Todesengel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Leopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Afrodit mrr.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Şahin K. sempatizanı Gücünüzü denizik soğuk sularından alıyor, ayağınızdan çıkarmadığınız terliklerinizle tarzınızı tamamlıyorsunuz. Seçim yapmazsınız, her daim patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Sokakta, arabada, banyoda, salonda, yatakta, neresi olursa olsun "vurmak" üzere yaratılmışsınız. Diğer olasılıklar Leopar (%20) Rocco Siffredi (%20) Afrodit (%20) lan ben şahin k lık birşey de demedim amma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bende afrodit cıktım. guzel ya, ii ii=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 YAPTIĞINIZ AYIP BENİM 3 YAŞINDAKİ KIZIM BAKIYOR BURAYA AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Oysaki ben tek afrodit oldugumu zannedip sevinmistim. hayallerim yikildi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 3 yaşındaki kızın anlıyor mu bunları? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Afrodit bi kere alımlı bir hanfendi . Senin için şöyle böyle diyorlar , olmaz senden afro . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Şahin K. sempatizanı Gücünüzü denizik soğuk sularından alıyor, ayağınızdan çıkarmadığınız terliklerinizle tarzınızı tamamlıyorsunuz. Seçim yapmazsınız, her daim patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Sokakta, arabada, banyoda, salonda, yatakta, neresi olursa olsun "vurmak" üzere yaratılmışsınız. harbiden ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 iyiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Gönül isterdiki herkez bi Afrodit, herkez bi Efendi. Herkez bi şahin K olsun ama ne yazıkki 1 tane var o sahin abimizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bu kuiz bozulmuş neyse o kadarda önemli deil zaten :) p.s. : çok pis yiyişirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bezgin playboy nedir ya. Değilim bezgin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Öylesin len yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yorgunum yahu 3 kız çeviriyorum elde. 2'si sarkıyor ama yüz vermiyorum biliomusun. Nabıcaam ben :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Muhallebi kusura bakma bezginsin :) ilk görüşte anladım ben yani ... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Merak etme bunu söyleyen 20. kişi olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Hadi ya iyi bari :) ne kadar olursa olsun yılmayacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 extasy kullan ne diim :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yok bezgin for teh win :) Bezgin olunurda, playboy dediğin adam zaten karı kız peşinden koşmaktan bıkmayan adam modelidir. O zaman bu kelime öbeği içinde çelişir. Olmam bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 çeşit playboy vardır bence birisi kızların peşinden koşar bir taneside kızları peşinden koşturur .. 2. tip bezgin olabilir :P nöt: aynaya bakıyorum bende arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hmmm evet doğru dediniz. Bi de leoparı çözemedim. Ne alaka. Hadi şahin k tamamda. Leopar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eee sanırım hayvanlı :P [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 01:24 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sus len leopar benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 afrodit çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar