Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Earenwen said: edit: taam eklem eklemeyi buldum da, ayağı ters döndüremiyorum hala bir de kuyruğu ince bitiremedim -_- yapabiliyorsun ama omurgayı nasıl yaptığınla alakalı, ben şahsen baştan düz yerleştirmeyi beceremedim, omurgayı tümden değiştirdi ayağı öne baktırmak için. deneme yanılma mecbur. ossu'nunki süpermiş lol robin williams tanıtımı manyaktı ya, bir ara tekrar izleyeyim eheh "when this creature takes a dump, it has to move very quickly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kanat fln gelcekmi acaba cilginca ucmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kanat/yüzgeç türü şeyler vardı trialda ama işlevsiz süs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 alemsin osman AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu arada 10 dolarlık versiyon da kırılmış, yuh oyunu bekleselerdi bari kırmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Enseden gaptımmm mııı, bilki gurtuluşun yok! aha burayada yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 min. sistem gereksinimi nedir? edit: gördüm ki * A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0 istiyormuş bunsuz çalışmıyomu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 riva tnt filan mı kullanıyorsun ki? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 geforce4mx :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yaklaşmışım. (:P) maalesef onunla bu vakitten sonra çıkan oyunları çalıştırabileceğini sanmam. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: Electronic Arts yaptığı açıklama ile Sims'in yaratıcısı Will Wright tarafından uzun yıllardır geliştirilen simulasyon oyunu Spore'un tamamlandığını duyurdu. Oyun dünyasında bomba gibi bir etki yapacağını düşündüğümüz oyun 7 Eylül 2008 tarihinde PC ve NDS platformları için piyasaya sürülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 obaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 daha çok var ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 arcane said: daha çok var ya :P he yaw nasil geccek o kadar zaman ta 7 sine kadar ne oynicaz zaten yaz boyunu pc ye oyun cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bunun ciddisini yapsa keske bioware'de. gerci herkes cok sevmis cok begenmis ama bu kadar cuteoverload seyler hosuma gitmiyor benim. mass effect'teki irklari yapmis birileri mesela. ama hic birinin mass effecteki irklarla alakasi bile yok :D oyuncak ayi gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 o dedigin gibi olsa hic bi pc kaldirmaz hatta bi 10-20 yil boyuncada kaldiracak pc cikmaz yani dedigin soyle bir sey gibi mass effect girafikli strateji oynu ornegin total war falan gibi veya corsack strateji oyunlari o oyle iyi gozukcek sekilde olamaz ( duzgun anlatamadim ama umarim anlamissindir) hem o oyuncak ayilar bile rahat bi pc gereksinimi saglamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 niye yapilmasin heh. yuksek kaplamalar olsun demedim ki, bunun ciddisini yapcaklar. dungeon keeper gibi humour olabilir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 dungeon keeper ın yenisi niye cıkmadı ya muhteşem oyundu atmosferi ile zamanında güzel grafikleriyle... İstersen askerlerinin içine girerdin fps oyunu gibi olurdu valla. Seriyi 2 de bıraktılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 dungeon keeper 3 isteyenler bir video yapmış . rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bügün demosunu denedimde hayalimdeki oyunla bunun uzaktan yakından ilgisi yokmuş :D onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bu oyunun amacı ne ben anlamadım aptal görünüşlü bir yaratık oluşturdum sadece dans ediyo başka birşey yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Oyun değil o abi. Sadece oyunun karakter yaratma demosu gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evet daha demo su yok sadece karakter yaratma var cok supere benziyo ama sadece 6 GB bos alan istemesi garip daha fazla istemeliydi neyse bekliyip gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bu gece rüyamda gamespot 6 veriyordu, nasıl üzüldüm var ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Valla prototip'leri oynadınız mı bilmiyorum ama pek 6 verilecek bir oyun olmayacak gibi. Adamlar gezegenlerin üzerindeki bulutların yer çekimine göre alacağı şekilleri bile hesaplamışlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar