Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 wrath'e geliyorum. patch şuan . sararsa öss'den sona abanıcam inşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yaw ben şimdi başladım wrath'de de. baya yabancıyım yaw:( ne önerirsiniz human mage oldum spirit int hafifte cons yüklendim falan. çok da giremiyorum akşamları 1-2 saat. nedir bu noobie'ye tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 öncelikle ileride ne olacağına kesin karar verip ona göre başlaman MECBURİ. hadi mage oldum eh bari wizard olayım falan diye kafana göre asla gitme. google'dan aratabilirsin shadowbane profession guide diye veya seneler önce http://www.anybrowser.org/shadowbane/templates/ adresinden bakardım ben de nasıl bir şey yapsam diye (gerçi 2 yıl kadar oluyor bu yazılar güncellenmeyeli, ama yine de göz atabilirsin). bence o karakteri sil. muhtemelen başlangıçtaki rune seçimini de kafana göre yaptın ki bu ileride başını çok ağrıtır. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 14:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Fly arkadaşımızın dediğine katılıyorum ilk baştaki runeleri seçmekte önemli ama neler seçeceğinizden tam emin değilseniz hiç seçmemeniz daha iyi çünkü ilerde takacağınız runeleride etkileceğinden riske girmemiş olursunuz, ayrıca bu oyunda ırk ve meslek ilişkisi baya önemli bence yani hangi mesleği olacağınıza karar verdiyseniz ona göre bir ırk seçmelesiniz. Dipnot: Bu oyuna 3 defa geri döndüm ve 3 ündede oynadığım serverların en büyük guildlerinde ve/veya alliancelarında yer aldım açıkcası hiç bir zaman popüleritesini kaybetmeyen iki karakter tipi var, biri Prelate ve Wizard(pure int) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 prelate tek basına o kadar da çok vurmuyor bence.. en azından benim cent sader cent prelatelerin kafalarına çakıyor :P fury nin debuffları , channelerın damageı bu ikisini tek geçerim bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kim hangi saatte nerelerde oluyor ? level kasmak için grup/pl lazım da :P (anakar tikigul , elf mage bu arada charım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 benim belli saatlerim olamıyo şimdilik, öss vıdısı var ya. ama akşamları kendime vakit yaratabiliyorum genelde. zaten uzun müddetli oynayacak olanlarla msn'leşirim ben. oyun dinamikleri iyi güzel alıştım da, bişey diyecem ya. atak yapıyorum millete, sürekli missed missed verip duruyo. level 23 güvercinler gelip çok yatırdı lvl 46 minatour savaşçımı. attack rating olayını çözemedim. gerçi lethe'yle aynı anda girip o şekilde yapılandırmak üzere bi karakter daha açıcam. rune, stat v.s derken herşeyi genel rpg mantığına göre verdim. biraz ezbere oldu yani. baştan bi karakter lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 vampire scout tek gecerim ve en cok zevk aldıgım karakterde deflar dı :) ayrıca lethe sunu ogrendim bu oyunda fury>channy :P tabi teke tek te deilde grp vs grp ta [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 21:22 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 22 oldum free bir yere attım kendimi ama ne level atlayabiliyorum ne de atladıktan sonra skilleri karşılayacak parayı bulabiliyorum : ne yapayım şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 1v1 de fury ezer yine :) -%60 atr debuff yeter bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yahu level atlıyorum skill train edecem edemiyorum. nasıl edicez nereye basıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 şehirlerde trainer var onlardan ediyorsun. yok mu girebileceğimiz bir guild hım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Wrathteyseniz New Dawn işte.. forumu da söyledim IClerin nickleride..en büyük nation HoE den ayrıldık şimdi 3-4 guildlik bir nationda terör estirelim diyoruz. centaur holy grubumzu var bunun dışında pek bir spec kasmanızada gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Skilleri gm lemek için sadece intmi gerekiyor yoksa belli bir lvl de gerekiyormu? 48 oldum 66 int oldu halen axe,medium armor gibi şeyleri train edemiyorum,hatta hiç birşeyi train edemiyorum.(hg barbar) Soruyorum barbar chatte kimse tınlamıyo :D help plüx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 oyun hakkında hiç bir fikrim yok ama başlamak istiyorum sizce en baştan zaman harcamaya değer mi? yoksa boşver anime mi izle diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Uzun sürmüyo zaten lvl almak,2 günde 5x falan oluyosun rahat.Bence indir zaman geçiyo güzel. Bu arada beni çok genklemeye başladılar,tam potlarımı alıyorum repairimi yapıyorum yolda çeviriyolar gel bakalım şöyle diyolar. -Şeyi sorucam, bazı adalar falan var,ordaki adventure bölgelerine nasıl gidicem? & büyük şehirlerden farm bölgelerine nasıl hızlıca gidebilirim? Her seferinde koşuyomuyuz? -http://chronicle.ubi.com/ haricinde şu lvlde şurda güzel kasarsın, şurdan şu rune şu zırh düşer falan tarzı bi site varmı? -90üzerine train yapamıyodum yapmayı öğrendim sonunda ama suyunu çıkardım 140axe verdim, int te 70 oldu barbda, 75lvl de olsam str 160/140 olacak 20str eksik statım oldu,baştan 1-2 rune hatalı hesaplamışım.Bunları göz önüne alırsak karakteri baştanmı yapayım yoksa takayım 20str sine diyip devammı edeyim? Tenk yu veri maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 traveller takip runegaterlerden gidebilirsin diger adalara. veya ada adanin diger bolgerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 her skilli base 30 kere train edebilirsin. ondan sonra her int için 1 kere daha train edebilirsin. ilk 10 train 2x arttırır. sonraki 80 train x arttırır. sonraki 30 train 1/2x arttırır. sonra daha da azalır :P 60 int le 90 train yaparsın , fiyat/performans açısından en etkilisi bu.. tabi mage/proccer fln deilsen :) her skillin bir focus stat ı vardır. bu stat her 7 arttıgında skill %1 artar , train haricidir bu sınırlamaları etkilemez. str hammer ı axe vb i arttırırken dex dagger ı Unarmed vs arttırır. int tüm skilleri arttırır. spi hiçbirini arttırmıyor galiba :P emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Selam, Shadowbane'e baslamayı düsünüyorum değer mi beyler download'a falan? Yani serverlar falan boş mu ne durumda oyun şuanda bide başlarsam hangi serverda başlayayım vs vs bi yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 benim finallerim var ben olamam.. http://www.dawn-online.net i denersen hem sorularına cevap hem de birlikte oynayacak adamlar bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben hala oynuyorum onlarca farklı karakter açıp denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Peki başlarsam hangi serverda başlayayım? Bide exp gain rate ler falan hayvani olmuş galiba dogru mu? Bu sebeple serverlardaki player sayıları ne durumda şimdi download edip de karsıma bos bi oyun cıkmasın pisman olmayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Kimler Hangi serverda oynuyor bi ögrenebilir miyim? Ben B ile baslayan bi server var ya onda basladım :) Suan lvl 18 scout var.. Ya sey sorucam online playerlar ortalama 100-150 kisi bu shadowbane için çok az degil mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 braialla? 150 kişi? fazla bile :P terkedildi gibi orası. wrath de adam vardı en son baktıgımda (baya oldu bakmayalı , sınavlar felan) vindication da hep birileri vardır ama loreplay server biraz daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Wrath,Mourning,Vindication(Yeniler için tavsiye edilmez.) Bu server lar ın popülasyonları diğerlerine göre çoktur . [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 11:10 tarihinde, metal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar