Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce biz erkekler kızların halinden anlamıyor muyuz???

serkanbaba_007

Öne çıkan mesajlar

Anlamaya çalışıyoruz sadece zaten anlasak sorun olmazdı o yüzden anlıyormuş gibi davranın ne dersler he deyin geçiştirin :)

@Fistan: Sen zaten anlamaya çalışırsın her zaman kız msni die grizzly'e msnde yavşamanı unutmadım daha :)

Neyse arkadaşlar bence bu konu bizi aşar en iyisi kişisele doğru yol alsın...

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 19:31 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın kızıcağı varsa zaten ne yapsanız niye yaptın ne yapmasınız niye yapmadın olur. diğer türlü iyimser yaklaşıp derdini anlamaya çalışırsanız, ve ona göre davranırsanz, bizim gibi onların da her zaman özellikle ayın 1 haftası pek sorunsuz davranamicaklarını anlarsanız, sorun çözülür sanırım. bi de kızın size kızmak istememesi lazım. istedikten sonra herşeyde bir açık bulabilir. Ayrıca ilk msjı atan arkadaşa diyorum, çevrende sanırım pek kız bulunmuyo. Ama benim etrafımdaki kızların birçoğu gayet zeki. Hatta şu gözlemi yapan biri olduğuna göre muhtemelen senden de zeki
Sosyal ağlarda paylaş

kızları anlıyosunuz da anlamak işinize gelmediği için anlamamış gibi davranıyosunuz. çünkü o zman haksız çıkıcağanızı biliyosunuz. bencilsiniz ve kenidinizi düşünüyosunuz kızları hiç düşünmüyosunuz ne istediğimiz fln sizin için önemli diil. önemli olan sizin istekleriniz va yapmak istedikleriniz oluyo herzaman o yüzden bizim söylediklerimizi anlamak işinize gelmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

kızları neden anlıyalım ki ! özel günleri bitmez onların hep ilgi isterler sankı onlar bizim durumlarımızı anlıyorlar ya bizde anlayış gösterelim hep ilgi isteyen sevilmek isteyen hediye isteyen hatunlar herşey onların etrafında dönücek bi kere alıştırdınmı daha fazlası için cabalıcaklar hep aynı şeyleri yapsan sıkılıp seni terkedicekler yada kafasına göstericek sana anlayış göstermeden direk nedensiz kaçışa girecek ...
ne kızlar beni anlasın nede ben onları ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kızları neden anlıyalım ki ! özel günleri bitmez onların hep ilgi isterler sankı onlar bizim durumlarımızı anlıyorlar ya bizde anlayış gösterelim hep ilgi isteyen sevilmek isteyen hediye isteyen hatunlar herşey onların etrafında dönücek bi kere alıştırdınmı daha fazlası için cabalıcaklar hep aynı şeyleri yapsan sıkılıp seni terkedicekler yada kafasına göstericek sana anlayış göstermeden direk nedensiz kaçışa girecek ...
ne kızlar beni anlasın nede ben onları ...

daha ne diyebilirim ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...