı verirdim hani.., nası yapabiliyorum da bşy hissetmiyorum.. noldu anlamıyorum noldu bi anda..başka biri de yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ooo kötü olmuş hatta yazık olmuş bir zamanlar canın olan kişi zamanı gelince hiçden farksız olabiliyorya bende en çok buna üzülüp buna bozuluyorum. umarım gelip geçici bi durumdur bitmesin artık şu ilişkiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Üzüldüm fiona işallah herşey yolunda gider ancak bir ilişkiyi bu kadar çabuk bitirmen iyi değil keşke biraz daha bekleseydin biraz daha çaba gösterseydin... İvy keşke senin dediğin gibi olsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İnsanların çok büyük kısmı istedim mi bu kadar rahat biçimde ilişkilerini ya da sevgilerini bitirip o gözlere baktığında artık hiçbir şey hissetmemeyi başarabilmek için neler feda eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 gecmis olsun,rewendor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 olay soyle oluyor.cok yakınınen bıldıgım bır konudur. sevgılını ılk once ıstedıgın bırı zannedıosun. askın gozu kordur vs. aaa cok sufer bırı fln.cok sevıyorum asıgım. sora o cızdıgın olay sen farkında olmadan bıtıyor. askın bıttıgı zaman karsındakını cok salak bır ınsan... yapılcak bıse yok.yokmus yanı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Eski yunanlılar ilk insanların tek bedende çift ruhla yaratıldığına inanırdı. Fakat tek bedende iki ruh o kadar uyumlu ve kendine yetecek kadar güçlüymüş ki tanrılara karşı ukalalaşmışlar, kendilerini çok güçlü görmüşler. Ve buna kızan tanrılar her ruhu farklı bir bedene hapsetmişler. Ve şöyle tanımlarlar o yunanlılar aşkı: "Aşık olmak insanın karşısındakini görünce kendi ruh eşini nihayet bulduğunu sanması ve sonra yavaş yavaş onun gerçek ruh eşi olmadığını anlama sürecidir." Belki binlerce yıllar öncesinden kalma bir tanımlama bu ama ne kadar da doğru. Ne kadar karşınızdakini tanırsanız tanıyın, biraz olsun aslında o kişiyi değil o kişiye biçtiğiniz rolü seviyorsunuz, ona tutuluyorsunuz. Karşında o kişinin suretinde yarattığın kendi oluşturduğun bilince aşık oluyorsun. Ve ileride o kişi senin yarattığına uyuyorsa işte o zaman devam ediyor, yok değilse rüyadan uyanma dönemine giriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 anlamıyorum neden bi anda 9 ay boyunca neden hiç olmadı şimdi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @Rewendor "o kişiye biçtiğiniz rolü seviyorsunuz" ben de bunu demek istıyodum.aferem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bazen de dover bicer cakar gecer tavir ve hareketleri degil mi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 askin da bi omru var falan diolar bence dogru elinde sonunda bitiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yo.dovemez, bıcemez, cakamaz, gecemez... hödöst derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 patiden birimiydi öyle hattırlıyom sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 "üç gün üzülürsün sonra vur patlasın çal oynasın dediler " ama olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 insanlar herşeyle ilişki içindedirler bu ister canli olsun ister cansiz olsun. ve herşeye anlamlarini kendileri yuklerler. mesela diyelim ben sana aşığım, bunu kendim yarattim anlami kendim yukledim , aa bak bu kişi benim yazdiklarimi okuyo , yazdiklarima cevap veriyo ,demekki benden hoşlaniyo , ee bende ondan hoşlaniyorum , ohh tamam bitti bu iş. eee noluyo peki sonra bunlar ortadan kalkiyo bir sure sonra cunku hic biri gercek olmayan şeyler ustune kurulmuş birer sevgi. aşk diye bir şey yoktur ,aşk sevhettir bitmesinin nedenide odur ,sevhet elbet ortadan kalkacaktir kalktigi zamanda sevgi filan kalmaz ortada cunku gercek degildir. bu yuzden fazla uzulme hatta hic uzulme demekki gercekten sevmemişsin yada sevmemiş. bunlari kendimde yapamiyorum bende gerçekten birilerini sevemiyorum ama en azindan bunlarin farkindayim inşallah sanada yardimda bulunmuş olurum.. bir insani seviyorum diyosan ve bu sevginin nedenini kendine sorup cevapliyabiliyorsan bilki gercekten sevmiyorsun cunku nedenlerin hepsi ortadan kalkabilecek birer sebeptir.. için rahat olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 onundeki maclara bakican artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 zor bu isler... güclü olmak lazim. güclü olamazsan hep sen düsünürsün, dolayisiyla sen yipranirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şaşkınım...o da soğudu ben soğuyunca ama benden daha ii durumda yüzüme falan dokunuyo karşılıklı durduğumuzda ben gözlerinin ta içine bakıyorum ve bişey bulamıyorum ne bi duygu ne bşy.. bitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kötü çok kötü hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Guzel olmus, bişi de hissetmiyorsan, zamani da dolmussa ilişkinin teoman'nin demesiyle kirinti aramaya gerek yok, böyle ayakta tutmaya calismaktansa ayrilmak en iyisi; hayat bu macerasi uzun, daha niceler var onunde ooo daha misini bulursun, daha cok seversin felan.. Onemli olan içinde ne tasidigin, ve ona gore davranman.. Sevmeyipte nice kasip uzunler uzulenler var.. Senin yaptigin en iyisi.. : ) Yeni bir başlangiç için ihtiyacin olani cabuk bulmani tavsiye ederim, yeni biri belki yeni bi sac modeli, cok sevecegin bir şapka yada bayilacagin bir film; sana bebek gibi bir başlangiç vaad etsin.. Sewgiyle Kal. Not : Ayrildiginiza ve hislerini ona anlattigina inanarak yazdim, ve durustlugune hayran kaldim. Maalesef ulkemizde boyle durumlar cok az yasaniyor, hissedilenler cok az soyleniyor. Tesekkur ederim sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dediğin gibi hissettiklerim ve yaşadıklarımdı bunlar.düşüncelerin beni rahatlattı.bende teşekkür ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 canın sıkıldı ilişkiden, işi duygusallığa vurup yüzeysel değilmişsin gibi kurtarmaya çalışıyorsun. hiçbirşey hissetmiyorum ühühü zavallı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hmm exodus biraz doğru söylüyor. demişsin ki; "o çok uğraştığımız ,emek verdiğimiz ilikşimiz bitti.. ..............................onun için canımı verirdim hani.., nası yapabiliyorum da bşy hissetmiyorum.. noldu anlamıyorum noldu bi anda..başka biri de yok.. " ben buna benzer bişe daha önce de okumuştum. Zaten yukarıdaki paragrafı okuyunca çelişkiyi kendin de görebilirsin. ha şimdi yazıcağım direkt sana yönelik değil; gerçek anlamda bişeyleri kurtarmak için "emek ve zaman verip", özveride bulununca uğruna savaştığın şeyi kazanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 fionanınki kimdi ya. metboy muydu neydi bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar