togi92 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 asdasd aclıktan olecekmisim. yemek yapamyı gorenmem lzm. galiba aslında bende dayaktan olucem ama. nese [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 09:15 tarihinde, togi92 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Silahlı saldırı alt komsum maganda Omfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: AIDS 16% Dayak yiyerek , yanarak , kalp krizi 14% Trafik , ucak kazasi , zehirlenme , kanser , elektrik carpmasi , aclik 7% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 AIDS Senin için AIDS sonucu ölme riski çok fazla! Kan alma, kan verme. Hatta her türlü kandan uzak dur. Daima kondom kullan. Mutlu bir evlilik yap sadece bir kişiyi sev. :Dabi aids çıktık iimi ya.ulan redogski bende korkuodum zaten senden. Diğer olasılıklar Yanarak (%14) Açlık (%14) Uçak kazası (%7) Boğularak (%7) Kanser (%7) İntihar (%7) Dayak yiyerek (%7) Kalp krizi (%7) Yaşlanarak (%7) Elektrik çarpması (%7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yandım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aids çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaşlanarak ölcem ben. nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Zehirlenme Senin için zehirlenerek ölme riski çok fazla! Sivrisineklere, farelere karşı her zaman sineklik, sopa kullan. Ormana, pikniğe çıkma. Annenin yemeklerinden başka birşeyi ağzına koyma. Yemeği ocakta unutma, çekmecende her zaman bir gaz maskesi bulundur. Güneş enerjisiyle ısın. Annemin yemeklerinden başka birşeyi ağzıma koymayayım peki . Kadın bana sandviç yaptı okulun rezalet kantininde yemeyeyim diye bugün . Eve geri geldim , zehirlenmişim . İroni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 QUİZ SONUCU Yanarak Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. Diğer olasılıklar AIDS (%14) Yaşlanarak (%14) Elektrik çarpması (%14) Uçak kazası (%7) Silahlı saldırı (%7) Zehirlenme (%7) Kanser (%7) Kalp krizi (%7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu kuizz.com nedir ya sürekli yeni yeni şeyler çıkıyor her bölümde :D Zehirlenme çıktı bu arada. İçinizden biri beni kıskanıyor biliyorum hanginiz yemeğime zehir karıştırdınız söyleyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: Yanarak Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. AIDS (%14) Kanser (%14) Kalp krizi (%14) Elektrik çarpması (%14) Uçak kazası (%7) Silahlı saldırı (%7) Zehirlenme (%7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fistan gibi bende yanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Biri benim karnımı doyursun o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Zehirlenerek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yakarak oldurdu beni ya evde bi yangin alarmi hedesi yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zehirlenme:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bende de zehir cıktı heh yanmaktan iidir ama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kanser dedi. öeh çok gerçekçi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aids cikti kahretsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Zehirlenicekmişim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Silahlı saldırı Senin için silah vuruşu sonucu ölme riski çok fazla! Ateşli silahlarla fazla oynama. Askerliğini yapmadıysan kesin kaçmaya bak. Mitinglerden, kalabalık alanlardan uzak dur. Belalı işlere karışma, sakin ol, gece 12ye kadar eve dönmüş ol. Hatta evinden bile fazla dışarıya çıkmamaya çalış. Hırsız alarmı satın al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 elektrik çarpması dedi zuhahuaz dier olasılıklar AIDS (%14) Yanarak (%14) Yaşlanarak (%14) Trafik kazası (%7) Uçak kazası (%7) Boğularak (%7) Silahlı saldırı (%7) Açlık (%7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aidsmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: Uçak kazası Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek oha evet lan! olabilir. feci.. zaten tirsardim azcik,simdi paranoyak olurum her ucaga binisimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar