huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yazimin kimi niye hedef aldigi belli . gereksiz yere yazimdan alinti yapma . izin veriyorum tiksin ama elini yuzunu de yika sonra .
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ühü ühü frırrk tiksinemiyoruuum. bağışıklık olmuş.. ühüühüüe.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 said: aile resmi... erdoğan, bir gazetecinin ''gazetelerde son günlerde sizinle ilgili çekilmiş resimler yer alıyor. bununla ilgili değerlendirmeniz olacak mı?'' şeklindeki sorusu üzerine şunları kaydetti: ''aslında bu sorunun cevabını dönüşte daha geniş vereceğim. fakat kısa olarak cevap vereyim. gülbettin hikmetyar, tahminim 1985 yılları olan bu ziyaretinde abd'nin desteklediği ve afganistan'da ulusal bir kahraman olan, afganistan'ın bağımsızlığı mücadelesinde bir insandı ve türkiye'ye o zaman afganistan'ın bir lideri olarak gelmişti. ben de o zaman bir siyasi partinin istanbul il başkanıydım. bir aile ortamında yapılmış olan bu resim, düşünün bir aile içinde çekilmiş bir resimdir. bu toplantıda çekilmiş olan resmi bugün malum zat, bir siyasi partinin genel başkanı olarak ve sahibi olduğu gazetede ve televizyonlarda yayınlamak, yayınlatmak suretiyle yaklaşık 18 yıl önce olan bir olayı kendisi için ranta dönüştüreceğini zannediyor. bu şekilde siyaset yolsuzluğu yaparak siyasette rant elde edilmez. ve kaldı ki o zaman ülkemize gelen hikmetyar ülkemizin devlet katında da ilgi ve alaka gören insan durumundaydı. hatta daha sonra afganistan'ın başına geçmiş bir insan durumundaydı. bugün hikmetyarı 'taliban' olarak niteleyenler, şu anda bile hikmetyar'ın afganistan'da hangi konumda olduğunu bilemeyecek kadar bu işten cahildirler. çünkü hikmetyar ile taliban, karşı karşı düşmüş grupların temsilcileridir afganistan'da. siyasetle uğraşanlar bu tür insanların bulunduğu konumları da iyi tahlil etmek zorundadırlar. bundan da nasibini almamış olan siyasiler türkiye'de maalesef siyaset yapıyorlar. maalesef ellerindeki medya imkanlarını da bu şekilde kullanarak halkımızı yanıltma yoluna gidiyorlar. döndükten sonra daha geniş, detaylı ve o zamanın medyasının sayın hikmetyar'a verdiği yeri de ortaya koyarak arşiv bilgileriyle sizlere takdim edeceğim.'' kaynak:milliyet tek taraflı bakış açısını biraz aşsak? birinden tiksinmeden önce araştırsak? [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 17:47 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aha tayyip arşiv bilgilerini summon etmiştir
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @asinanyavuz gulbeddin hikmetyar'ın ayağı dibine layığım ben falan mı demesini bekliyodun ki anlamadım ben seni.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benim anlamadığım insanların o dönemin koşullarını dikkate almaması. saddam başa geçtiğinde nasıldı şimdi nasıl. yani ben ilk başa geçtiğinde onunla görüşmüş olsaydım terörist mi olacaktım?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 forgivera bak puahauh parladı hemen. yediremedi tabii....
JsH Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 darbe gelecek oley diyen insanları "headshot yaptım sdfasdsgd" tiplerine benzetiyorum. bunlar darbeyi çocuk oyuncağı sanıyorlar. boşuna dememişler anlamını tam olarak bilmediğin kelimeyi kullanmıyacaksın. isteyen istediğini beğenmez ona sözümüz yok, haklı da olabilirsiniz haksıda, ancak darbeyi counterstrike gibi görmeyi de bırakın artık.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 asinanyavuz +1 yargısız infaz yaparak kelime anlamıyla yobaz lık yapıyorsunuz haberiniz yok. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 01:03 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ]
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ordaki amca mevlana olsa ne yazar? sorun diz çöküyor olması. şekilci olmayayım diyorum ama olmuyo ki, o duruşu kime neye nasıl yakıştırabilirsin. çirkin bir görüntü işte çirkin savunacam diye şekilden şekle girmeyin adamın kendine sorsak gençtik heycanlıydık yaptık bi hata diyip geçer ala ala..
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yobaz o tarafta var da bunların tarafında yok mu. adam bi açıdan bakıyo sadece. o da yobaz. yapmayın bu kadar. ben tayyipçi değilim ama şu an bi başbakan olan bi adama ülkeyi iyi yönetmiyor diye saldırın kimse bişey demez ama böyle ahlaksız siyaset olmaz. siyasette saldırmak bu diildir...
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 vur kir parcala, bu maci kazan!
Pain_In_The_Arse Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lan aga ne konusuonuz lan sanatci mi kesildiniz hepiniz lan olum adam olun lan
Rahan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 said: ben tayyipçi değilim ama şu an bi başbakan olan bi adama ülkeyi iyi yönetmiyor diye saldırın kimse bişey demez ama böyle ahlaksız siyaset olmaz. siyasette saldırmak bu diildir... fikrimi beyan ediyorum siyaset yaptığım yok. zaten muhalefet yapmak istesem unakıtandan girer çiftçiden çıkar nalet olasıca hisselerden tekrar girer ülkeyi pazarlamadan tekrar çıkarım. hatta daha geriye doğru bir ton ilginç şey bulurum noolacak. adamın 20 sene önce yaptığı cinslikler için şimdiki hükümeti sorumlu tutmak falan uuu cidden zor iş. çölaşan'a söyleyin onu yapar belki o - ehiehiehiehi :evilgrin:. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 02:54 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çölaşan kişilerin geçmişindeki hareketlerinden dolayı bireyleri suçlayan, ama tüm hükümetin açığını bulduğu için geçmişten, tüm hükümeti suçlayan bi köşe yazarı. tayyip'in bu rezil videosuna yorum yapmicam. sadece cem uzan'ın parası bitti diyenlere bişey diyeyim. cem uzan'da para bitmez. bitti dediler mahkemeye çağırdılar. adam yeni alınmış s600'le geldi. el koydular mahkeme çıkışı adam güldü olsun dedi başka mercedesle evine döndü. gidip adalet bakanını makamında tehdit edebiliyosa ve bu basına yansıyosa parası da duruyo gücü de duruyo demektir
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 belasını bulsun erdogan. nefret ediyorum asagılık heriften. ben olsam bu videoyu ve şu "ilerde laikim diyecem ama sadece zorunluluktan" lafını falan tv'lere reklam yaparım. en azından chp'nin falan yapması lazım bunu. bu adamın gitmesi lazım başımızdan ya.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu adamın özel hayatına mı girer sizce? yani başbakanlığıyla ilgli midir?
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi de lath zaten medya aydın doğan'in elinde aydın doğan'da tayyip'in köpeği durumunda şu an.yani bunları tv'de zaten star gösterdi onun da hali belli.
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @asinanyavuz, evet aynen dediğin gibi "tek taraflı bakış açısını biraz aşsak? birinden tiksinmeden önce araştırsak?"... hikmetyar olayı sanıyoruz tayyip erdoğan daha önce hikmetyar konusuna hiç girmemişti. bütçe görüşmelerinde deniz baykal konuyu açınca o da mecburen konuştu... çarpıcı fotoğraf 2003 yılında cem uzan'ın star gazetesinde yer almıştı. afgan mücahitlerinden gülbeddin hikmetyar taht gibi bir iskemlede oturuyor, tayyip erdoğan dizinin dibinde bağdaş kurmuş vaziyette görülüyordu... baykal kürsüden sordu: - sayın erdoğan hangi erdoğan'dır? hikmetyar'ın önünde diz çöken mi? anıtkabir'in önünde sap gibi duruyorlar diyen mi? yoksa anıtkabir'de saygı duruşu yapan erdoğan mı? başbakan erdoğan, bu sözler üzerine meclis kürsüsünde ilk kez hikmetyar konusundaki suçlamalara cevap verdi: - o fotoğraf 1986 yılında çekilmiştir. hikmetyar afganistan'ın başbakanı sıfatıyla resmi davetle türkiye'ye gelmiştir. ben de o zaman siyasi bir partinin il başkanıydım... vatan gazetesi dün anımsattı: - hikmetyar türkiye'ye resmi davetle değil, refah partisi'nin davetiyle gelmişti. o yıllarda başbakan değil, afgan mücahit lideriydi. hikmetyar 1990'da başbakan oldu... bir başbakanın her söylediği kuşku yaratmaya başladı mı o başbakanın ülkeyi yönetmesi zorlaşır. erdoğan konuşmalarında çok fazla yanlışa basıyor... hiç iyi gösterge değil... ekleme: 1986'da refah partisinin hükümette olmadığını hatırlatmama gerek yoktur herhalde kaynak: http://www.milliyet.com/2005/12/29/yazar/asik.html [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 13:02 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 milletin seçtiği insanların geçmişleri hakkında bilgi verme zorunluluğu getirilse mesela devlet televizyonu seçim sırasında seçime katılan parti başkanları hakkında geçmişe dair nerne ne yaptı kimlerle görüştü nedir ileriye dönük düşünceleri nelerdir bi yayın yapsalar adam gibi bunların hiç biri olmaz . kişiler hakkında direk yargısız infaza gerek kalmaz ben kesinlikle devleti savunmuyorum hatta devleti savunacak son kişilerden biriyim ne kadar dürüstte olmaya çalışsalar sonunda bi yerden kabak tadı geliyo . üzülmesi gereken şuanda kişinin nerde olduğu değil yaptıklarından sonra haklın düştüğü durum bence . açlık sınırı hakkında fikriniz var mı ? yada kredi kartı denen menet yuzunden 1.5 ayda kaç kişinin öldüğünü yada kredi kartı içi yapılan sözde iyi amaç taşıyan yeni yönetmelikten ... kötüye gidiyoruz şartlar daha da zorlaşıcak ....
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Bir işe yaramaz Black Lupin. Bak bir zamanlar da "kanunen sabıkalı olan biri başbakan olamaz" diye kanunumuz vardı, hemen değiştirdiler geçti RTE başa.
Öne çıkan mesajlar