by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oyuna girebilsem cıkcam diyorum ya haysiyetsizlik yazdıgın küfürler vb. sözlerle anlaşılıyor yaşın benden büyük olabilir ama düşüncelerin büyümemiş kusura bakma sana bunları yazacagım aklımdan bile gecmezdi ama işte .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sen merak etme şimdi oyuna gitiyoruz ve senin gibi bi adiyi kardeşliğimizden banlıyoruz bizim istediğimiz düşüncelerini belirtip arkasında duranlarladır kıvıranlarla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 uzatmayalım ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis__ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bunu en son bekleyeceklerimden biri de sendin musa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Go Go go xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lan adi uzasa ne olur uzamasa şu an uzatan sensin adam gibi ilk yazdığında klandan s... olup çıksaydın bunlar olmayacaktı ama ne yaptın sen uzata uzata sündürdün............................. şimdi iş işten geçti oyuna gir ya kendin klanı terk et yada ben ilk fırsatta seni atacağım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 :S ya ok ben sucluyum siz dünyanın en ii saf temiz insanlarısınız benim düşüncelerimi ifade etme gibi bi lüksümde yok .... ok oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 düşünceni ifade et özgürsaün ama erkek gibi arkasaında da duracaksın ben klandan bağırıyorum kim bu adi solesin erkek gibi yada s.. olup çıksın diyorum sen daha bu lafları yiyosun üstüne tatlı istiyosun bu ne adilik bu ne şerefsizlik ve hala diyosun ki düşüncelerimi ifade edemiyecemmi ne zaman düşüncelerinin arkasında durursun o zaman ifade edebilşirsin yoksa seni kimse tınmaz kale almaz .............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben bu mesajı yazdıgım zaman okulda bilgisayar dersindeydim ve okulun bilgisayarları son derece yavaş :S evi aradım ablama clandan paticiği acsınlar diye söyledim ve en başta ismimi düzgünce sorsaydınız söylerdim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ve işte mutlu son bu kadar tantananın ardından bu adiyi klandan ellerimle banladım ve şu an huzurluyum... kusura bakmayın sizleri meşgul ettik ben olayı özelden halletmek istedimsede bu şahıs olayı genele taşıdı sizden gene özür diliyorum..... sağlıcakla ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 :D oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Topic okunduktan sonra sigara içilmesi tavsiye olunulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyla bir bağlantım yok. Ikinizin anlamsız bir tartışması war. Sen ordan saydırmışsın küfürleri sonra burda haysiyet dersi veriyorsun. Bu yaptığın doğru değil. Transfer olayına gelince inan hiç şaşırmadım. Senin Sami abin clanıyla birlikte kendisini ezik gördüğü için kosp satın alarak golemlerde (raibadaki) sabaha kadar kastı. Gm sesini bile çıkarmadı. Buna da çıkarmayacağı belli. O yüzden yok ben ban için yaptım yok ben oyunu bırakmak için bir nedenim olsun istedim bunlar yalan şeyler yanlış şeyler. Burda kimseyi savunmayın. Ordan birisi çıkmış yok ona laf söyleyinin alnını karışlarım diyor. Ya bu ne biçim bir mantık, bunu ancak adalete hakim olamayan ve vijdan özgürlüğüne karşı çıkan bir budala söyleyebilir. Son derece yanlış söylemler. Esefle kınıyorum. Bu arada senin bu konuyu buraya getirip açman da yanlış. Bu konu ailevi bir meseledir ve clanında halledilmesi gerekir. Baktın böyle bir şey war clanından sessizce çıkarsın gidersin clanına zarar vermezsin. Böylece oh ellerimle banladım terbiyesizi gibi söylemlerde bulunan şovenistlere zemin hazırlamazsın. Konuya başka bir şey yazmayacağım. Herkese iyi akşamlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu topic'i okudukdan sonra kendi clanıma girecek arkadaşlarımın gbt soruşturması ve adli sicil kaydı isticem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öncelikle dogruları yazdıgın için sana coook ama cok teşekkür ediyorum sayın abim ikinci cvp da kopmak istiyorum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @fyasa2002 bu topic e sadece seninki gibi bir objektif bakış nokta koyabilirdi, ellerine sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: eger bu dogruysa o clandan cikarim .. cunku sahtekarlarin arasinda isim yok ....... bunları şuursuz bir şekilde yazdım yanlış anlaşılmalar neden oldugu için özür dilerim..... amacım kimseyi kırmak vb. deildi TurkishTown clanı kötü bir clan deildir bunun yapılıs amacıda söylendi zaten verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @ Alien the end filam trip yapmissinda ben senn gibi oyun basinda delirmiorum gercek bi hayatim var arkadaslarla bulusdum o yuzden cvp yazmadim =) @ Reis__ ben herkesin icinde konusabiliorum en azindan azimi bozmadan bisileri gosterebiliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oncelikle sunu söliyimki turkishtown eski clanlardan ama clan baskanın bole bişi yapması cok yanlış :(ama tek bişi söliyim bunları yapmya izin verenler utansın nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu resimi ceken kisi o kadar skill kullanmis fakat hicbir damage falan yok:S anlamadim ben ya photoshop gibi bise olmasin yada iyi bir paint calismasi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bir spotta uzun süre yaratık kesersen bug oluşabiliyor ilk başta lag gibi görünür skilli kullandığını yazar ama damage vermez.. Edit:imla hatası... [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 22:49 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 soul un gerçek sahibi çıktı kabul etti sen hala paint diyon herhalde sadece fotoya baktın. keşke yazılarıda okusaydın :) ama inanmayan varsa ksc dosyasıda var. ayrıca damage neden yok derseniz bu oyunun sorunu hem paint olsa neden damageleri editliyim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu sefer s_o_u_l yanlız deil bütün clan banlanmaya çalışıo sanırım özellikle DELITYUREKS ve tr_man http://img475.imageshack.us/my.php?image=asd4lo.jpg alien ve sheriff ısrarla bunlara ölüyo niyeyse bunu buraya koymadan önce gittim adamlara pm atmaya çalıştım pmleri blockluydu soul la konuşayım dedim sanki olaydan habersiz gibi konuştu sonra sen karışma benim clanıma gibi bişiler dedi en sonundada aynen şyle dedi np transfer diye tavuk gibi bagıracagına dupeyi engelle komser kolombo ve pm blocklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sen kimsinde ahkam kesion burda dünkü herif hedi defol git cezanı vermisler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sandstorm bişi anlamadım ne demeye çalışıon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar