Queen Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 okulsal nedenlerden dolayı saclarımı kesitirdim. ama saclarımı cok kısa kestirdiğimi farketmem ne yazık ki cok gec oldu. bu olayın üstünde daha fazla oyalanmayacağım. şimdi saclarımı oldukca hızlı uzatmak istiyorum ne yapmalıyım? (biraz itiraf sitesi mesajı formunda oldu ama napalım artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben dün kestirdim. çok kısa kesti berber. dün akşam artık bir daha insan içine çıkamam diyordum şimdi kazıtsam mı diye düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yıkayacaksın bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok yıkarsan saçların dökülür yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 badem yagi ve sarimsak karisimi sac dökülmesini engelleyip , besliyor baya. onun disinda , saclarinin cabuk uzamasi icin yapabilecegin birsey yok sanirim. kendisi uzar zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sarımsak kokar ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 temiz tutacaksın birde yıkarken kıl diplerine masaj yap faydası olur =) jöleliyorsan akşamına yıkayıp öle yatacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evet sarimsak felaket kokuyor. annem , saclarim boyamaktan dökülüyor diye sürmüstü kafama. 3 hafta boyunca sarimsak kokuyorum sanmistim . ama aslinda koku burnuma sindigindenmis bu.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 saçını gün boyunca çek, kanıtlanmış a.b.d bilim adamları tarafından. garanti çözümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bi aralar boy uzatmak için adamları çekiolardı ona benzedi bu ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sabır tek çare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok iyi durulamak şartıyla bol bol yıka kafanda şampuan kalmasın yani. fön makinası kullanıyosan bi süre kullanma bunlar işe yarıyo ama çokta bi fark bekleme yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bencede cok fark olmaz yani 1 hafta az beklersin o kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sürekli yıkayacaksın, her gün duş alacaksın. (her gün duş almak dermatologların saç dökülmesine karşı tavsiyesi, nasıl döker diyebiliyorsunuz bilmeden anlamıyorum ki?) bir de jöle vs gibi maddeleri tutmayacaksın saçında, saç dibini kapatarak uzamayı yavaşlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çinko eksikliğinde saç uzaması yavaşlıyo diye biliyorum.. (bi düşündüm de ne çok şey biliyorum) çinko eksikliğin varsa bunu gider hız kazanırsın.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 saçlarını devamlı yıkasan bile şampuansız yıka.iyice ıslat yani. fazla şampuan saçlara çok zararlı. saçın kendi yağını öldürüp,kırıyo saçı.haftada en fazla 2 kere yıkanmalı diye okumuştum bi yerde ayrıca kimse söylemeden şunuda söyliyim'saç sefadan,tırnak cefadan uzarmış'=)) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 20:55 tarihinde, arina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 iyi tamam fazla şampuan zararlı da herkes mi saç uzmanı ? benim saçlarım 5 saatten geçtikten sonra yağlanıyor acayip yağlı bir cildim var ben nabiyim ? yağlı yağlı saçlarla mı dolaşayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sac ya duzgun kesilir, ya kokten kesilir. kokten kesilirse cabuk uzar, bi sonraki kotu kesim icin hazir hale gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 demekki sen istisnasın kingpin=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aşık olman lazım hemen 10 tane angelina jolie resmi indir herbirine 30 saniye bak kan basıncını cinsel organına yönlendirmeden sonra de 10 resim içindeki en güzeline seçip; ben sana aşık oldum diyeceksin. eğer hormonlarını harekete geçirebildiysen 0.012322 cm uzamıştır(saçın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ne ? ahaha kopardın beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: aşık olman lazım hemen 10 tane angelina jolie resmi indir herbirine 30 saniye bak kan basıncını cinsel organına yönlendirmeden sonra de 10 resim içindeki en güzeline seçip; ben sana aşık oldum diyeceksin. eğer hormonlarını harekete geçirebildiysen 0.012322 cm uzamıştır(saçın) dayyip resimlerine baksak olmaz mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Cinsel tercih meselesi tabi o da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 valla benim yediğim saça gidiyor, pek sorun olmuyor uzatmak hatta hayvan gibi oldu gene 2-3 ayda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aslında vucüttaki bütün kıllları lazere tabi tutacaksın hatta kullanmıyorsan sakal, bıyığıda tam performans saça yönelecek proteinler veya acıya katlanalabiliyorsan kökünden söktürüp saç ektirenelere satacaksın ne varsa, iyi para eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar