Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 24, 25 ve 26 Mart, finali ise 8 Nisan 2006 Cumartesi yapılacak olan kasdava bu kez istanbul dışındandan okullar katılacak. şu an bildiğim ünlü grup ve şarkılcıları aşşağıya yazıyorum yenisini öğrendikçe altına ekleyeceğim. Objektif Ege Çubukçu Not:Gelecekler biletlerini benden alırsa sevinirim. Bilet 10 milyon hergün için ayrı almanız gerek.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Tüm katılacakların arkadaşlarında bir bilet satma şeysi var anlamadım . Sana yönelik bişey demiyorum , bişey de demiyorum gerçi de bugün bir arkadaşım çaresizce dershanede satmaya çalışıyordu . En çok bilet satan gruba bi ödül mü var en çok izleyici şeysi falan?
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yetersiz kasdav, en çok bilet satan gruplara kayırımcılık yapıyor. ne kadr bilet o kadar puan demek bi nevi. hatta 200 ün üzerinde bilet satanlara özel ödül falan varmış.
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 lisedeyken arkadaşın teki arayıp telefon etmişti kasdavdakilere"lan o... ç.... x tane bilet sattık gene elediniz" diye
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Voys sizin tayfayı biliyorum :) AMAAAAA KADİR HAS RULAZZZ!! bizim koçlara destek sonsuz..olmadı sahneye atlarım...pati tayfa bi toplanak kasdavda..yüzleri görek selamlaşak...bi bira içek olmadı bi de gondola binek :)
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 öldürürürürürm benden alcan bileti!!!!!1111
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Lise'de 4 yıl boyunca gitmedim ancak bu sefer gelebilirim belli olmaz :) bileti nie senden alıyomuşuz bakıyım? Neyse gelirsem pati ahalisi olarak toplanırız Galatasaray Lisesini destekleriz :P
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Voys'a hayır! benden alın biletleri(yani HymnofSnuktan :P)(ulan utku bu mesaja da bişi dersen s..tım azğına...)
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yahu elalemin kalin enselerini besleyin siz daha iki hatun yapicaz diye. ege cubukcuya gidilir ama :D
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ege cubukcuya cok hatun geliyomu$ diye duydum. penth'in gidi$i tamam da. dela niye gidiyo ki.
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ege cubukcu kim ola? adam mi, kadin mi? petnhle dela gitcene gore adam oldugunu tahmin ediyorum, zaten bathorynin mesajida o yonde...
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya kasdav'da yere converse ekiosun, alternatif kız ağacı çıkıo zaten. böle asimetrik siyah etek,siyah kısa saç, converse ve gene siyah bluz ile tam takım.
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 korsan bilet basayım hepimiz girelim içeri. yıllar önce kasdavda kapıda -abi bilete baka bilirmiyim -tabi döner ve arkadaşlarına -hişş herifler bizden daha iyi bilet yapmışlar
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu sene emniyetle anlaşmışlar ve profesyonel bi güvenliklede anlaşmışlar. içerde özel dışarda devlet polisi olcak. biletleri geçtim girerken sahnede çalacakları bile deli gibi arıyorlarmış.
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 geçen sene salak bi olay oldu. girişte bozuk paraları topladılar ama içerde para üstü olarak demir para veriyolardı.. üstüne üstlük, bu parayla dışarı çıkıp girersen, paranı yine alıyolardı
Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ahauha, 3 mılyonumu almışlardı benimde 1 tane su geliyordu 3 milyona içerde o_O bizde geçen sene birini sokmuştuk içeri. lunapark tarafındaki girişle normal giriş arasında bi kapı vardı, çalışanların girip çıkabildiği. o soktuğumuz kişi işte girdi açtı bize o kapıyı, birden 1000 kişilik kuyruk bize doğru döndü koşmaya başladılar zar zor girdik hemen arkamızdanda bi 50-60 kişi girdi, kimse bişey diyemedi. sonra aynı yerden hava almaya girip çıktık falan. işte fark etmişler öyle noktaları hep.
moonfall Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya arkadaşlar iptal olmadımı o yarışma??biz izmirden katılcaktık yazı falan gelmiş iptal diye anlamadım ben şimdi...yarışma yapılcakmı
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ege çubukçu var olom kaçmaz pls. biletleri bizden alınız. objektif geliyomuş sevindim ona , hatta heyecanlandım.
Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @moonfall : bizede geldi, araştırdık sadece dans bölümü iptal olmuş. gittik kendimiz kayıt olduk @HymnOfSnuk : objektifin bateristinden ders alıyorum biletleri benden al tanıştırayım :) [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:23 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Vecdi Yücalan'la tanıştırsaydın olurdu bak. :9 Sound'da di mi ?
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 biletleri bizden alın gençler...kadir has tayfasıyla kazanın..
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Okey gene sponsorları olursa gelirim bi güzel eğlenirim.. Çok özledim İçine Su Doldurup Milletin Prezervatif Vurmayı..
Öne çıkan mesajlar