Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss deneme sınavında şaşırtan soru!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
1. kimseye değersiz, ahlaksız, şerefsiz diycek kadar değersiz , ahlaksız, şerefsiz değilim. türkçe dersleri (ilk okuldaki okumayı anlama dersleri) iyi olan arkadaşlar fark edecektir ki yazımda o şekilde bir tanımlama yok.

3-5 post önce yazdıım yazı. okursan kişiselleştirmediimi sadece bu yazıdaki türkçe derslerinde iyi olmadığını, senin okuduğunu anlama problemin olduğunu (bence) belirtmek istedim. ama senin yazdığın "özürlüler okulunda ... " devam eden cümle direk olarak bana karşı bir hakarettir (yazdığın şeyi dikkatli okursan orda bana özürlü demiş oluyosun). daha fazla uzatmaya gerek yok.

bana bu şekilde hakaret etme hakkın olmadığı paticiğin kurallarında yazılı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne eveleyip geveliyosun adam gibi lafını söyle söyliceksen hayret bişey..okuduğumu gayet iyi anlıyorum, ne demek istediğini de ben dahil burda herkes çok iyi anlıyo, kibarca söyleyince küfür küfür değilmiş gibi kıvırıyosun ck ck, uyuz olurum böyle politikacı ayaklarına: susun artık!açın türkiyenin önünü!

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:09 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar utanarak açıklıyorumki ben o kadar şey yazmışım o soru hakkında ama bizim dershane'de yapılan sınavdaymış o soru :) sınav sırasında bazı durumlar nedeni ile 2. bölümü yapmadan çıkmıştım ama bugun arkadaşlarında beni uyarması ile biraz önce sınav kagıdıma baktım ve b kitapçığı edebiyat-sosyal bölümündeki 14. soru oldugunu fark ettim :)

sanırım merkezdeki bir hocamız tarafından yazılmış bu soru eh ne diyim yazdıklarım yinede geçerli ama kendi dershanem oldugunu ögrenince dumur oldum açıkçası eaheuah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...