freeedom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ege çubukçu kaçmaz ege çubukçu izmir coast yaz geLdi yaz geLdi her gece clupte hadi yaz geLdi vur şişenin dibine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 slither bende cok istiyodum calmayi ama kimse ritm gitar olmayi kabul etmiyince tek gitarli bisey calmak zorunda kald1k... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 tabi hepsi petrucci gibi calıyo ya kabul etmezler ritm gitarıst olmayı...biz cıksaydık ben ritm gıtarısttım yani..hicde gocunmam ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ohh 200 bilet sattık. hediye 50 bilet verdiler. onlarıda satıp 500 mılyon kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 voys sizden tam 11 bilet aldım daha alırdım da bu kadar fayda yeter size diye düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 (çaktırma aldığım biletleri 12 den satıp artan parayı bostancı sahilde yedik emauehua :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben 5e veriyorum.gerceğinden ayırt edemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 74 bilet satabildik napalim con con okulunda anca bukadar çikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 en çok satan 250 imiş galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ee neaı iş yahu bu dısardan gelenler nolcak bizim okuldan bi grup gitti yarısmaya ama yanlarında kimse gitmiorm baska yani -3 bilet satıldı yandı mı yani simdi cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 onlardan almadıysan bileti, onlar bilet satamamış gibi gozukcek. orda dikkate alınacak bilet sayısı en az 150 civarı falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 müzik yarışması mı yoksa "the apprentice"in kasdav versiyonu falan mı bu? müzisyen mi yetiştiriyoruz pazarlamacı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benden süper pazarlamacı oluyormuş valla. teşekkürler kasdav az sonra başlıyor ( 1 saat kadar sonra ) objektif ile açılış yapılacak. sonra sanırım 30 tane okul çıkıcak. arada ege çubukcu , keremcem , seden gürel falanda takılcak sahnede. aralardı, gecikmelerdi şuydu buydu gece 1 de anca bitcek pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @racta kesinlikle katılıorm super bi noktaya barnak basmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 şimdi geldim kasdavdan..aşırı kalabalıktı..ege çubukçu gibi insanları nie çarıolar annamadm adam sırf küfür yedi..pek tadı yoktu ..ama yine de ooooooo KADIKÖY ANADOLU oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ooo hayrullah keeeefoğlu oooo show must go on, kazandı bence yorumu, bestede bilmiyorum nolur. bu arada en son biz çıktık dinleyen varsa ve yorum yaparsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hafif geçerken uğrama şeklinde girdim son 7-8 grubu gördüm de hayrullah kefoğlu zor bi şarkı seçip pek hakkını veremedi bence malesef. özellikle tapping kısımları falan hiç duyulmadı. akustik gitarın sesi de daha iyi ayarlanabilirdi bence. kısacası biraz "olmamış" bence. beste de vasattı pek sıyrılabileceğini sanmıyorum malesef. yetiştiğim gruplar içinde kenan evren'in time is running out yorumu ve ihsan kurşunoğlu'nun özellikle yorumu ve bestesi diğer dinlediklerime göre öne çıkanlardı. sanırım vokalisti de hastaymış ama ona rağmen fena söylemedi. ayrıca yarın çıkacaklardan alman lisesi'nin (solonorların grubu oluyo sanırım) bugün dinleme fırsatı bulduk tesadüf eseri. the hive çalan grubu desteklerim, hakkını da veriyolar o bakımdan başarılar diliyorum özellikle onlara :) biz de istanbul lisesi olarak pazar günü (elimizdeki programa göre galatasaray'ın ardından 2. okul olarak) yorum (muse- feeling good) ve beste dalında katılıyoruz bu arada. beste grubunda bas çalmaktayım diyip deşifre de olayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 pek eğlendim diyemem ama bi ara pogo döndü, direk atladım görünce.. en zevkli kısmıydı :D açıkcası şarkılardan pek bişey anlayamadım, tezahuratlar yüzünden bişey duyulmuyordu.. içerisi çok sıcaktı, giriş tam bir izlahamdı.. verdiğim paraya değdi mi, hayır! ama pogo güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hayrullah kefoğlu süperdi tabiki..taraftarınla çok yaşa :D ataşehir lisesi rage against the machinele kopardı attı diyorum... pogo yaparken yere yan bastım bilekten..şişti umarım çatlak yoktur..hiç bir şey koymaz finale gidememek koyar... [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 12:49 tarihinde, Arkasokak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ha bu arada ben havaya atılan uzun boylu mavi sweet shirtlü elemandım habire yahşinin ön tarafındaydık...freedom da vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 alkol olayını nası halletiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @kaspar. demin soundcheck yaptık, her zamanki gibi yine büyük bi yalandı. ben de evim yakın die eve geldim 4 te yine gidicem. evet biziz the hive çalan. :) saol iyi dileklerin için, ben de size başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 selamlar, bizde saint joseph adına katıldık vokalist/gitaristtim bende , velvet revolver - slither ve beste olarak rocknroll senin hayatın çaldık, kimse hatırlamıo mu nasıldık :) , ben şahsen çok eğlendim katılan bütün gruplar çok eğlendi bence, sadece kulis rezaletti 5 m2 lik alana 5 grup sokan zihniyet, insan muamelesi görmedik resmen hehe. ama olsun genede eğlenceliydi :) şimdiden finale kalanları tebrik ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Vayy bea komik :) Kafayı çalıştırıp sırf geyik olsun diye giden elemanları burdan kutluyorum.. vurun kırın benim yaptıgım gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bizim okul (kartal and. lisesi) rammstein - keine lust calıcaktı bildigim kadarıyla , bilen izleyen var mı nasıl caldı bizim cocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar