GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hersey icinde.yaziyor en basta zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 anlamdığım olay şu ek paketi vs inidirmemiz gerikiyomu siteden yoksa bunun içindemi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hersey bunun icinde. zaten ek paketler soyle.haritaya yeni adalar ekleniyor mesela.eger ek paket almamişsan bu adalara teleport olamiosun falan. ama hersey free olayinin icinde ek paketlerde var ayrica setup dosyasinin icinde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Evet sonunda oyunun yüklenmesi bitti.Asıl soru ne olacağım ben hmmm...Tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eski serverda r7 huntressim vardı int based huntress deflar haric pek cok classı soloda alabiliyodum tabi bu karakter=para bence ogrenmek icin mino barbar gibi bisi ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 elf scout ranger yada nep wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Soru1: Max skill seviyesi 100müdür, Soru2: Bütün skiller,karakteri yaratırken solda seçtiğimiz skillerden ibaretmidir(değildir evet tahmin ediyorum genede sorayım) Soru3:Statları-skilleri silme-düzeltme gibi bir şansımız varmıdır,yoksa delete char mı, Soru4:Polearm-sword ve diğerlerinin avantaj dezavantajlarını kendi düşüncelerinize-deneyimlerinize göre kısa bi komposkszyon halinde açıklayınız. Her soru 10 puandır,4 soru 40 puan,her halükarda kalıyorsunuz. Başarılar teşkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 mighty thor elf scoutlar artık gecersiz oyunda ehe pek birsey yapamıyolar vampire scoutlar elflerin yerini aldı wizard ise sadece pvm icin nephilim iyi vampireler onlarında yerini aldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 centaur barbar acin ben bi tane acmak istemişimdir hep :P ben shade rangerimi oynamayi seviyorum.asiri ezik bişi rangerlar ( tabi eskiden oyleydi ama patch notlarinda cok abarti bi yenilik goremedim gerci) ama oynamasi zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @buzx chronicle.ubi.com burda forumlar var. oraya bi goz at istersen ben mesela ordaki hazir bir templatei alip biraz daha degistirip kullanmastim ilk karakterlerimde.oyunda refine etme ( yani train ettigin seyleri birdaha untrain edebilme var ) ama yinede hazir bir template kullanmak fena degil ilk charlar icin. http://ubbforums.ubi.com/ubbthreads.php?Cat= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Tüm newbielikle gidip yapılacak son şeyi yaptım ve bir human açtım bakalım sonum ne olacak hehehe lvl5 oldum 2 kezde öldüm puhauhauha.10 a kadar yolum var haydi hayırlısı... (vindication)Thuthu Ungala-insan bildiğin(100 de 200 silerim de şimdilik oyunu anlayana kadar bunla takılacağım) Eveeeeet ikinci karaktere geçildi bile ama şimdilik dursun... [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:54 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yardım eden insan yok, grafikleri o kadar eskidi ki rahatsız ediyor, ayrıca gerçekten tek başınıza level kasmak kadar iğrenç birşey yok. Oyunda tek kalıyosunuz, pati olarak beraber başlasak oynasak güzel olur bu şartla tekrar oynarım onun dışında söylemem gereken: Sildim oyunu direk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sil sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 asgard ben hsap kitap adamıyım kimsenin kimsenin yerini aldığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 neph mage i sildim yeni charim archmage olmak yolundaki bir elf channeler cons build yaptim 100 cons +40 int rune la beraber 160 int ve 95 spi. ii olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bir adadan diğerine nasıl geçiş yapıyoruz? Adanın içinde şehirlere teleport olmayı buldum lakin diğer adalara geçişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 birisinin seni summonlamasi lazim. veya runegateleri kullaniyorsun bunun icinde traveler rune lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 runemasterlarlada öbür adalara gidebilirsin. (yeni buildim hakkında yorum yokmu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kötü olmuş (nıhahaha :P) ben daha hiç rune bulamadım pek güvenme o işe:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yanlız rungateler hatırladığım kadarıyla haritada belirli noktalarda olan bazı runegateler arası geçiş için kullanılıyor. eski traveller charımda öyle geziniyordum diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 zaten ümidim bulmakta deil kasarken para biriktirip almakta. ps: suan 97 cons 60 int ve 95 spim var dmg vuramadıgımdan kasamiorum biri kastirirsa vindide sevinirim. [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 17:47 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 az once itibariyle geomancer robe bulmus olup god mode on cekmis durumdayım (levle 30 a gore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 grats^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 saol asgard. (senin oyun için nick neydi ve oyundamısın, tabiki vindi de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sweetshadow vindideki nickim ama oyunda deilim suan ehe geceleri giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar