Frigg Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence de anlıyorsunuz... ama anlamış olmak her zaman ne kadar işinize geliyor bilmiyorum ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Anlamaya çalışıyoruz sadece zaten anlasak sorun olmazdı o yüzden anlıyormuş gibi davranın ne dersler he deyin geçiştirin :) @Fistan: Sen zaten anlamaya çalışırsın her zaman kız msni die grizzly'e msnde yavşamanı unutmadım daha :) Neyse arkadaşlar bence bu konu bizi aşar en iyisi kişisele doğru yol alsın... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 19:31 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bencede anlıyoruz. Hatta bu lafı ben işitmedim. Tam tersine dertlerinde hep bana başvururlar. Bir bozukluk mu vardır nedir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 2-3 gün önce bir kızdan "kızlar garip yaratıklar.. ben bile anlamıyorum" cümlesini duydum, şahsen rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kadınları anlamak konusu çok büyük 1 "soru işareti(?)".yani kimse kadınları anladığını söyleyemez,bu sürü değil kadın...her1i birbirinden farklı insanlar...erkeklerin ise hepsi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 özel gün hedesimi ben anlarım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 konuyu okumadım ancak çok türkçe özürlü bir giriş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Kızın kızıcağı varsa zaten ne yapsanız niye yaptın ne yapmasınız niye yapmadın olur. diğer türlü iyimser yaklaşıp derdini anlamaya çalışırsanız, ve ona göre davranırsanz, bizim gibi onların da her zaman özellikle ayın 1 haftası pek sorunsuz davranamicaklarını anlarsanız, sorun çözülür sanırım. bi de kızın size kızmak istememesi lazım. istedikten sonra herşeyde bir açık bulabilir. Ayrıca ilk msjı atan arkadaşa diyorum, çevrende sanırım pek kız bulunmuyo. Ama benim etrafımdaki kızların birçoğu gayet zeki. Hatta şu gözlemi yapan biri olduğuna göre muhtemelen senden de zeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Anlamak imkansızdır...hormonel bişi herhal çoğu zaman kızların davranışları mantık dışı olabilir ve neden yaptıklarını kendileri de bilmez... Dinlemesen de dinliyorum, Anlamasan da anlıyorum de ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hiç anlamadığım şey kızları anlayıp nabacağımızdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kızların beyinleri arasındaki gecit daha buyuk oldugu icin o anda aklını kurcalayan problemi daha cok boyutta irdeliyo ve daha problemlestiriyo olabilir. onun onem vedigi derecede anlamanız zaman alır. velhasıl kız arkadasımın en begendigim lafı: "neden hersey benim istedigim gibi oluyo?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bi ara şortla otururken bir kız arkadaşım elindeki ductape'i bi anda löp diye bacağıma yapıştırdıktan ve sora da hışımla çektikten sonra daha iyi anlamaya başladım kızları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kızları anlıyosunuz da anlamak işinize gelmediği için anlamamış gibi davranıyosunuz. çünkü o zman haksız çıkıcağanızı biliyosunuz. bencilsiniz ve kenidinizi düşünüyosunuz kızları hiç düşünmüyosunuz ne istediğimiz fln sizin için önemli diil. önemli olan sizin istekleriniz va yapmak istedikleriniz oluyo herzaman o yüzden bizim söylediklerimizi anlamak işinize gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesela ben bunu da anlamadım=)) Nası işimize gelmiyo yani? Kızları anlamak için bi tarafımızı yırtıyoruz burda, sen işimize gelmiyo diyosun... İşimize gelmiyosa biz neden kızları anlamaya çalışalım manyakmıyız biz yaa?(Belki biraz:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ben kadın ruhundan anlarım arkdş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kızları kim anlamış ki erkek cinsi anlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 salla ya kız milleti deil mi herşeye bişi bulur...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kadınları anlamaktan kasıt ne yapacaklarını veya neden yaptıklarını kestirmekse biraz zor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bencede anlamaya çalışmamak lazım öyle daha kolay nası geliosa öyle yaşa onlar da öle isito zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Beni hiçbi kız anlayışsız bulmadı bu erkekten erkeğe değişebilen bi durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yoo o erkeğini anlıyan kız cinsidir senin anlatımın değil :) [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 19:40 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kızları neden anlıyalım ki ! özel günleri bitmez onların hep ilgi isterler sankı onlar bizim durumlarımızı anlıyorlar ya bizde anlayış gösterelim hep ilgi isteyen sevilmek isteyen hediye isteyen hatunlar herşey onların etrafında dönücek bi kere alıştırdınmı daha fazlası için cabalıcaklar hep aynı şeyleri yapsan sıkılıp seni terkedicekler yada kafasına göstericek sana anlayış göstermeden direk nedensiz kaçışa girecek ... ne kızlar beni anlasın nede ben onları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Rewendor Oldukça acı bir şekilde anlamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: kızları neden anlıyalım ki ! özel günleri bitmez onların hep ilgi isterler sankı onlar bizim durumlarımızı anlıyorlar ya bizde anlayış gösterelim hep ilgi isteyen sevilmek isteyen hediye isteyen hatunlar herşey onların etrafında dönücek bi kere alıştırdınmı daha fazlası için cabalıcaklar hep aynı şeyleri yapsan sıkılıp seni terkedicekler yada kafasına göstericek sana anlayış göstermeden direk nedensiz kaçışa girecek ... ne kızlar beni anlasın nede ben onları ... daha ne diyebilirim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar