Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl öleceksin?! 10 soruda öğren!

sarpus

Öne çıkan mesajlar

AIDS

Senin için AIDS sonucu ölme riski çok fazla! Kan alma, kan verme. Hatta her türlü kandan uzak dur. Daima kondom kullan. Mutlu bir evlilik yap sadece bir kişiyi sev.

:Dabi aids çıktık iimi ya.ulan redogski bende korkuodum zaten senden.

Diğer olasılıklar
Yanarak (%14)
Açlık (%14)
Uçak kazası (%7)
Boğularak (%7)
Kanser (%7)
İntihar (%7)
Dayak yiyerek (%7)
Kalp krizi (%7)
Yaşlanarak (%7)
Elektrik çarpması (%7)
Sosyal ağlarda paylaş

Zehirlenme
Senin için zehirlenerek ölme riski çok fazla! Sivrisineklere, farelere karşı her zaman sineklik, sopa kullan. Ormana, pikniğe çıkma. Annenin yemeklerinden başka birşeyi ağzına koyma. Yemeği ocakta unutma, çekmecende her zaman bir gaz maskesi bulundur. Güneş enerjisiyle ısın.

Annemin yemeklerinden başka birşeyi ağzıma koymayayım peki . Kadın bana sandviç yaptı okulun rezalet kantininde yemeyeyim diye bugün . Eve geri geldim , zehirlenmişim . İroni ?
Sosyal ağlarda paylaş

QUİZ SONUCU
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

Diğer olasılıklar
AIDS (%14)
Yaşlanarak (%14)
Elektrik çarpması (%14)
Uçak kazası (%7)
Silahlı saldırı (%7)
Zehirlenme (%7)
Kanser (%7)
Kalp krizi (%7)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

AIDS (%14)
Kanser (%14)
Kalp krizi (%14)
Elektrik çarpması (%14)
Uçak kazası (%7)
Silahlı saldırı (%7)
Zehirlenme (%7)
Sosyal ağlarda paylaş

Silahlı saldırı
Senin için silah vuruşu sonucu ölme riski çok fazla! Ateşli silahlarla fazla oynama. Askerliğini yapmadıysan kesin kaçmaya bak. Mitinglerden, kalabalık alanlardan uzak dur. Belalı işlere karışma, sakin ol, gece 12ye kadar eve dönmüş ol. Hatta evinden bile fazla dışarıya çıkmamaya çalış. Hırsız alarmı satın al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...