Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara ve Okul

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

Bugün evde otururken aklımdan geçenleri sizlere anlaşılır şekilde yazıp yorumlarınızı okuyacağım çünkü bu sigara muhabbeti için okul yönetimi ile konuşacağım aslında.O yüzden bana yorumlar ekleyin olur mu olmaz mı söylenir mi söylenmez mi diye.

Sigara bildiğimiz gibi 12 ile 18 yaş arasında ilköğretim lisede içilmeye daha çok başlandı.Öğrencilerin(benim de) en uğrak yeri olan ama sadece sigaracılar için söylüyorum tuvaletler.Ben kendi okulumdan örnek veriyorum. Sigara içmek için direk aşağıda ki tuvalete inip sigaralar yakılıyor vb..

Pisuvarların,klozetlerin ve kapı arkalarına,merdiven de duvarlara az ama öz cümlelerle göze sokulacak tarzda yazılar, karikatür tarzında eğlenceli ama çok üzücü posterler,okulda duyuru yapılsa bütün okula yarışma gibi şey yapılsa sigarayla ilgili karikatürler resimler hazırlansın gibim şeler..

Sizce bu nasıl olur ? ben bunu konuşmak istiyorum çünkü çarşamba günü bıraktım kesin kararlıyım ben!! ve yakın bir arkadaşımın annesi bu yüzden geçen hafta öldü!!!

aklım başıma geldi en sonunda...

şimdi sizlerden bekliyorum arkadaşlar eğer ben bunları okul yönetimine söylersem nasıl olur acaba onaylarlar mı ? ekleyeceğim başka şeyler var mı ??
Sosyal ağlarda paylaş

Okullarda yıllıklara bile sigara vs. resmi konması yasakmış ne şekilde ve ne amaçla olursa olsun . Sanırım milli eğitim bakanlığından böyle bir direktif gelmiş okullarda sigara , alkol ve benzeri kakalarla herşey yeassah diye . Ondan o iş olmayabilir . Gerçi bizim gsl nin ve bir kaç tane daha kaliteli okul çocukların tuvalette sigara içip okulu bok kokutması yerine kantinde içmelerine izin veriyor ama kime anlatacaksın ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bakarsan sigara baslangıcı genelde özentilik sonucu ortaya cıkıyo sigaraya neden basladın diye sor birini farklı bi cevap veremez genelde sorun hep özentiliktir arkadas cevresi bulmak içinde yapılır o dahada büyük bir eziklik karzimatik oldugunu düsünenlerde var o les gibi üstün basının kokması neresi karizmatik sonucta oda özentilige giriyo....tabi bide asi genclik olayı var yasak ların hepsini yapcak tabi bunu yaparken 2 kat kendine zarar verdigini bilmeyen ya biraz sorunları oldugu için yada direk kafasız olduugu için secenekler cok lütfen kimse gocunmasın.....
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 aydır içmiyorm ilaç sayesinde, ilaç nikotin vermiyo bi garip farklı bişi ilacı aldıktan sora içmeye gerek duymuyorsun, sigara da sıcak hava tesiri yapıyo. sonra bırakması çok kolay oluyor zaten.

taksim metrosun merdivenlerinden 2 şerli koşarak çıkabiliyorum :D
sigaranın sağlığa zararlarını herkes biliyo da bırakınca ki performans artışı süfer. 4x4 cip gibin tank gibin hissediyosun.

tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman elestırdıgım ve sıyasal ıdeolojılerı yuzunden elestırmeye devam edıcegım cok saygıdeger basbakanımız bu konuda tebrık edılıcek bır olaya gırıstı

ozel mulkler harıcınde artık heryerde sıagrayı yasaklıyorlar okulalrda artık ogretmenler fılanda ıcemıycek okul bahcelerındede yasaklanıcak ayn ısekılde ıbadethaneler restoranlara fılanda yasak gelıyor sısılının baslattıgı uygulamanın tum yurd ayayılması ve tıpkı amerıkadakı restoranalrdakı ve bızdekı ıyı mekanalarda olan su ozel havalandırmadan alınıcak sıgara ıcın bolumlere boylece sıgara ıcılen bolumun hemen yanındakı amsada otursan bıle pasıf ıcıcı olmıycaksın

ee ne demsıler bozuk saat bıle gunde ıkı kez dogru zamanı gosterır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...