GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 - flurry - your haste will now last only the intended next 3 swings. inanamıyorum yani rank 14 olmama 2 hafta kala bu nerf cok pis oturdu icime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sweeping strikes ikinci nerfünü yedi. warrior bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o flurry le ilgili şey nerf deil buff zira normal şartlarda flurry 3 attack yada 12 sn de flurry etkisi kalkar ama bunla sadece sadece 3 attack yaparsın doğruyu söölemek gerekirse bu bi buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 "hava durumu cok uzun suredir konusulan hatta videoları olan bir konu bekleniyordu ama sanırım son anda bu patche eklendi. simdi yeni bir haber gibi sanılmasın yani expansion packte gelecek diye soylenti vardı ama bu patche aktarılmıs bence oyunu guncel tutmak adına ne varsa yapıyorlar yapmalarıda gerekli. mage için gordugum kadarıyla cook onemli birşey yok. blizz magei gozden cıkarmıs gibi. cok gucsuz demiyorum ama ne bilim yok birşeyler. ve bir haberde aşşağıda; "- the netherwind set's instant cast spell bonus will no longer be consumed if the mage is not facing his or her target. " - the drop rate for essence of air has been increased. farmerlara guzel haber, ama fiyatı dusecektir muhakkak.. bu arada dikkatimi çeken birşey var, raventusk village dan hammerfall a bile uculmaz iken nerelerden nereye yeni kopruler atmıslar. aslında ikisi birbirine okadar yakındır ki, binekle bile gidilir ama bu iki hometown arasında ucmak isterseniz raventusk-tarren mill-hammerfall yada tam tersi şekilde yapmanız gerek.. " 1- hava durumu yeni patch de gelicek diye blizz zati 1 ay önceden official acıklama yaptı 2- mage e sıra gelio blizz bir plan belirledi her class için shaman ve dier bi iki şeyde revamp alcak 3- flying path lerde her seferinde manual tıklamak yerine artık bildiim kadarıyla yol cizebilicez 4- hava durumu bende güzel gözüküo walla heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mage gelicek revamp tamamen hikaye olucak daha gelişinden belli. sadece arcane talent tree de ufak çaplı değişiklik olucak. 1.10 yenilikleri: improved frost ward - this ability now functions properly again. - improved fire ward - this ability now functions properly again. - detect magic - this spell no longer triggers procs on the spell caster. this was being abused to land debuffs without getting on the creature's hate list. - ignite - this talent will now only trigger off fire damage generated by mage spells. - arcane brilliance - range and area of effect increased halen bug-fix şaka gibi geliyor bana her patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 druidin kedi vsvs iken trinket kullanamamıs olayına cozum gelmıs. yalnız bi noktaya parmak basmak lazım, şimdi ravage dodge-parry-block olamıyor.ki mantıken olmamalı. ama ambush veya sap için boyle bırseyden soz edılmemıs. demek ki 1.11 rogue patchi olcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bitirmem gereken bir kod varken salak gibi pvp yaptigimi farkedip logout oldum tekrar sira girdim sira bitene kadar coktan biter heralde programim : ) addonlari da koydum bu sefer, yeni de bi karakter yaptim irpvppriest diye haha thanatos da acti irpvpmage akicaz ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 - you will no longer lose your current target when affected by a crowd control spell (e.g. fear, polymorph etc...). bundan otesini tanımam, bişey sorucam shamanlar flurryden 3 haste'li atack tdan fazlasınımı alıyorlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ayrıca gozumden kacmadı yine nerf yemişiz, eyvallah demiştik ww nin 5 sweepingin'in butun chargelarını yemesine (fazladan 1 adaa bile vursa 5 charge'ıda yiyodu 1 tane yemesi gerektiği halde veya max 4 kişiye vurabilcekken 5 charge yiyodu ) şimdi cozemediler bugı anlaşılan nerflediler yine... neyse retaliation bugını cozmusler... ölmüşüz shackle atanımız yok off cok kötü espriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: druidin kedi vsvs iken trinket kullanamamıs olayına cozum gelmıs. yalnız bi noktaya parmak basmak lazım, şimdi ravage dodge-parry-block olamıyor.ki mantıken olmamalı. ama ambush veya sap için boyle bırseyden soz edılmemıs. demek ki 1.11 rogue patchi olcak =) hmm 1.11i mage patchı diye biliyorum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 of yine ezmişler warrior'u of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hakkaten nerf gereken classlar varken warrior un en önemli ability'lerinin sağlam nerf yemesi komik olmuş.geçtim pvp yi solo kasarken bile zorlanacaz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 shaman we warrior flurry den 3 attacklık bonus alıolardı yani critlediktn sooraki 3 attack % 30 daa hızlı gerçekleşiodu ama bu 3 attackı 12 sn içinde yapmaları lasımdı yoksa etki kalkıodu işte bunu kaldırmışlar şimdi sadece 3 attacktan flurry alacaklar süre önemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şey gibi yaptılar bunu milli takım çok iyi derece yapar ertesi gün ota boka zam gelir ya :) warrior ada verdiler çok süpermiş gibi flurry özelliğini en baba abilitylerede nerfi oturttular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "- green whelp armor no longer affects targets above level 50 and the sleep duration was reduced to 10 seconds. " aha en çok sevindiğim olay %5 proc.cşansı olan bişey bu kadar mı insanı uyuz eder ya. sonun da kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 mage için bu denli bir değişiklik söz konusu değil. blizzard'ın cm leri bütün forumlarda bunu defalarcakez söylediler. mage shaman ve rogue 1.11 de ele alınacakalr ama öyle aman aman bir değişiklik yok sadece ufak tefek talent düzenlemleri yapılacak. 1.11 içinde mageler çok bişi beklmemeli. zaten artık mage e ne gerek kaldı ki. 1 sheep vardı yakında ona benzer bir spell başka bir class a verilir mage'e gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rogue patchi olsun ya mage e ne gelcek ki? rogue inanılmaz sorunlu bı char su anda bır suru duzeltılmesı gereken sey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sheepi de rogue a verirler iste tamam bidaa mage alınmaz hiç bi raide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yok waterı verseler almaya gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ilk dikkatimi çeken "lfg scholo--strat--brd raid" olmıcakmış bundan sonra; 5man takılmak zorunda kalıcaz artık.. ayrıca, ubrs'de 10kişiye düşürülmüş.. hadi hayırlısı artık.. *lem, çaktırmadan hunter'a nerf mi vermiş yoksa bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evet, hunter nerf söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 haa bu arada dm deki ağaç amcayı farmlayıp kitap veya quel serrar mıdır nedır onu dusuremıcez. o kotu olmus bıraz. ama stratın fln 5 man olması cok guzel olmus cunku 10 kısı olunca bazı tıpler sacmalıyor saga sola dengesızce dalıyorlar. random gruplardan nefret edıyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abi bu green whelp armordan kurtulduk arkadaşı mc ye gidemeyen ama zar zor zg yapabilen guildlere havale ediom (abi naaptın adamlar kara kara düşünüo şimdi nası kescez arlokku die) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aga öyle diyorsun ama tmm pve için güzel ama pvpde hiç denk gelmedin herhalde bayrak guard ederken druidin gelip gözünün önünde bayrağı ceviremsini 30 saniye mal mal bakıyosun. seni artık kime havale ederler bilmiyorum ki olması gerektiği gibi yapmışlar lvl 50 üstü adamları etkilememesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben testte mage açtım, stawwolopet yapcaktım o vidyolardaki gibi ama pek olmadı, hemen ölüorum 1.10 da mage için bi help varmı (dua, üfleme falan şeyleri hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar