Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hepimizin lise döneminden aklımıza isimleri ve yaptıkları kazınmış hocalarımız var elbet . Bazıları size çok çektirir , bazıları çok güldürür . Herkes böyle aklına kazınmış hocaları hakkında bir şeyler yazsa da paylaşsak , eğlensek . Başlayayım bakalım : Adı : Guillaume Soyadı : Frazier Yaş : N/A (30 civarıydı en son bıraktığımda) Medeni Hali : Boşanmış Meslek : Matematik Öğretmenliği Okul : Galatasaray Lisesi Bu yüce insan genç yaşına rağmen engin bir matematik bilgisine sahiptir . Hatta matematik konusunda o kadar takıntılıdır ki her sınavda yapılan işlemlerin yanında en az onların iki katı kadar ispat görmezse soruyu geçersiz sayar . Yok yazılmadan dersi kırıp foyerde sigara ve kahve keyfi yapmak isteyen öğrencilerin en favori hocasıdır . İnanılmaz cool bir varlık olan mösyö frazye , verdiği ödevleri yapmayan öğrencileri , hiç bir şekilde kin , sinir , nefret bezlemeksizin sınıfın dışına davet eder . Ödev yapmayanlara yalnızca ''dehors s'il te plaît''(dışarı lütfen) diye nazikçe hitap ederken , sınıfta anlattığı dersi dinlemeyen öğrencilere ''toi ! tu sors!''(sen!çık ulan) gibi öğrencinin yaptığı hatadan utanmasını sağlayan laflar sarfeder . Öğrenci utanır çünkü bu arkadaşın o kadar yüksek level bir karizması ve sesi vardır ki , öğrenci ister istemez irite olur , altta kalır üste çıkamaz . Öğretmenliğinin yanı sıra çok iyi bir içicidir . Ders içinde ne kadar ''ulan bu adam da benden nefret ediyor'' gibi duygulara kapılsanız da ders dışına çıktığı zaman oturup muhabbet ettiğinde adamın profesyonelliğini anlarsınız . Şimdilik aklıma gelenleri yazdım . Buyrun ekşi sözlükte de biz -gerek madur , gerek hayran olan- öğrenciler tarafından kendine hediye edilen bir bölümü mevcut , arama bölgesine ''frazier'' yazmanız yeterli olacaktır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mr Crump vardı. Doğuş lisesinde. Gerçi orta okulda geldi bize. neyse Sınıf çok konuşulduğu zaman bütün gücüyle sıraya vururdu. Sonra "Sizin yüzünüzden elimi acıttım ulan!" derdi. Tabi ingilizce. O kadar hızlı vururdu ki en arkanın önünde oturan ve arkasıyla muhabbete dalmış olan beni 1 salise içinde 180 derece önüme çevirebilmiştir. Tabi ki adıyla ilgili, sınıfa girdiği zamanlarda "aah kıramp girdi" gibi esprileri ve buna verdiği cevapları hesaba katmıyorum. Bu insan evladının bir adet beyaz, üzerine sarı çizgili gömleği, bir adet kahverengi keten pantolonu, bir adetde kahverengi ayakkabısı vardır. En azından bizim bildiğimiz kadarıyla. Çünkü kendisi okula gelirken başka hiçbirşey giymezdi. Hatta sarı çizgili gömleğinin senenin sonunda sadece sarı olduğu tarafımca gözlemlenmiştir. En sonunda bir kıza " şşt sen kaşar çık sınıftan!" diye hitap eden edebiyat hocamızla evlenmiş, bir dahada kendinden haber alınamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Adı : Şerif Soyadı : Kino Yaş : 30 falan herhalde Medeni Hali : Bekar Meslek : Resim Öğretmeni Okul : Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi Kendisi yegane resim hocamızdı zaten öğretmen sıfatı haricinde öğretmenlikle yakından uzaktan bir alakası yoktu.En yakın arkadaşım kendisine 1 sene boyunca müzik cd'leri kopyalıyarak geçmişti.Kızlara güzelliklerine göre 90 ila 100 arası notlar verirdi.Erkeklere ise genellikle 15 ve 30 arasında not verirdi.Bir keresinde not defterine bakıp " sen buna benzemiyorsun 25 otur demişti :) " Hatta kendisi ekşisözlükte bir arkadaş tarafından belirtilmiş: "bir zamanlar formasyon için staj yaptığım okuldur burası. bi resim hocası vardı dersine girdiğimiz, enteresan bi adamdı. bir gün evrak işleri için dışarda görüşmek gerekmişti. üniversiteye gelirim ben demişti. (marmaralılar bilir) okulun karşısındaki büyük pastaneye gelicekmiş. dersim vardı galiba bi arkadaş gitti gruptan. döndüğünde şoktaydı. 10 dakka beklemiş pastanede sonra biri yanına gelmiş. bi yereden çıkartıcam ama nerden nerden derken... aman allahımmmmm oda ne . bu o adamın kafada bir bandana, altında çiçekli beach pantalon, ve üzerinde kat kat kamuflaj gömlek, t-shirt, ceket fln... 10 dakikadır karşısında oyuruyomuş ama tanımamış. gelip yanına konuşmasa daha da beklicek yani o kadar enteresan bi haldeymiş adam.. dumurdan dumura koşmuştuk" Sanırım şu anda öğretmenliği bırakmış Kadıkoy'de Sanatçılar Sokağının sonunda Uğur dershanesinin karşısındaki atölyesinde bulabilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Şerif Kino Lise 1 de az çektirmedi bana... Bi resim beğendiricez diye 8694674679868945 kere aynı şeyi çiziyoduk adama beğendiremiyoduk kızın biri 2 tane çizgi çekilmiş kağıdı götürüodu çatt 5 i alıyodu fıtık olurdum ben=) Bide Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesinde Temel hoca vardı coğrafyacı. Bayağı geyik bi tipti sırf lise 1 de coğrafyaya geliyodu 2 senedir görmedim ama yine de tanıtıyim Adı:Temel Soyadı:Karalı Meslek:Coğrafya Öğretmeni Okul:Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi Çok geyik bi hocaydı, sınıfa girdiğinde direkt olarak pencerenin yanına gider, sınıftan bir talihli(!) öğrenciyi seçer, "Bak bakalım dışarıda AB(Alçak Basınç) mi var yoksa YB(Yüksek Basınç) mi?" şeklinde bi soru yapıştırırdı(her derste=)). %50 şansımız olmasına rağmen bu soruyu doğru cevapladığımız pek söylenemez ama derslerin vazgeçilmeziydi bu soru=) Bide rüzgarları filan anlatırken tam hava durumu spikerleri gibiydi tam o havada anlatırdı kopardık yani. Coğrafyayı iyi anlatırdı Yeri geldiğinde ezerdi, yeri geldiğinde notları bol keseden verirdi filan iyi bi hocaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bizim edebi metinler hocası efsane. Geçen gün sınavı vardı erken bitirdik arkadaşla Yiğit diye bir arkadaşa gittik kopya veriyoruz, sorulardan biri de "hürriyet kasidesi kime aittir?". Adilik olsun diye çocuğa Sedat Simavi Paşa dedik (bilmeyen varsa Sedat Simavi hürriyet gazetesinin sahibidir ehuah). Sınav sonuçları geldi kadın kağıdı verirken Yiğit'e "Bana Sedat Simavi Paşa'nın biyografisini yapsana bir ara sunum olarak hep birlikte öğrenelim... " dedi. Sınıf yerlerde tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bizimde matematik hocası doğuda görev yaparken kominist gençler sürekli baskın yapıyo$mu$ bayrağı falan indirip istiklal mar$ı okutmuyorlarmı$ en son yine bunlar teroristlerle beraber okulu basmı$lar 8 öğretmeni dizmi$ler hepsinin kimliklere bakmı$lar ikisi doğuluymu$ onları serbest bırakmı$lar diğer 6 öğretmeni kur$una dizmi$ler biride bizim hoca vucuduna 10 kur$un isabet almı$ çıkarken birde odaya el bombası atmı$lar ama o zarar vermemi$ daha çok okula zarar vermi$ falan filan bizde gazeten öğrendik kafasının arkasında ve kolunda izler vardı ama hiç sormamı$tık. iyi bir matematik hocası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Adı : Bozkurt Soyadı : Varol Yaş : N/A Medeni Hali : Evli Meslek : Matematik Öğretmenliği Okul : Ege Koleji(Ksk anadolu lisesi) Ekşi sözlüğede konu olan mükemmel hocalardan biridir.O mavi gözleriyle size konuşmadan herşeyi anlatır...Hem sağ hem sol elle yazma kabiliyetine sahip olup sağ elle yazıp sol elle silme combosuna sahiptir...Radarlar çok gelişmiştir tahtada yazı yazarken arkada konuşan kişinin yerini algılar ve kafasına tebeşiri yapıştırır(cebime sokmuştu :D ).Sınıftan tebeşirleri çalar bu en çok yaptığı davranıştır *kın kın kın* Edit:Yazmayı unutmuşum karşıyaka anadolu lisesindeyken abimin hocasıydı ege kolejindeyken de benim...Nezaman bişey yapsam abimi örnek öğrenci diye gösterince uyuz olurdum :D [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 00:10 tarihinde, 10ur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Abdullah Tunca. Kadikoy Anadolu Lisesi. Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi Ogretmeni[Mesih]. Ben anlatmiyim hocami. Sozluk anlatsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Cumhur Isin. Kabatas Erkek Lisesi. Fizik Ogretmeni. Bunu da Sozluk'e havale ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ortaokul 2 ye giderken, skills dersi hocam olan ingiliz heriften dayak yemiştim. adını hatırlayamıyorum ama bütün sınıf herifin pantolonuyla dalga geçerdi. Çünkü herifte don giyme gibi bi alışkanlık yoktu. Tuvaletten ne zaman çıktığı, önündeki lekeden belli oluyodu. Her zamanki gibi sınıfta şamata gırla gidiyodu. Aslında hoca çok sakin gibi gözüküyodu. o adam bir anda canavara dönüştü. ( zaten zebellah gibi bişeydi, ingiliz ayısı derler ya) Arkasını döndüğünde "icraat" halinde beni gördü 2 saniye bakıştık... Hocayla aramda tek engel olan masa, hocanın attığı tekme sonucunda önümden fırladı gitti. Ensemden kaldırdı, kapıya doğru fırlattı. kapıdan dışarı .... Oradan da karşı duvara çarptım. 1 hafta filan omzumda ağrıyla dolaştım, tabi aileye bişe de söylemedim :P şimdi düşünüyorum da her ne kadar sınıfça geyiğin dozajını abartmış olsak da cüsse/yaş olarak kendisinden kat kat küçük olan öğrenciye bu şekilde davranmak? Bilemiyorum... Bu olaydan bi kaç gün sonra tenefüste bi öğrencinin, kapının yanlışlıkla bu adama çarpmasına neden olduğundan dayak yemişti. O benim kadar şanslı diildi, çocuğun kaşını açmıştı ingiliz hoca. Eh haliyle çocuğun velisi müdür yardımcıları ve hoca arasında yoğun tartışmalar devamında da hocanın okuldan atılması. Neyse benimki biraz anı gibi oldu, konsepti de yedik ama böyle bi topic görünce aklıma geldi sinirlendim, paylaşim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Adı : Bünyamin Soyadı : Songül Yaş : 45 civarları Medeni Hali : Evli Meslek : Matematik Öğretmenliği Okul : Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi(Yalova) Sınıf : Orta 3 Lise 2,3 Hiç sevmem kendisini zira hayatımda 4 tane derse girmiştir dördünde büyük bi zewkle beni bırakmıştır. kavgalarımız çok meşhurdur orta 3te kaldırdığı tokadı büyük bi çeviklikle aynen kendisine yansıtıp tokat yemeyipte atıpda disipline giden öğrenci yapmıştır beni hiç sevmem kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Üsküdar Amerikan Lisesi Sinan Şahin 45-50 arası yaşlardadır. Tarih hocasıdır. Kendisi çok iyi bir insandır. İLk geldiğinde asker disiplini uygulamaya çalışmış daha sonra asker disiplininin okulda yürümediğini anlamış ders sırasında bilimum komik anılar yaşatan fanatik fenerli efsane tarih hocası. Öğretmenler masasına oturup arka tarafta oturan bana ıslık çalıp ayaklarını da birbirine vurması ve bırşşşş gibi dudaklarından garip bir ses çıkarttığı çok olmuştur. Bir sınavda yapılan bir antlaşmayı imzalayan paşa'yı sorduğunda enver paşa yerine Kenan Evren yazdığım ve, yapılan bu antlaşmanın yerini sorduğumda Kuala Lumpur yazdığımda türk tarihiyle dalga geçmekten mahkemeye vermekle tehdit edecek kadar ileri gitmiştir. Sınıfın önünde cevaplarımı okuyup herkese çok güleceksiniz demiştir, fakat kimsenin gülmemesi sonucu biraz bozulmuştur. pek atışmışızdır kendisiyle, fakat mezun olduktan sonra okula ziyarete gittiğim 3-4 seferde kendisiyle pek iyi anlaşmışızdır. Elinde yeterli imkan olsa Murat Bardakçı'dan çok daha iyi bir tarihçi olacağını iddia etmiştir bir dersinde. Özel hocalara devamlı laf soksa da kendisi de bir zamanlar çok başarılı bir özel hoca imiş. dedikodu tabii. İngilizcesi olan ender türk hocalardandır. Naziktir diğer hocalara karşı fakat müdür yardımcısını nedense MICHAEL! diye ismiyle çağırır. Beni sınıftan attığı çok olmuştur, sayısızdır. Fakat nasıl oluyorsa, iyi anlaşıyoduk genelde. Dipnot: Mahkemeye vermedi. Verse verebilirmiş. Ne yapayım arkadaşım karıştırmışım Kenan Evren'le Enver Paşa'yı. Ayrıca kendisi sevdiği öğrencileri sözlüye kaldırdığında ve öğrenci kekelediğinde cevabı veremediğinde cevabı kendisi verir ve aslında sen biliyosun ama aklıan gelmedi ben biliyorum gibi öğrenciyi savunma mekanizması vardır ki bana hiç denk gelmemiştir genelde beni konuşurken veya dersin düzenini bozarken yakaladığından sözlüye kaldırıp sınıfın ortasında küçük düşürmeye çalışmıştır. Canı Saolsun. Seviyorum kendisini. Mezun olduktan sonra değişiyor hocalar hakkındaki fikirler. Hala nefret ettiğim bir tek Lise2 türkçe hocam vardır ki ondan ilelebet nefret edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 at gozlugu arkadasim tunel vision diyo yabancilar buna. ayrica bana sordugu hicbi soruya ben cevap vermedim, o anlatti ben dinledim. sinan pasa aklima geldikce gulumsuyorum. turkce ogretmenin turkan belet heralde =p bi de Dr B (Simon Butterworth) var ki anlatilmaz yasanir bi insan. ingiliz fizik ogretmeni. bu kadar komik ve herseyle dalga gecen bi ogretmen gormedim hayatimda, hastasiyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 vedat.ingilizce hocamız. bomba attık dersinde.bi de bizim elemanlar gay rolu yapıolardı yiyişiolardı,hocaya bakıp sonra gel gel seversin sende diolardı. bi de ilk posta beleş diolardı,biz de danalar gibi gülüoduk.daha da bi sürü anısı var adamn.zaten videoya çektik,anlat anlat bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Yiyişerek nasıl gay ''rolü yapılıyor'' onu çakamadım haha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 nmpal'den fizik hocası muhammet çelebi dersine girip de ondan çekmemiş yoktur heralde, fizik sorusu olarak iki şehirden birbirine koşan insanları sorup "dırafik ışıklarını katmıyoruz ama" diye de açıklamasını iliştirir-saol be eheua- sonra sonra "gurugum-zafgum"(kuru kum saf kum) geyigi ekşi sözlüğe bile sıçramıs bi insan. kimyacı fatmagül dallilar(odtügül) odtu'lü olmasi ile her fırsatta ovunur, "cocuklaar ben tuvalette bile ders çalişirdim" acıklaması buna kanıt sanırım. kendisi sodyuma, asite cıplak elle temas edebilir "hocam o zararli değil mi?" diye sorunca da "cocuklaar bana bişe olmaz" diye devam eder etüd yaptıgı bir gun de "cocuklar ben ne unuttum biliyor musunuz? ay cocugumu okulda unuttum" diyip sınıfı bi hışımla terkettigi olmus-anlatıldı- gecen gun eski kimya defterimi buldum arkasında odtugül diye alinti yapmısıım, organik kimya sınavi için "cocuklar sınavda bi zincir yaparım, kimze kıramaz!" demiş, ehuhu okulumu seviyorum keşke mezun olmasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 wissynin soylemiş oldugu abdullah tuncave en yeni incileri; kendisi pazartesi günü beni ve birkaç arkadaşımı şu suçlardan disipline vermiştir: taz edici sesler çıkarıyorlar (taz ne demekse) derste iniler (inemek?? ) (ayrıca ben manyakmıyım derste inliyim) bunlar gibi resmi dilekçe üzerinde 4 tane daha suçlama düşünün. İşte boyle bi adamdır abdullah tunca , kendisinin 40 yaşından sonra universite bitirdigi rivayet edilir. Herkesin lise hayatında sahip olması gereken bi hocadır , torunlara anlatılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bizim bir hoca vardı. sınav sırasında sıraların etrafında gezerken kolona çarpıp "pardon evladım" demişti. hala hatırlar gülerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 okul: üsküdar amerikan hoca: ahmet erzurumluoğlu görevi: dinci sayın hocamıs ahmet en az bi kere her sınıfa ilahi radar hikayesini anlatmaktadır. rüşvetçilere ve inançsızlara (diğer dinlerde olabilir bu) savaş açmış bi şahsiyettir. ilk dersinde hristiyan arkadaşa baırmış olduundan henüz inançsız olduumu kendisine anlatamadıım bi şahıstır. sürekli "yauw" çeker. durup dururken sinirlerinir. kuran camdan düşerse ardından atılcak kadar inançlıdır. görünüşü yavru ayıyı andırır. dersleri uyku ilacı kıvamındadır. okula girerken bwm sini üzerime sürmüş bi şahıstır. din sınavlarından herkes yüz alır (ben nası olurda 45 alırım hayretteyim :P) hatta bazen hikaye uydurur kopya çekenlere yüz verdim diye. bazen de ezik bi espiri yapar yüz verdim şımarmayın kendisi dışında kimse kopmaz bazen bizleri kopartan olaylat yaşatır. arkdaşla ganyan oynarken yakalmıştı bizi ama sonra bi halt olmadı. bi kere de masayı zorlama diye uyarı yapmıştı. ilahi bi güce sahiptir. dersleri sessiz geçer bi tek o beynimizi yıkar. kuran ile bilgi sorar cwp vermeyince kızar derslerinde frp setting hazırlamak yada sudoku çözmek önerilir. yakın zaman içinde death metal de dinletmeyi düşünüyorum hatta yarın dersi var hmm *düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ahmet Erzurumluoğlunun bütün ders elinden düşürmediği bir anahtarlığı vardır ki o anahtarlık bir çok arabanın anahtarlığına ev sahipliği yapmıştır. İsim ve soyadlarla çok ilginç espiriler türetebilir kendisi. sayısız örneği vardır. Ayrıca Dr. B. ingiliz değildi sanırım ya.. iskoç muydu neciydi hatırlayamadım şimdi lol.. türkçe hocam türkan belet değildi hayır. Kendisi beni sınıfta bırakmıştı ki türkçe dersinden kalınınca direk sınıf tekrarı oluyordu. Neyse ki, af çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 isim:Şefik lakabı:Denyo eski okulu : Derince Lisesi Kendisi tam anlamıyla bir angut olan tarih hocamızdı.Okulun piskopat yuvası olması nedeniyle çok büyük acılar çekmiştir kendisi (bkz.Derince Lisesi geçmişi ve geleceği) askerlik anısı olarak siirtte yaptıı askerlikte çarşı izni tarafında teröristlerin bastıını ve askerleri öldürdüklerini söylemiştir ve ona bir terörist askermisin die sorduunda onda ben denyomuyum söylermiyim diyerek bir efsane olmuştur tabi efsanelii yeni başlıyor bir gün yine sınıfta yan sınıftan Ahmet adlı arkadaşımızın bu herifin dersine girmessem ölürüm dedii ve bizim sınıfa girdii da sonra da yan sınıftaki ahmet'in gıcında kopya yakaladıım muhamuha muha die bir gülüş atığı ve ahmetten sınıf ortasında fena dayak yediği öğrenciler tarafından gözlenmiştir.Disipline gitmesin diede her gün döverim seni bak die Ahmet arkadaşımızın tehdit ettii yegane hocadır evine gidip kahve içtiimiz sonra kantinden birşey ısmarlattıımız kayda değer biri olmayan tam bir ezik hocadır lise 2 nin 2.dönemi öğrenciler arasında tam bir şamar oğlanı olmuş ve okuldan ayrılmıştır kendisi kesinlikle bir hastaneye yatırılmalı veya bir psikologla bizzat görüşme ayarlanması gereken bir hocadır kendisi.Kızların bile bu hocaya vurduu ve hocanın birşey yapamadıı bilinmektedir yani böyle bir hoca binde bir gelir.Sonra ne hikmettir bilinmez tarih hocası olarak Eski Türkiye ağır siklet boks şampiyonu bir tarih hocası göndermişlerdi Mehmet Öztürk'dü sanırım kısacası yusuf yusuf olunan bir hocadır korkmak lazımdır.Sanırım denyo şefik mevzusunu MEB duymuş. İsim ve Soyadı : Fatih Bahtiyar yaş:30 ingilizce öğretmeni işte bu hocayıda badi badi diye çağırırdık kendisi konuşmasını bilmeyen derslere girerken korka korka giren yegane kişiliktir buda ayrıldı okuldan nedeni yine öğrencilerin maskarası olmak özellikle ben hocayla fena halde ti ye alıp evire çevire alay ettiim daha sonra disipline gitiimden dolayıdır badi badi badi die çağırılır ve ok ok ok yes yes yess die tekrarlarıya bilinen psikolojik sorunları olan değişik bir hocadır.Kekemedir okulda soğutucuyu poşete boşaltan daha sonra kendinden geçen bir öğrenci tarafından fena halde dövülmüş ve hırpalanmıştır.Zararsızdır İsim:İmren coğrafya hocası olup şaşı bakışlarıyla kopya çektirmeyen ve psikopat okula psikopat hoca yakışır dedirten kadın bir hocadır karşısında sigara içen bir öğrenciyi hastanelik ettiği bilinmektedir.Bağırarak dalar ve o bağırması adamı dondurur titretir fena halde alay etiiğim bir hocadır kendisi öğrencileri alevlendirmek ve öğretmeni rencide etmek gibi suçlardan 10 gün ceza aldıım üstüne birde bna saldıran bir öğretmendir tırsılır hala derince lisesindedir korkulur dersinde çıt çıkmaz.Isırabilir dikkat etmek lazım.Psikolojik tedavi görücek bir tarafı yoktur ancak çocukluunda yaşadığı daha doğrusu öğrencilik hayatındaki baskı ve şiddet sonrası böyle olması olağandır.Ders anlatış biçimide sandalyeyi koyar işte bu güneş der ve kendisi dünyadır semazenler gibi güneş (sandalye) etrafında.Magmayı anlatırkende kalçasını dışarı çıkarır (eski amerikalı gangsterler gibi) ellerini yukarı aşağı hızlı hızlı hareket ettirerek sınıf içinde böyle böyle böyle böyle böyle böyle diye dolaşarak magmanın yanardağdan çıkışını anlatan ilginç enteresan korkulası kadındır asarım keserim ben bu okulu yıkarım diyen bir adam bile bu kadından korkar o derece bir psikopatlığa sahiptir her derste bir öğrenci nasıl camdan aşağı atılır sorunsalını bize açıklayarak büyük katkısı olmuştur saygıyla anıyorum kendisini.Kısacası Kocaeli'de gidilmemesi gereken okulların başında gelir tavsiye edilmeyen bir okuldur okul bitince ruh sağlığınız ne kadar bozulduğunu anlarsınız.Haberlerde çıkar Gazi lisesini 2 öğrenci bastı Derince lisesini 2 öğrenci bastı diye halbuki bunlar olağan olaylardır her gün biri gelir bıçağıyla bak şu hocaya ne yapıcam şimdi der ve hocaları bir bir tehdit eder.Okul etrafında devriyeler eksik olmaz ama şimdilerde düzeldi bakıyorumda okulun bahçe duvarına çiçekler böcekler çizmişler polisler ve olaylar azalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 adı:yaşar soyadı:oduncu.... din dersi hocamızdır ama derste din dışında her şeyi anlatır...reiki ve yoga hastasıdır..derste bizlere reiki yapar,"hocam siz sağcı mısınız solcu mu"dendiğinde"ulan benim gibi kozmik bir adama bu soru sorulur mu yahu"demişti bi keresinde..sınavlarda soruları cevaplarıyla birlikte,fotokopi halinde dağıtır..zannetmeyin sınavdan full çekiceemizi,o kaar karışık yazar ki okuyamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ADI:Uğur SOYADI:Lazım değil DERS:Matematik Hem manyaktır hem saçma bir insandır.Okula ilk geldiği zamanlar sorunuz varsa sorabilirsiniz derdi.Artık demiyor.Niye?çünkü bu hoca hiç bir soruyu çözemiyor. Son derslerden birinde gene yanlış buldu cevabı.Hocam gene yanlış oldu diyen arkadaşa "kitabın şıklarında basım hatası vardır" dedi ve sınıf iptal.......adam paso bu lafı söylüyor.sene başından beri bir kere doğru basılmuş bir kitap bulamadık kendisine.En kısa zamanda başımızdan gitmesini diliyoruz ama 5.hocamız olduğu için pek gideceğe benzemiyor. işte böyle gereksiz bir insandır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Emine .... Kimyacı.. sabah gelip- Size bugün günaydın yook diyip serefsiz bi sırıtmayla kendini tatmin eden tek öğretmen :) allah akıl fikir versin >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bizim hoca hep 3. rekatdan sonra secdeye varırken gaz çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar