apple Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mighty_THoR said: arada oynuyordum mmo tarihinin en iyi pvp oyunuydu hala insanlar bir benzerinin yapılması için dua ediyor inşallah birileri aynı fikri devam ettirir. katılıyorum umarım benzer bir oyun cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 heh,uo'yu saymazsak,hatta saymayalım direk şöyle diyelim,3D mmorpg'ye başladığım ilk oyundu,hatırlıyorum da level'in bir programı vardı SkyTürk'te mi ne Avaturk'un sahibi (adını da unuttum lan adsf) orada görüp başlamıştım,Avaturk üyeliğim,SWG, ardından da burası işte bir ton oyun oynadık ama UO ile birlikte şu oyunun yeri bende farklıdır.Çok güzel oyundu ama bir süre sonra benimde isteklerimi karşılayamamaya başladı. Az zaman kalmış,yoksa yükler oynardım biraz daha ama olmaz artık :( UO'ya geri döneyim lan nostalji damarlarım çoştu,6 ayda bir başlayıp 2 hafta oynayıp bırakıyorum gerçi onu da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Üzüldüm , çok zamanımı verdim bu oyun için. Son 2 yıldır oynamıyordum fakat her zaman aklımın bir köşesindeydi ne zaman WoW 'dan sıkılsam. Hep düşünürdüm ne zamana kadar devam eder bu oyun diye. Çünkü oyuncu sayısı baya düşmüştü ve her hangi bir gelirde yoktu reklam vs gibi. Demek 1 mayıs 2009 'muş o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 benim de ilk 3d mmomdu ve daha iyisini oynayamadım şu ana kadar. sb2 çıkacakmış vırt zırt diye haberler vardı bir ara, umarım gerçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Çok çok güzel oyundu ya... Şimdiye kadar en çok eğlendiğim MMORPG lerden birisiydi... 1 Mayıstan önce oyunu tekrar kurup son bir kez Elf Channeler'ım la gezsem mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1 Temmuz a ertelenmiş kapanış. Çok istek varmış, o yüzden kıyamayıp ertelemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.shadowbaneemulator.com/ Emulatorunu yapmaya çalışıyolarmış. hastası varsa söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 madem bu kadar talep var insanlar sevio neden kapanio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Para kazandırmıyor, üstüne server giderleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 fear serverındaki camelotla az oynamadık zamanında tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Süper oyundu. Dupe bugları öldürdü oyunu. Gerçi benide köşe yapmıştı item ve gold olarak dupe dupe dupe... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ebonlore'a ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Closed betası yakında açılıcakmış. http://www.playtocrush.com/forums/showthread.php?t=14929 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pvp oyunlarının kralı bu be be warhammer ne başkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Suspria (Erhan) , Cash (Soner), Nucklear (Balkan), Minimazer (Burag) , Maiax (Ahmet), Sirhot (Serhat) ve ben (Janis) sabırsızlıkla serverların açılmasını bekliyoruz. WoW 'dan bayıldık artık 5 yıldır mob kesmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 shadowbane2yi çikartsalar baride süründürmeseler sizi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bazı şeylerin güzel bir anı olarak kalmasında fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 SBEmu'dan bir ss koyayım da bekleyenler vapor sanmasın dedim :P http://forums.soul-pk.de/index.php?page=Attachment&attachmentID=4902&h=05c0a5dfbe5f256779f133749275d9168cc75ed2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 uye olmadan gorulmuo link Societas damonica hala duruyor mu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Başka bir yere upload ettim ,pardon link için :P http://i233.photobucket.com/albums/ee141/Darkwishcypher/ScreenShot10242010_09_21_13.jpg SD duruyor hala forumdan irtibat halinde birçok kişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 açıldımı tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Server arada bir gelişme oldukça açılıyor player eventleri için fakat halen birtakım eksikleri var. Çalışmaları sürüyor birkaç ay içinde açabilirler gibime geliyor. CN serverda bu arada ,fark etmeyenlere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ulen almasınlar su herifleri ya oyunun içine ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 patcher da unable to connect hatası alıyorum neyi yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sörvırlar kapandığı için olmasın kankaaaaa asdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar