Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madem öyle , işte böyle..


beybin

Öne çıkan mesajlar

Madem bu konunun tartışılacağı yer o konu değil dediniz , ben de yeni bir konu açıyorum.Şimdi efendim benim rahatsız olduğum konu şudur ( konu benim yüzümden silinmişti
sanırım)

Antimodes arkadaş , bir topik açmıştı zamanında , 2 sevgilisi olduğunu , bir kızın kendisinden hoşlandığını fakat kendisinin bu kızın bir diğer arkadaşından zamanında hoşlandığını ve ondan hoşlanan kıza bunu söylediğini fakat kızın kıskançlıktan bunu arkadaşına söylemediğini anlatıyor.Yani aslında kız benden hoşlanmış ama , (ha buarada 2 sevgilim
var) işte diğerinin kıskançlığı yüzünden kızı götüremedim.Şimdi hem kızı kırmayayım istiyorum hem de hoşlandığım kızı götüreyim istiyorum.

Ben de belki de hiç de haddim olmayarak aşağılıksın dedim kendisine.Tutamadım kendimi.Aşağılıksın kızları böyle kullandığın için.

Küfretmemeliydim , evet. Konuya oldukça uzun bir cevap yazmıştım o zamanlar , sonra onun söyleyeceğim son söz olduğunu ekleyerek bitirdim ve bir daha da okumadım topiki. Sinirlenmemin nedeni erkek arkadaşımın bana böyle bir şey yapmış olması kesinlikle değildi , bu olaya azıcık ucundan benzer bir şey bile yaşamış değilim. konuyu saptıranlar oldu.Ancak sadece empati kurdum.O kızlar bunu öğrense ne hissederler diye. Ve bunu söyledim.

Sonraları , Antimodes'un yeni bir topiğini okudum.Konu da şudur.

Dün doğum günümü kutladım bir barın V.I.P lounge'unda. 40'ın üzerinde insan geldi çok güzeldi her şey. Sınırsız içkiye 3.5 milyara anlaşmıştım gelen herkes için. Önceden de 750 kapora vermiştim. Gelen 40-50 kişiye rağmen gecenin sonunda 870 milyon borçla çıktım mekandan. Tabii mekandan çıkarken kendimde değildim zil zurna sarhoştum. Kısacası 150 milyon + 100$ vermeme rağmen yarına 870 milyon toplamam lazım, sözde doğum günümü kutluyordum da, içimde büyüyen türden bir doğum günü oldu, pek bir şahane oldu, hatta şu anda bile kutluyorum kendimi. Yaşasın hesap takan kankalar, yaşasın yarı yolda bırakan dostlar!!

Kesinlikle bunların hepsi yalan , yok böyle bir şey aslında yalancının tekisin demedim . Ulaşamadığım ciğere mundar demek derseniz nedir anlamıyorum , yani adamın parasını mı kıskanacağım?!?

Daha sonra Antimodes arkadaşın açtığı diğer konulara göz attım.ve şöyle bir şeye rastladım :

Arkadaşlar cumartesi gecesi baya büyük bir parti yapacaz bizim evde, villada oturduumdan bizim eve gelecek arkadaslar da sağlam bir ses sistemi falan kurdum ben bahçeyi falan kapsayan techno, trance ağırlıklı; bir playlist hazırlıyorum. bildiğiniz güzel, gaz, ortam müzii varsa isimlerini yazar mısınız?


Son olarak sadece gülümsemeniz açısından , bir arkadaşının (dissappear) antimodes'un kendi hesabından açtığı bir topic'i yazıyorum :

Konu : PartyBoy'un allahıyım

Party boy'un allahiyim etiler benden sorulur


Antimodes: Disappear bilgisayarımdan topic açtı...
allah akıl versin şu adama ya


Şimdi bunlardan sonra en son böyle bir tepki verdim.Sizce yanlış bence doğru.Konu hakkında söyleyeceğim son şey budur.Tekrar acil şifalar diliyorum teyzesine.

Düzeltme: Madem öyle başlığının anlamı da önceki topikte bu konuyu burada tartışmayın dediniz ondan.Ben de yeni topik açtım.

tekrar ediyorum , konu hakkkında yazacağım her şey bu kadar.


[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 22:09 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin hayat tarzı,problemleri,sorunları farklı.Bunları eleştirmenin bi öenmi yok yani.Sorusunu sormuşmu cevabını almışmı tamaaam.Orda kal ne karışıon.Sevmediğin biri olması oturup onun hakkında topic açtırmanı gerektirmez ki.İster tikky olsun ister gothic ister gay olsun ister kıro bişeyi birisinin yüzüne vurmak kadar iğrenç bişi yoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah ona yeterince akıl fikir bahşetmiş merak etmeyin de nedir bu bu kadar kişiye yönelik suçlama ben onu çözemiyorum beybin arkadaşım .

Evet o biçim kız olayları oldu
Evet hesap taktılar doğumgününde
Evet villada oturuyor
Evet parti verdi
Evet trance mrance çaldı


Ama eyhtere artık yani . Bu konularda bu kadar çok yorum yapmaya kalkarsanız eninde sonunda biri çıkıp kedi-ciğer diye lafa girer .
Benim en yakın arkadaşlarımın biri hakkında da böyle bir olayı ''soruşturma'' kapsamında tekrar tekrar burada dile getirirseniz de , kimse kusuruma bakmasın , ilk kedi-ciğer diyecek olan insan da ben olurum .

Rica ediyorum yeter bırakın şu işleri .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilginçmiş, keşke topicleri linkleri ile birlikte verseydin yazdıklarının altına bu şekilde daha güzel olabilirdi...

ancak bu tür topicleri okumayı kaçırdıgım için üzüldüm :) bu arada şu doğum günü olayını hatırlıyorum borçla çıktım falan :)


birde neden burda arkadaşı bu şekilde rencide etmeyi tercih ettin onu çözemedim kendisine söyleseydin önceklikle bunları ...

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 22:05 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de eklemek istiyorum topiğin başlığı neden ''Madem Öyle , İşte Böyle'' ? Anti'nin senin şahsına karşı hiç bir ters davranışından bahsetmemişsin , aksine ona bazı duygularına hakim olamadığın için ''aşağılık'' dediğini söylemişsin . Bunun üstüne neden sanki madur durumdaymış gibi , intikam niteliği taşıyan bir hava vermek istercesine öyle bir başlık yazdın ?

Yani neden bazı görüşlerinizi kendinize saklayamıyorsunuz ? Bırakın insanlar nasıl yaşarlarsa yaşasınlar , kim hangi kızla nerede ne zaman nasıl ne yapmak istiyorsa yapar , bir kızla yapar , iki kızla yapar , yeri gelir üç kızla yapar . Ne bu artık girl-power saçmalığına dönmüş olay .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

simdi gecen topikte zaten yazmistim bu konu ile ilgili fikirlerimi fakat sen kalkip burda antimodes'u gördügün bi kac topikle elestiriyorsan ben de senin yaptigin gibi actigin bu son sacma topicle ne kadar caresiz durumda oldugunu anladigimi söyleyebilir miyim o zaman ?
senin mantiginda gidersek söyleyebilirim sanirim. hatta bu topigin konusu antimodes degil mi. o zaman ben seninle ilgili görüslerimi baska bir topikte anlatayim, hic pm'de atmiyayim.sonra burasi mIRC ortami gibi sali pazarina dönsün. oh$ ne güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın artık.bırakın ya.baştan beri sürekli anti'yi yargılıyorsunuz.adam başka bir şey sormuş başkaları anlatımdaki bir cümleden yola çıkarak yorum yapıyor.sorduğu o değilki.öyle olsa "2 kız arkadaşım var hede oldu hödö oldu ne dersiniz?" falan derdi.
anlatımda geçen cümle üzerine çıkan tartışmada anti açıklamaya çalışıyor bu sefer açıklamadaki cümlelerden başka anlamlar çıkıyor.sürekli dallanıp budaklanıyor böyle olunca.uzayıp gidiyor saçma sapan yerlere.
rahat bırakın artık şu çocuğu.beğenmeyen okumasın yorum yapmasın.topic i açanın kim olduğu yazıyor orda istemiosan pas geç okuma o topici.zormudur bu kadar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@beybin:

sana 1 soru 1 cevap.

1.Antimodes ile sorunun varsa özelden niye halletmiyorsun?

2. Söylemiyecektim bunu ama açıkça saplantılısın sen.


Not: tüm bunlar antimodesin yaşam şeklinin hepsini onayladığımı ya da beybin'in her söylediği kelimenin yanlış olduğunu anlatmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beybin in tarzı güzel; araştırma, paragraf yapısı, yorumlama filan, teknik açıdan

ama kişinin yaptıklarını beğenmiyorsan okumayacaksın o topiclere yazdıklarını, kapatacaksın sayfayı rahatlayacaksın

sonra paylaştığı topicler, kişisel bölümün yapısına uygun, suyunuda çıkarmıyor paylaşımın, niye dert ediyorsun anlamadım

sende parana kıy parti ver bitane aç topicini ala alla :)
veya super erkek arkadaşım var diyorsun; bbenim uber erkek arakdaşım var çok mutluyuz diye topic aç

paylaşmak istemiyorsan da bişey yapmana gerek yok ama bölüm itibariyle de paylaşılmasının mahsuru yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...