Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kabataşın solistini yalarım yutarım...i love you buseciyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaşlar şu yada bu şekilde hepimiz bir dönem kasdava emek vermiş insanlarız.. dans bölümü bu sene yeniçağ gazetesi yüzünden iptal edilmiş.. aynı gazete gene http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta =7055&altid=9954 linkinde göreceğiniz gibi bir karalama yoluna gitmiş.. Tepkilerimizi http://www.kasdav.info altında tek bir ağızdan eyleme dönüştürmeye karar verdik bir kaç kişi.. Verilen emeğe saygı adına desteklerinizi bekliyoruz.. Aslında buradaki (-uz) biz çoğullamasıda siz oluyorsunuz..Çünkü hepimiz bir dönem ter döktük orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=9954 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yeni mesaj'a tıklayınca sayfa açılmıyor. sorun var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 firefox ta filan sorun verirse yeni mesaj a tıkladıktan sonra beyaz sayfa çıkıyorsa F5 e basın düzelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mesaj attım, bide sanada özel mesaj attım onu bi okuyabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 zamanında az çekmemişti Slayerlar :) dp: i..e müdür !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu arada linke baktım da , oha demek yerine olur. Yobaz itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Rezalet cart curt konuşmayı biliyorlar, ama rezaletin nerde olduğunu açıklamaya gerek duymamışlar nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLayraCkEr Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 finale kalanlar belli olmuş. akşam tam liste geçecek elime.. şimdilik öğrendiklerim galatasaray kalmış, istanbul erkek kalmış, vefa kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Galatasaray hep kalıyor zaten, hep de kıvırcık saçlı uzun bir gitaristin bulunduğu bir grup çıkıp dream theater çalardı benim zamanımda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ahmet gezici Y bakırkoıy Y gs Y ist erk B, Y kadıkoy Y kenan evren Y mef B,Y dome de sion Y alman Y darüşşafaka B avusturya B şişli B vefa B finale kalanlar arkadaşlar.. (B: Beste, Y:Yorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 paranoidu dinleyen yokmu baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 paranoid'i dinlemiştim, hani daha iyi olabilirdi dedim. ses tesisatının azizliğine uğradığınız doğru aslında ama özellikle vokalde, gitarın tonunda (ses seviyesinden değil de tondan bahsediyorum direk) bi de baslarda hatalar oldu şu an hatırladığım kadarıyla. yani orda paranoidi duymak hoş oldu da dediğim gibi daha iyi olabilirdi bence. bu arada kesin olarak bilen bi arkadaş istanbul lisesinin yukarıda yazıldığı gibi 2 dalda da finale kalıp kalmadığını teyid edebilir mi? müzik hocamız sağolsun elinde liste bile olmadan içimize kurt düşürdü, fazlaca şüpheci davranıyoruz o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bassçi bendim gerçekten bütün yürüyüsler fln yarida takildi kaldi parmaklarim kitlendi heyecandandi sanirim:D ama en güvendigimiz sey sarkinin bitimindeki soloydu ve kesinlikle duyulmadi tonemaisterimiz sagolsun ama bende az sicmadim....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oha kayseri güzel sanatlar beste dalinda kazanamadiysa kimse kazamaz heralde adamlar caldiginda tamam 1. belli 2. kim dedik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yobazlara bak...kasdav finalde "şerefsiz akp" diye tempo tutmak var peehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hadi ya tüh diorum sağlık olsun hehe gayet eğlenmiştik hatta kalırız demiştim kesin finale. beklemediim insanlar kalmış diebilirim :) kesin bi yerden okuyalım önce tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bizi beklemiomuydun.. :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ilginc & üzücü bir durum oldu saint joseph grubu için finale kalan arkadaslarımıza basarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bir de bunun takvim versiyonu vardı "Eğlenceye bak!" şeklinde. zombiydik o zaman da. çevredeki halka sormuşlardı hatta onlar da demişti ki "elvis presley de rock yapıyordu ama o gençleri bu hale getirmiyordu". oyle super bir haberdi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 finale kalmışız o iyi oldu da.. şu yeniçğ mıdır ne zırzopsa bu gazeteyi mahkemeye veremez miyiz? kişi yada kurumları mahkeme kararı olmaksızın suçlu gösterip bizi suçlu durumuna düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ea_twilost Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 umarım verilen liste doğrudur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @arkasokak: orda o şekilde bağırırsanız asıl olay büyür. hem bağıranlar oradan atılır hemde olayın devamında siyasi olarak gençlerin beyni yıkanıyor vs. diye haberler çıkar. eh doğal olarak siyaset karışıncada iptal olur direk organizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar