unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abd'de detroit sanat müzesi'ne düzenlenen okul gezisi sırasında 12 yaşındaki bir erkek öğrenci, 1,5 milyon dolar değerindeki tabloya sakızını yapıştırdı. detroit yerel basınında çıkan habere göre, helen frankenthaler'in 1963 tarihli soyut çalışması ''the bay'' adlı tablosu, çocuğun sakızını yapıştırması sonucu hasar gördü. çocuğun güç bela çiğnedikten sonra yapıştırdığı sakız, eserin sol alt köşesinde metal para büyüklüğünde iz bıraktı. basın, okul yönetiminin çocuğa, bu davranışından dolayı uzaklaştırma cezası verdiğini duyurdu. müze yetkililerinin, sakızın içindeki kimyasalları belirledikten sonra bir çözücüyle izi giderebilmeleri umuluyor. kaynak:http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=141332 euheuhe komiğime gitti paylaşıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 daha bi orijinal olmuştur işte değeri artar. ilerde derler zamanında haylaz bir çocuk buraya sakızını yapıştırmış bak xxx yıl önce. hehe ne hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çocuğun güç bela çiğnedikten sonra yapıştırdığı sakız burayı anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 " bu tabloya zamanında kör,sağır,dilsiz bir çocuk sakız yapıştırmıştı manevi değeri çok fazla" şeklinde güzel bir yontma yöntemi ile satılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 serttir sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tam üstteki mesajın aynısını yazıyodum ağzımdan aldınız hakkaten ne demek o ya? çocuğun ağzından sorunu mu varmış zor çiğniyomuş anlamadım ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kaybolmayan yap dediler boku çıktı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aa zeytin sakız çiğnemek kolaymı sanıyon. hem çocuk sakızı tabloya yapıştırarak fedakarlık yapmış =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 o.ç. (12) budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bazen 1-2 aylık sakızlar denk gelio bakkaldan, kurabiye gibi dağılıyo ağızda. öyle bişeydir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ahah helal olsun gözlere baksana tam veled :d yazık tabloya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gözleride bir baska bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Sakız dedinizde biz bi kere bay balon diye bi sakız aldıydık arkadaşla 2 şer 3 er tane neyse arkadaş attı ağzına sakızı birden surat ifadesi değişti 2 3 kere çiğnedi sakızı sonra dışarı tükürdü bi baktım sakız toz hale gelmiş.Sonra ben açtım sakızı(tabi daha temkinli yaklaştım ben) bi baktım bırak eğilip bükülmeyi sakız adi plastik kalemler gibi kırlıyor.Okula götürüp kakaladıydık geri kalanını.1 taneylede sınıf tahtasını kazımıştık hatta. Neyse bu saçma sapan şeyi sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 salak velet. bizim eve gelen misafir cocuklarinin posterlerimi mahvetmeleri geldi aklima . grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tabloyu da öyle "gel üstüme sakız yapıştır" dermişcesine açıkta bırakmasın onlar da yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 haha geçen hafta okudum dedim konu açayım :) yazdım link verdim sonra ne gerek var dedim kapattım pencereyi maeuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 valla genelde insanlar açıkta bi tablo görünce "lan bu sanki gel sakız yapıştır bana diyo" diye düşünmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Yahu şurada rasgele boyamalarla saçma sapan şekillerle yok sürrealizm yok bilmemne diye abik gubik resimler yapıp milleti yiyor bi de 3 yaşında çocuk çizmiş izlenimi veren resimleri sonra yüzbinlerce hatta bazen milyonlarca dolara satıyorlar, şimdi bir sakız izi mi olay oldu ;) (Gördüğün şeyi çizecekin, hayal ettiğin şeyi çizeceksin. Öyle abik gubik şekiller çizip sora da sürrealizmmiş abikgubidikizmmiş falan ı-ıh olmuyo yani. Resmin abiğine, şiirin serbestine karşıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nasıl muze orası ya o kadar degerlı tablolar nıye acıkta oyle sakız yıne az kalmıs yırsa falan ne olucak gereksız seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çocuk işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eheh koptum yazık çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yurtdışında çocukların geze bildiği vew resimlerin açıkta olduğu müzeler var. mesela viyanada salvador dali müzesi vardı. orda çocukların eline kalem ve kağıt verip müzeye salıyorlar. gidin en sevdiğiniz tabloyu çi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 filmlerde oynatırlar artık bu cocugu afacan maykıl, yumurcak coni, haylaz toni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bence tablonun değeri artar, çocuk yeni bir sanat akımı ekledi resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şimdi bu çocuk bir sakız yapıştırdı diye okuldan uzaklaştırıldı ve detroit'de yaşıyor bence 12 yaşında okuldan terk ve detroit'li bir çocuğun vatana millete hayırlı bir insan olması pek olası değil,bir insanın daha hayatı kaydı..gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 filmlerde oynatırlar artık bu cocugu afacan maykıl, yumurcak coni, haylaz toni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bence tablonun değeri artar, çocuk yeni bir sanat akımı ekledi resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şimdi bu çocuk bir sakız yapıştırdı diye okuldan uzaklaştırıldı ve detroit'de yaşıyor bence 12 yaşında okuldan terk ve detroit'li bir çocuğun vatana millete hayırlı bir insan olması pek olası değil,bir insanın daha hayatı kaydı..gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar