unac Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Eskiden forumdaki(aslında forum değilde patideki diğelim...forum soğuk bir kelime)kişiler burada özel yaşamlarını paylasırlardı.yani aman şu kızdan hoşlanıyorum şu cocugu begeniyırum vs.den bahsetmiyorum.genel olarak gercekten de normal insanlara anlatmaya çekindikleri şeylerden bahsederlerdi kişiselde.bugunlerde iyice azaldı bu durum..neden azaldığıyla ilgili bit tezim var; Efendim şimdi yeni uye alımı durduruldu ve rutbe sistemi giiti.şuan zaten çogunlukla birbirini tanıyan msnden konusan insanlar var...burda daha çok kimseyi tanımayan-tanınmayan insanlar sorunlarını paylasırdı.Dediğim gibi şuan patideki herkes yeni uye alımı durduruluncada iyice kaynastı. bu nedenle sorunlarını anlatmaktan çekiniyorlar... evet siz ne diyorsunuz.düşüncemi anlatabildim mi bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yada herkez için herşey yolunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 $ahsen ben laf sokacaklar (çalışacaklar) falan diye yazmıyorum artık bende o gruba dahil oldum $imdiye kadar ne kadar ciddi bir topik açsam geyik yapacam diye kaynadı gitti yada görüyüruz işte kücük bi yavrucak bıcakla yattı die günlerdir geyiği yapılıyor dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bir bakıma haklısın,bir bakımada haksızsın rütbe sistemi ile alakası yok bence bazı kimselerin açtıgı abuk subuk topiclerin tepki görmesi ve bunların uzatılması sonucunda kişisele insanlar bir topic açarken çekinmeye başladı. Ayrıca bu tip kimseler yüzünden bazı değerli üyelerde yörünge dışına uçmak zorunda bırakıldı... Tabi bunlar demek değildirki insanların buraya topic açmasını engellesin, seninde dedigin gibi artık paticikteki kullanıcılar birbirleri ile bir kaynaşma ortamı oluşturdular. Bu da insanların birbirlerini tanımasını ve zamanla özel hayatlarında yer almasını sağladı.Bunun sonucundada kişiler tanımadıkları kimselerle paylaşmak yerine tanıdıkları kimseler ile bu tür özel hayatlarını paylaşmak durumunda olucaktı ve bu yüzden yazmayı bıraktılar.. Üye alımı açıldıgında bu durumun değişicegini umuyorum ancak kişisel amacından sapmadıgı sürece daha güzel bir kişisel olucaktır bununda bizim yani kullanıcıların tarafından sağlanması gerekiyor... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 20:57 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ben, ki kişisel moderatörüyüm, kişisele konu açmaktan çekinir oldum. Geçen zaten en zon ölü 2 kuş koymuştum ölüm temalı onun da cinselliğe çekilmesi bitirdi beni. Laf sokan sokana. Muhalefet olma çabası her yerde. Güzel bir olay olsa: "hava atıyorsun" , başına bişey gelse: "bıçakla yatıyorsun" tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 başa bi sticky hazorlayın ozaman bence.bununla ilgili bişi yazılabilir.yani birbirimize saygı duymalıyız vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ayar verme çabası , muhalefet ve arkadaşının birine bok atmasını gorup hemen arkadaşına destek maayetinde bi bokta kendi atanlar (abartmış olabilirim) , bi de tabiki hayatları aksiyon filmi gibi gecen ilgi manyakları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yok kimseyi tanımıyorum ben.böhühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Kişiselde kimsenin ismi gözükmesin böle kimin kim oldugu belli olmas o zaman... (tabii hiç anlamam bu işlerden belki de yapması imkansızdır?..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tabi hatta kişisel'e girerken ayrı kullanıcı ve şifre alalım. heh. birbirinizle kaynaştıysanız utanmayın kardeşim, alla alla. ne utangaç çekingen bünyelermişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Zaten burda eski olanlar birbirini tanıyor . Konuşcak bişeyi olan onlarla konuşabiliyor . Buraya açtığı zaman cevap veren insanlar da o kişiyle bir samimiyeti olmayan insanlar genellikle . O samimiyeti olmayan insanlar da bu yeni moda ''ayar verme'' işini çok möhem bir olay sandıkları için ''banane ki senin derdinden'' gibi süper sensitif cevaplar veriyorlar . Sonra işte böyle sorular ortaya çıkıyor . Neden eskiden böyleydi de şimdi böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesala örnek topik kendi yaptığım hatanında farkına vardım bi topik açayım dedim anında patlattılar. http://forum.paticik.com/konu.php?id=175240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 "Ayar veren mi sucludur ayar alan mı?" diye konu mu açılır arkadaşım? Ne kadar salak bir genellemedir o öyle? Hoş genellemelere hiçbir zaman sıcak bakamadım da, bu biraz fazla absürd olmuştu ben de cevap verdim konuna, patladıysa konu kalitesizmiş ondan patladı... Bir otur da düşün yahu, ayar niye verilir... Aha benim aklıma 2 neden geliyo; 1-) Ayarı vermeye kasan adam cıvıktır, zaten o da ayarı alıp oturur bi daha da ağzını açamaz uzunca bir süre 2-) Saçma sapan bir konu açılmıştır, "Saçma sapan bir konu açtın" tarzındaki mesajlardan da kıllanırsın "Ayar aldım" diye gider mızmızlanırsın Kişisel'de... Seninkisi 2. gruba giriyor... 50 tane konu var orda, ben gidip niye Penth'in konusunda "Ayar" vermeye çalışmıyorum da gelip senin konunu patlatıyorum? Adam akıllı mantıklı bir yazı koymuş çünkü sen "Ayar aldım ben mi suçluyum şimdi?" derken... Hayret birşey ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ayar verdiğini sanan embesiller topiği açılmı$tı listede varmısın bilmiyorum ama bence ilk 3 e rahat girersin.. adam ayar verdiğini sandı ya inanamıyorum açtığım topik saçma olabilir bu seni ilgilendirmez kişisel görü$ümdür saygı duymayabilirsin ama $ebeklik yapmana hiç gerek yok sende kendi dü$ünceni yaz altına konuyla alakalı olmak $artıyla.. ama ayar wereyim cool takılayım BAB AQ zihniyetiyle değil insan gibi sana ne kadar uzak bi kelime olsada bunu dene kendin için.. Toplum içindede böylemisiniz? Nasıl yaşıyorsunuz? İnsan mısınız? Aynı havayımı soluyoruz senin gibilerle?.. Gittiğin yol, yol değil... İnsan ol... Her şeyden önce insan... Kendin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Teşekkürler Chasten, şu sondaki soru şeklindeki eleştirilerin ve onların ardından gelen öğütlerinle tüm hayat felsefemi değiştirdin, bana ışığı gösterdin... Eh be öküz aleyhisselam ben sana daha ne diyeyim... Niye ayar verdim dememişim de "Ayar" şeklinde yazmışım orayı? Ayar nedir kardeşim, ne işim olur sana ayar vermekle benim, muhattabım mısın ki sen benim? (Şiir gibi oldu burası, neyse...) Git bi bak bakalım açtığın konuya, insanların yorumları ne olmuş.. Ciddi cevap bile alamadığın bir konuyu hala gelip burda savunuyorsun ya, hakkaten sen insansan ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 7-8 tane ciddi yorum yapılmı$ geriye kalanlar sen ve saz arkada$larının abidik post kasma yada $ebeklik amacıyla atılan postlarİ. Neyse ya uzatmıyacam tamam sen haklısın B@b Th3 k3nk diyeceğin bir şey varsada ö.m at. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 23:33 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ö.m pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Öncelikle, lafı atıp da ardından "Kasamayacağım hiç", "Uzatmayacağım" , "Bu gece başım ağrıyo" tarzı mesajlar atmak hödüklüktür, onu bir belirteyim... Uzatmayacaksan atmazsın son mesajı olur biter... 2. ve asıl konu, allah aşkına ilk sayfadaki onca mesaj arasında, dory'nin ilk mesajının dışında 1 tane seni haklı çıkaracak mesaj göster bana ya... -ki dory'nin mesajını da dikkatli okursan "sonuc olarak boyle topikler de hoş değil" diye bir bölüm var, aldığın tek ciddi mesajda da- İlk iki mesajı oku ya, sadece ilk iki mesajı oku, hala anlamıyosan aldığın tepkinin bir tek benim tarafımdan verilmediğini, benim söyleyecek lafım kalmadı... Edit : ÖM atmam gerekirdi, biraz geç oldu ama söyleyecek birşeyim de kalmadı zaten... Hala içinde ukte kaldıysa, buyur at öm... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 23:38 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ayar almanın ne demek olduğunu ii biliorum ; ) O günden beri de kişisel'de konu açmadım.İyi yaptım, sinirimi bozmadım, gittim kardeşimle dertleştim, erk arkımla dertleştim. Tabi sanal ortam insanlara rahatlık verio, artık forum diyince de insanların aklına diledikleri gibi saçmalayabilcekleri bi alan gelio.Bunlar birleşio falan filan işte sonuç. Tabi değişen bişi olmicak ki, imkansız zaten bu.Ot yine ot, kahraman yine kahraman, sahte kahraman yine sahte kahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tey allahım uğraştığım zımbırtıya bak ya said: bence uzatmamak lazım, bolca öz eleştri lazım. yaptıgın kendine gore dogruysa kimsye laf soylemek düşmüyor-yoneticiler dısında- ayar verme konusu cok canımı sıkıyor benim, sonuc olarak boyle topikler de hoş değil, hele ki benzerleri dururken said: ayar verne kısmında oldugum için bence ayar alacak kadar aptalca bi konu varsa (gereksiz ayarlarda veren suçludur) ayar alan suçludur said: yeni cikti bu "ayar verme" olayida, cevap veriyoruz arkadasim, radyo musunda ayar yapicaz, tobe tobe... said: şu sistem tamamen otursun da TW ler geri gelicek. o zaman gerekli ayarı gerekli kişiler verecektir diye düşünüyorum :) said: twlerin gorevi ayar vermek degildi yalnız, sadece fake banlıyorlardı. ha veren tw vardır illa ki. said: Ayarına göre değişir bence :) said: Yaptıklarını kabul etmek iyi birşey tabi.Çoğu kişi yapmaz bunu. Kabul etmekle kalmayıp kendini düzeltmek daha iyi. tbrkz said: Hakedene ayar verilir yani verilmesi lazım Her ne kadar konu sapsa da milletin cıvımasını bi parça engelliyo. Yani konuda cıvıycak tipler, geriye kalan patilerin birleşip tek yumruk bi halde ayar vermeye çalışmasından korktuğu için kendini bi parça geri çekiyo=) Ayar verenler olmasa burası çöplükten farksız olurdu her tarafta alakasız mesajlar filan olurdu(gerçi yine de var ama o kadar fazla değil=))) Benim derdim haklı çıkmak vs değili.. konuyla ilgili bi ton mesaj var gerisi de zaten senin ve bi kaç parazitin daha komik olma çabaları oda olacak yani sonuçta okadar ciddi bir konu tartışılmıyor Kimse benim gibi dü$ünmek zorunda değilki yada açtığım topiklerde oyle bir takıntım yok forumun amacı ne zaten ? Sadece alakasız alakasız konu$arak topiki saptırma olayına deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya bırakın kişisel sorunlarla ilgili konuları.. hiç konu açılmaz, üstüne de acılmıs olan konulara cvp gelmez oldu.. bugun giriyom cıkıyom; yarın yeniden giriyorum bakıyorum 2 ya d a3 konuya yeni cvp gelmiş... ortalık cıvıdı mı naptı (gerci cıvıdıgı kesin zaten de belki baska seyler de vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar