ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 neden insanlar bişey-bi adam vb.. yerine 1şey-1 adam şeklinde kullanıyor?şahsen ben görünce biraz acaip oluorum bunu.. (az önce bi topicte de gördüm ordan esti :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 çok saçma görünüyor. okunmasıda zor geliyor. üşengeçlik diycem ama ha 1 yazmışsın ha "bir" yazmısın, aradaki fark sadece 2 harf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 1 topicte mi gördün? hihe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 duzgun yazmayıp kısaltanlara sinir oluyorum ben, hiç yazma arkadasım o zaman? slm nbr? ltf grşlim ayıp ayıp üşenmeyin yazın, parmak kası yaparsınız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 aslında aramaya bakıp böyle bi konu varmı,başkası açmış mı die araştırmak istedim ama 141 sayfa olduğunu görünce tırstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Kişisel tercih meselesi bu . Korkacak 1şey yok pls . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bazı programlar var sanırım ingilizce tabanlı oyunlarda "ı" çıkmadığı için otomatik olarak "1" yazılıyor. Vardı böyle bir olay ama anlatamadım. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 23:34 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hiç sevmedim bugüne kadar kısaltmayı. kendimi bildim bileli bir kez olsun slm yazmamışımdır. selam yazmak varken bana çok itici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 6-7 sene önce ben hep "slm" diye muhabbete dalardım irc'de. hatta kız arkadaşım bile vardı arzu diye. adres vermiştim fotoğrafını göndermişti eve. beğenmemiştim, bi daha konuşmamıştık. valla. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 okurken aptal ediyo o "1" insanı, koşarken sendeliyomuşun gibi oluyor. sinir bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 BAK HALA!!!!111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 b1r d3 1$1n <= bu boyutu var:P [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 23:58 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bişey denmez. Birşey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 offf tüylerim ürperdi. Şimdi bu başlığı görünce sinirlenmeye başladım önceden birşey yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bişey=bi'şey şeklinde kullansak olur muydu (tamam doğrusu birşey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hayır doğrusu bir şey. tüm "şey"ler ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ZiFir sorunun nedir ya. Git niyelerini başka konulara harca. Git ansiklopedi falan oku bu konuyaya harcadıgın sürede. Yada gazete falan ne bilim DAha cok bilgileneceksin emin ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @nindalf hayırdır senin derdin nedir ki millete bas bas bagırıp duruyorsun? [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 00:25 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @karakedi Ceviz kabunu doldurmayacak seyleri tartısıyolar insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hehe, sen de ceviz kabuğu programına çevirmeye karar verdin heralde pati'yi akşam akşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pardon ya ben galiba bilim ve teknik bölümünde açmışım,burayı off topic sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben kullanmam ama senin bilgilenmen için kafa yoricam bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 @darkraider Türkçe'de "şey" sözcüğü her kelimeden ayrı yazılır. Yani birşey değil, bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 "bir" yalnizca adet anlamina gelecegi yerde rakamla yazilabilir. onun disinda kullanim yanlisligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 zifir aklımı okumuşsun. helal (:. bence 1 şeklinde yazmak okumayı bayağı güçleştiriyor ve iki harften tasaruf etmek için bunu yapmaya çalışmak saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar