Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bugün evde otururken aklımdan geçenleri sizlere anlaşılır şekilde yazıp yorumlarınızı okuyacağım çünkü bu sigara muhabbeti için okul yönetimi ile konuşacağım aslında.O yüzden bana yorumlar ekleyin olur mu olmaz mı söylenir mi söylenmez mi diye. Sigara bildiğimiz gibi 12 ile 18 yaş arasında ilköğretim lisede içilmeye daha çok başlandı.Öğrencilerin(benim de) en uğrak yeri olan ama sadece sigaracılar için söylüyorum tuvaletler.Ben kendi okulumdan örnek veriyorum. Sigara içmek için direk aşağıda ki tuvalete inip sigaralar yakılıyor vb.. Pisuvarların,klozetlerin ve kapı arkalarına,merdiven de duvarlara az ama öz cümlelerle göze sokulacak tarzda yazılar, karikatür tarzında eğlenceli ama çok üzücü posterler,okulda duyuru yapılsa bütün okula yarışma gibi şey yapılsa sigarayla ilgili karikatürler resimler hazırlansın gibim şeler.. Sizce bu nasıl olur ? ben bunu konuşmak istiyorum çünkü çarşamba günü bıraktım kesin kararlıyım ben!! ve yakın bir arkadaşımın annesi bu yüzden geçen hafta öldü!!! aklım başıma geldi en sonunda... şimdi sizlerden bekliyorum arkadaşlar eğer ben bunları okul yönetimine söylersem nasıl olur acaba onaylarlar mı ? ekleyeceğim başka şeyler var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sigara paketinin üstünde "öldürür" yazıyor zaten, ki aslında buna gerek bile olmadığını bilmeyen yok gibi, herkesin bir yakını vefat ediyor bu yüzden. hala daha ölmek isteyen varsa kendi bilir, yeter ki benden uzak, pencereye yakın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yazıyor yazmasına da ama ya 12-13 yaşında ki veletler ? =S hadi ben de sen de.. ama işte birini bi kaybettik b*k gibim ortada kaldık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Okullarda yıllıklara bile sigara vs. resmi konması yasakmış ne şekilde ve ne amaçla olursa olsun . Sanırım milli eğitim bakanlığından böyle bir direktif gelmiş okullarda sigara , alkol ve benzeri kakalarla herşey yeassah diye . Ondan o iş olmayabilir . Gerçi bizim gsl nin ve bir kaç tane daha kaliteli okul çocukların tuvalette sigara içip okulu bok kokutması yerine kantinde içmelerine izin veriyor ama kime anlatacaksın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bizim okulda ülkücüler el koydu , okulda sigara içmek yasah.içenleri dövüyolar yemin ederim , normal yumruk filan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dayak : bizdede var.. ne zaman bitecek artık şu dayak muabbeti ?? bilmiyorum ben yönetimle konuşmak istiyorum çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Peki bizim ülkücüleri arızalı diye iade edip sigara yasaklayan ülkücüleri kaça alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 heh bizim taktik =) biz okulda sadece 1 tuvalette sigara içirtioruz diğer yerlerde içene tekme tokat dalıoruz vala. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:27 tarihinde, Hell_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öncelikle kişilerin özentiliklerini yok etmen ve bilinçlendirmek gerek ki bu kapılara yazı asmakla olmaz. Sigara iğrenç bir şey hayatımda bir kez bile ağzıma sürmedim.İnsanlar nasıl içiyor anlamıyorum kokusunu bile sevmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yaaaaa muabbeti sonra çevirin =@ =) napayım ekleyeyim mi bişiler konuşayım mı yönetimle sigara muabbetini ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bana kalırsa yalnız gitme. daha sonradan sigara içen grup sana düşman olup, sataşabilir önce bi nabız yokla sınıfta felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yok ya hiç bişi olmaz okulda sözümüz geçen bir tayfayız biz.. o yüzden hiç bişi olmaz.. yani adamlar da mantıklı insanlar.. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:37 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende sigaradan nefret eden insan olarak 3 ay önce başladım ama baktım 100m koşunca ne ciğer ne damar kalıyo bıraktım direk gayette kolay oldu çok uzn süredir içediğm içn 2 haftadır içmiom mis işallah daha da içmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 3 ay içilen sigaradan etkilenilmez eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o kdr güzel etkilendimki rugby'de ilk kenara çekilen ben oluyom valla ma bıraktım ciğerler temizlenme aşamasında mis gibi başlamayın abi sigaraya nargileyi kökleyinde sigara yalan iş başlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öeh rugby amerıkan futboluda oynarsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 nargile de çok sağlıklı bişey değil hani. dumansız da yaşayabilirsiniz eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yok sizin ekliceeniz bişi ben en iisi direk şu konuyu print ediim müdürün masaya koyimm =D bak bunları dio patiler diim hıı der artık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 3 aylık diil bi sagaradan sonra bile bariz bi performans düşüşü olur sporcu adamda. çok kotudur sporcuya kendini yetersiz hissettirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bakarsan sigara baslangıcı genelde özentilik sonucu ortaya cıkıyo sigaraya neden basladın diye sor birini farklı bi cevap veremez genelde sorun hep özentiliktir arkadas cevresi bulmak içinde yapılır o dahada büyük bir eziklik karzimatik oldugunu düsünenlerde var o les gibi üstün basının kokması neresi karizmatik sonucta oda özentilige giriyo....tabi bide asi genclik olayı var yasak ların hepsini yapcak tabi bunu yaparken 2 kat kendine zarar verdigini bilmeyen ya biraz sorunları oldugu için yada direk kafasız olduugu için secenekler cok lütfen kimse gocunmasın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 babamla yaz1n 3km bisiklet yar1s1 yapcas adam beni sigara etkilemedi diyo rezik olcak haberi yok yaz1k lanet olsun sigaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 neyse çıkmıyor :D [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 01:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 1.5 aydır içmiyorm ilaç sayesinde, ilaç nikotin vermiyo bi garip farklı bişi ilacı aldıktan sora içmeye gerek duymuyorsun, sigara da sıcak hava tesiri yapıyo. sonra bırakması çok kolay oluyor zaten. taksim metrosun merdivenlerinden 2 şerli koşarak çıkabiliyorum :D sigaranın sağlığa zararlarını herkes biliyo da bırakınca ki performans artışı süfer. 4x4 cip gibin tank gibin hissediyosun. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 her zaman elestırdıgım ve sıyasal ıdeolojılerı yuzunden elestırmeye devam edıcegım cok saygıdeger basbakanımız bu konuda tebrık edılıcek bır olaya gırıstı ozel mulkler harıcınde artık heryerde sıagrayı yasaklıyorlar okulalrda artık ogretmenler fılanda ıcemıycek okul bahcelerındede yasaklanıcak ayn ısekılde ıbadethaneler restoranlara fılanda yasak gelıyor sısılının baslattıgı uygulamanın tum yurd ayayılması ve tıpkı amerıkadakı restoranalrdakı ve bızdekı ıyı mekanalarda olan su ozel havalandırmadan alınıcak sıgara ıcın bolumlere boylece sıgara ıcılen bolumun hemen yanındakı amsada otursan bıle pasıf ıcıcı olmıycaksın ee ne demsıler bozuk saat bıle gunde ıkı kez dogru zamanı gosterır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sigarayı bıraktım ettim ama içmeyenlerin içenlere yaptığı hayvan muamelesini hala çözemedim. kime ne dokunur ki açık havada içilen sigara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar