Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Kuizzz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4. soru'da Calimport diye bir yerleşim yeri yok ki oyunda haha.Bazı gereksiz UO shardlarının Forgotten Realms'den çalıp delucia'ya verdikleri isim.

zaten onu anlamıyorum bende.Delucia ve Papua bir Player şehri iken neden PK şehri yapılır.PK'Lara bucs fazla bile :)

haha sonuncu soruya hala gülüyorum.Britain'den hangi şehirlere karadan gidilir.Adalar neyse :D birde gidilemeyenlere Delucia ve Papua'yı almış maueh .Tabii oralara uzay mekiği olmadan gidilmiyor.

Sonuçta expert çıktı ona ayrıyetten bittim.

lol ya UO ne durumlara düştü.

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:27 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ABİ AZUHAUHZHUAZUHAHUZUHAZUAHZH

animalship nedir MAHUAZ yarışldım olm..

lol abi uo uo lıktan cıkmış bu quizd e :)

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:44 tarihinde, verbatim tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şu blank potion ve empty scrolls olayı zaten bitirmiş... teketekte yenemiyomuşum uzmanlaşmaya yakınmışım löl :D

ayrıca hangisi UO şehirlerinden değildir diyor. Isengard ve Guard diye seçenekler var. Guard diye şehir varmı? GZ içi olan Guard Post'ları kastediyorsa eğer o arkadaşın hakkaten uo bilgisi yok :)

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 20:29 tarihinde, Xenocide tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Britainden Karadan Hangi Sehirlere Gidilebilir ?

İide çoklu seçenek seçilmiyo ki =)))

Ne saçma. Ama cove yapınca expert veriyo Delucia yapınca grandmaster veriyo halbuki cove'a gidersin karadan.
Mesaj tarihi:
QUİZ İ BEN HAZIRLADIM.

Quiz deki bazı sorularda 2-3 tane yanlış yanıt var. Neden mi ?
Cunku her şıkkın farklı bir rütbesi var.Eger empty scroll dersen bi rütbe , blank bottle dersen farklı bir rütbe veriyor.Benim Uo bilgim süper.Oyunu en ince ayrıntısına kadar biliyorum.Bir player olarak ! Gm olaylarının yarısını bılıyorum.

Coveye gidildigini butun yeni baslayanlar bile bilir ama Delucia ya britain deki su assa inilen yerden gidildigini cok az kisi biliyor . Onun icin grandmaster ! Biraz KAFAYI calıstırın OFFF YAA !

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 15:59 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
iyi tamam da Wasteland'a inen yaklaşık 18 tünel var.Tüneller den uçarak veya yüzerek geçmiyorsun yürüyerek geçiyorsun.Bu da onların bir kara parçası olduğunu gösterir ki buralara kara ile gidilir.

ayrıca blank bottle , emtpy scroll değil onlar.Bu ne biçim UO bilgisi ? 1997'den beri onlar Empty Bottle ve Blank Scroll.Değişdiyse haberimiz olsun cahil kalmayalım.

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 17:38 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
"Supersin.Oyunu ogrenmissin ama tum haritayı halen bilmiyorsun.Bilmedigin yaratıklar ve itemler var ama ogreneceksin."

Tüm haritayı nasıl halen bilmiyorum be. Ayıp. Terbiyesizlik. Zamanında atımıza biner arkadaşlarla dünya turuna çıkardık. Gitmediğimiz şehir veya mekan kalmazdı. Ve Overview açık olmadan giderdik (o zamanlar bilmiodum overviewı =))

Haritayı bilmiyorsam ben kırayım UO cdmi artık. Epey eski cd zaten.

Item ve yatarıkları neden bilmiyorum onu anlamadımda neyse.

Bence saçma bir test olmuş. Basitçe ve özenilmeden hazırlanmış ve buradaki bir çok kişinin sinirini bozmuş =)
Mesaj tarihi:
Bunca sene kaliteli bir serverda boşu boşuna üst düzey yöneticilik yapmışım ben, bilmediğim ne çok şey varmış :p

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:42 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Omfg Dedirten cevaplar:

-Tactic lore

-Animalship

-Blank Bottle

Bunları neye dayanarak eklemiş merak ettim şahsen :) App kardeşimizin emekleri işte :P

Bu arada sonucu veriyim:

Journeyman

Adept (%33)
Neopthy (%16)

Bana bunu dedi ve ben burdan apsfbnıpıahfsağfoj diyorum :)
Mesaj tarihi:
Abi Guard diye şehir mi var? Ya da Calimport = Delucia diil mi zaten?
Ayrıca Papua'ya da karadan giderim, Skara Brae'ye de. Moongate denen bi şey var. Teleporter kullanmadan da yalnızca Cove'a gidilir.
Sphere, bilgin önünde eiliyom.
Mesaj tarihi:
bi soruya 10tane dooru cwp koyuarsan neresi quiz?
oturup düşüncez mi dooru bilinme olasılığı en az olan şık hangisi olabilir die..
ya geçin ya..
Empty scroll ile blank bottles'ın 2side aynı saçmalıkta bence o ne olcak..

quiz expert verdi ama ben bu quizi hazırlayana apprentice 'i zor verirrim..
  • Yeni Oluştur...