Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.5 milyon dolarlık tabloya sakız yapıştırdı haylaz çocuk

unac

Öne çıkan mesajlar

abd'de detroit sanat müzesi'ne düzenlenen okul gezisi sırasında 12 yaşındaki bir erkek öğrenci, 1,5 milyon dolar değerindeki tabloya sakızını yapıştırdı.

detroit yerel basınında çıkan habere göre, helen frankenthaler'in 1963 tarihli soyut çalışması ''the bay'' adlı tablosu, çocuğun sakızını yapıştırması sonucu hasar gördü.
çocuğun güç bela çiğnedikten sonra yapıştırdığı sakız, eserin sol alt köşesinde metal para büyüklüğünde iz bıraktı.
basın, okul yönetiminin çocuğa, bu davranışından dolayı uzaklaştırma cezası verdiğini duyurdu.
müze yetkililerinin, sakızın içindeki kimyasalları belirledikten sonra bir çözücüyle izi giderebilmeleri umuluyor.

kaynak:http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=141332

euheuhe komiğime gitti paylaşıyım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakız dedinizde biz bi kere bay balon diye bi sakız aldıydık arkadaşla 2 şer 3 er tane neyse arkadaş attı ağzına sakızı birden surat ifadesi değişti 2 3 kere çiğnedi sakızı sonra dışarı tükürdü bi baktım sakız toz hale gelmiş.Sonra ben açtım sakızı(tabi daha temkinli yaklaştım ben) bi baktım bırak eğilip bükülmeyi sakız adi plastik kalemler gibi kırlıyor.Okula götürüp kakaladıydık geri kalanını.1 taneylede sınıf tahtasını kazımıştık hatta.
Neyse bu saçma sapan şeyi sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şurada rasgele boyamalarla saçma sapan şekillerle yok sürrealizm yok bilmemne diye abik gubik resimler yapıp milleti yiyor bi de 3 yaşında çocuk çizmiş izlenimi veren resimleri sonra yüzbinlerce hatta bazen milyonlarca dolara satıyorlar, şimdi bir sakız izi mi olay oldu ;)

(Gördüğün şeyi çizecekin, hayal ettiğin şeyi çizeceksin. Öyle abik gubik şekiller çizip sora da sürrealizmmiş abikgubidikizmmiş falan ı-ıh olmuyo yani. Resmin abiğine, şiirin serbestine karşıyım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...