Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
arada oynuyordum mmo tarihinin en iyi pvp oyunuydu hala insanlar bir benzerinin yapılması için dua ediyor inşallah birileri aynı fikri devam ettirir.

katılıyorum umarım benzer bir oyun cıkar
Mesaj tarihi:
heh,uo'yu saymazsak,hatta saymayalım direk şöyle diyelim,3D mmorpg'ye başladığım ilk oyundu,hatırlıyorum da level'in bir programı vardı SkyTürk'te mi ne Avaturk'un sahibi (adını da unuttum lan adsf) orada görüp başlamıştım,Avaturk üyeliğim,SWG, ardından da burası işte bir ton oyun oynadık ama UO ile birlikte şu oyunun yeri bende farklıdır.Çok güzel oyundu ama bir süre sonra benimde isteklerimi karşılayamamaya başladı.

Az zaman kalmış,yoksa yükler oynardım biraz daha ama olmaz artık :(

UO'ya geri döneyim lan nostalji damarlarım çoştu,6 ayda bir başlayıp 2 hafta oynayıp bırakıyorum gerçi onu da asdf
Mesaj tarihi:
Üzüldüm , çok zamanımı verdim bu oyun için. Son 2 yıldır oynamıyordum fakat her zaman aklımın bir köşesindeydi ne zaman WoW 'dan sıkılsam. Hep düşünürdüm ne zamana kadar devam eder bu oyun diye. Çünkü oyuncu sayısı baya düşmüştü ve her hangi bir gelirde yoktu reklam vs gibi. Demek 1 mayıs 2009 'muş o gün.
Mesaj tarihi:
benim de ilk 3d mmomdu ve daha iyisini oynayamadım şu ana kadar.
sb2 çıkacakmış vırt zırt diye haberler vardı bir ara, umarım gerçektir.
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Suspria (Erhan) , Cash (Soner), Nucklear (Balkan), Minimazer (Burag) , Maiax (Ahmet), Sirhot (Serhat) ve ben (Janis) sabırsızlıkla serverların açılmasını bekliyoruz. WoW 'dan bayıldık artık 5 yıldır mob kesmekten.
Mesaj tarihi:
SBEmu'dan bir ss koyayım da bekleyenler vapor sanmasın dedim :P

http://forums.soul-pk.de/index.php?page=Attachment&attachmentID=4902&h=05c0a5dfbe5f256779f133749275d9168cc75ed2
Mesaj tarihi:
Başka bir yere upload ettim ,pardon link için :P

http://i233.photobucket.com/albums/ee141/Darkwishcypher/ScreenShot10242010_09_21_13.jpg

SD duruyor hala forumdan irtibat halinde birçok kişi :)
Mesaj tarihi:
Server arada bir gelişme oldukça açılıyor player eventleri için fakat halen birtakım eksikleri var. Çalışmaları sürüyor birkaç ay içinde açabilirler gibime geliyor.

CN serverda bu arada ,fark etmeyenlere :P
  • Yeni Oluştur...