AIiEn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 konuyu başkalarına yönlendirme ben senin karaktersizliğinden bahsediyorum. Bir de herkes hayatta hakettiğini bulur... pm den küfür yemek de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kufur etmek edeni lamer yapar ettigini deil. ve burda konu ben deil turkishtown clan leader i e clani sne niye konuyu deistirdin o zmn ? [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:42 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Cümleni tükçe imla kurallarına uyarak tekrar yazarsan sevinirim. Anlayıp yorum getirmekte zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 al iste konuyu yine deistiriosun dicek bisimi bulamadin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yazdığın mesaja bak. Okuyamadım üzgünüm yorum getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 <>>>>>>>>>The End<<<<<<<<<> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ben hala bişey anlayamdım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ortada haksız kazanç var demi AIİEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis__ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 marlon sen adammisin bizim hakkimizda konusuyorsun ? ya da bu cesareti nerden aldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bu bişimi , Cz de birii beni party e aldı. Çekin dedim çektiler öldüm. Ne oluyoz diye etrafıma baktım. Bir Orc mage ve sürü ile aynı party de orc , 2 tane Human Rogue için teker teker kesiliyor. Cz de parrye alan adamı cekiyorlar rogue da bi güzel kesiyor. Yerlerini tespit ettik ama roguel llar çok tan gitmişti. Yazık Valla Yazık.. nedense bu tür işler bizim türklerin başından çıkıyor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: bu photo beni gercekten cok sasirtti ... ben sami abinin boyle birsey yapabilecegine inanmam ama bu photoshop veya baska birsey deilse yikildigim andir ... gece cekilmis olabilir veya 1vs1 yapmis olabilirler ne diyeyim bir sey bulamiyorum sok oldum ... eger bu dogruysa o clandan cikarim .. cunku sahtekarlarin arasinda isim yok ....... ve cevapları .... BUYURUN .... http://img142.imageshack.us/my.php?image=lol4ko.jpg bunu gönderen nasıl bir zihniyet ki bana bunları yazma cürretini gösteriyor :S ben sadece sami abime bunları yakıstıramadıgımı söylemeye calıstım ve benim np trans. veya başka bi sahtekarlıkla işim olmas dedim ama durum ortada nese burda yer kapladıgım için özür dilerim saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 omg .... adam sanarlar kendılerını .. salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lan sen ne adamsın lan by_hacker_warwas sana kim olduğunu soruyorum eğer sende erkeksen benim nikim bu diye çıkarsın piyasaya erkek gibi konuştuğunun ardında kalırsın bize yok şu yok bu deyip klandan çıkarım ayağına giren adama ben s... git derim klandan şimdide diyorsun ki işim olmaz o klanla demekki olmuş klanla işin şimdi de senden istediğim adam gibi ismini ver ve hala klandaysan s... git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yeni cvplar geliyor size havale ediyorum.... http://img394.imageshack.us/img394/9017/lolllll9ak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya bak ya kişiliksiz bir insansın bunu bil adam gibi ahkam kesmişin bari ardında dur ben sana o yolladıklarımın ardındayım sen gibi şerefsizler anca lagaluga yapar nikini ver lan ve klandaysan s.. git haysiyetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 insanlar kişiliklerini böyle msjlarla belli ediyor sayın pati sakinleri .... muhattap olmaya bile erinmem kusura bakma..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis__ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 emrah ugrasma onunla ben ilgilenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ... eger bu dogruysa o clandan cikarim .. cunku sahtekarlarin arasinda isim yok ....... diyen adama ben o yazdıklarımı derim ve ben de diyorum ki işin yoksa adam gibi nikini verirsin bizde tanırız hiç olmassa haysiyetsizleri bi daha da aramızda barındırmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim nickim bu veya şu ne yapacaksın , banlayacak mısın :D Turkish_Guard tamam mı hadi bakalım at clandan lol ben cıktım sana fırsat vermediğim için sorry yeter bir daha cvp yazıp pati sakinlerini meşgul etmek istemiyorum ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 reisim benim istediğim sadece bu şerefsizin oyundaki niki ve hala bana laga luga yapıyor solesin erkekse ve klandan defolup gitsin o kişi hala klanda ben bunu biliyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya kim oluyorsan ol ben burda düşüncelerimi acıga cıkaramıyacaksam ve burda bi sahtekarlık yapılmıssa (np transferi) ve ben onu yapan adamın clanındaysam burda cvp yazmak en dogal hakkımdır demir abi özel mesajda ben demir abin diyecegine öyle şeyler yazman beni iki kat daha kırdı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evettt nihayet klanımızdan bir haysiyetsiz daha s.. olup gitti işte benim istrediğim bunu o yazıyı yazdığı anda yapmasıydı geldi lagaluga yaptı kendine laf soletti olayı büyüttü hepinizden bu haysiyetsiz adam adına özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan ötürü.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oyuna girebilsem cıkacagım clandan ama giremiyorum :S ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lol haysiyetsiz :D ok eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfdks Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 cevap yazarsın tamam amenna ama yazdığın cevabın ardında durman ve belirttiğin şeyi gerçekleştirmemen beni dellendirdi madem biz böle bi olayı gerçekleştirdik ve madem sen ben burda bi dakka durmam diyosun işte bir dakka bile durmadan çıkacaksın ki adamlığını bilelim haysiyetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar