unac Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ne de olsa, aşkın peşinde koşar her insan aslında... başarı da, kariyer de, mevki de hep kendini ifade etmeye hizmet eder; kendini ifade etme kaygısı birileri tarafından takdir edilmeye, beğenilmeye; e, o da aşka eninde sonunda, inansanız da inanmasanız da... peki, nedir hepimizi bu yarışın içine sokan?... yani, insan neden aşık olmak ister?... üstelik başına gelecekleri bile bile; yani, aşk hastalıklı bir ruh halidir aslında... (gerçek aşk yani...) söylesenize, o mantıktan arınmış tutku halini anlatmanın bir başka yolu var mı?... hep mutlu ettiğinden bir fazla üzer aşk insanı eninde sonunda... çok değil, bir fazla sadece, ama üzer işte... evetle hayır arasında kalmak, daha ilk adımı atarken kaçmak gibidir aşk... ama vazgeçemez işte insan aşkın peşinde koşmaktan, çünkü, dipnotunda hüzün vardır aşkın ne de olsa... en çok emek isteyen bitirme tezidir yaşamın aşk, çünkü en net haliyle bilir ki insan, aşktan hatalar çıkarsa, geriye yalnızlık kalır, ve yalnızlık insandan biriktirdiği tüm hayalleri alır... dahası, daha yaptığı hatayı bilmezken, affedilmenin peşine düşmesidir insanın... belki de bu yüzden, aşk şarkıları hep unutulup giderken, pişmanlığı, yalnızlığı, hüznü anlatanlar en başköşe şarkıları olarak tarihteki yerlerini alırlar... peki söylesenize, hangisidir aslında daha derin izler bırakan, şiirler, şarkılar yazdıran; aşık olmak mı, yalnız kalmak mı?... [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 20:29 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aşkınla yalnız kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 afferim kız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ruh halıme bukadar uyan yazı okuyamazdım heralde ve sonrasında bukadar ıı bı cwp saol unac saol sabrına en iisi bence de aşkınla yalnız kalmak acıyı sonuna kadar tatmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aşk. aşk değil midir o yalnızlığı, pişmanlığı yazdıran ve yine aşk değil midir onları yaşatan? aşk başta yalnızlığı kabullenmektir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ikisinide almıyım.... şahsen aşk olmadan arkadaşlarımla bir ömür diyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sevmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ayy feci dokunduu valla bana;bi bilseydim sorunun cevabını dokunmayacktı da aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yalnızlık güzel beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ask mesk hikaye fazla kaptirmayin kendinizi . bulun fikrinize zikrinize uygun birisini evlenip coluk cocuga karisin , aklinizi daha luzumlu seylere yorun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 i give my heart to you. i give my heart, cause nothing can compare in this world to you! i still feel the pain, still feel your love... yada.. yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana. al içine tekrar derinine sakla,kat kasırgana. yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz. yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. yürürüm ipte,ağım yokken hem de, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için . neyim var ki sanki senden başka hadi son bir kez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. aşk kırıntılarıyla doymaktansa aç kalırım tek başıma bu hayatta. paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında bunu yazana sorabilirsin : ) kaçıyor musun aşktan hala koşup insandan insana hayatı bırakıp tabağında, boşver mi diyorsun kanasın için acıyor mu hiç bazı bazı cesur musun gözünü kapadığında boşver mi diyorsun kanasın biliyorum artık çok zor çok kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle yavaşlıyor ama duramıyor dünya, zaman kimseden değilken yana gitmiş herkes evlerine bomboş boşver mi diyorsun kanasın. batmadık ama su alıyoruz hissetmeden basıp toprağa, tuz basmadan yaralarıma boşver mi diyorsun kanasın. alt üst olmuş coğrafyadan cebinde bozuk paralarınla; kendi mezarına selam durup boşver mi diyorsun kanasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kasmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 platonik rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 aşk katalizördür bu durumda... sağlam bi şarkıyı, şiiri yanlızlık yazdırır da bu yanlızlıktan önce aşkın ciddi anlamda psikolojinin içine etmesi gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yalnız kalmak daha güzel gibi geliyo be.aşk meşk ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bunlar cevabı verilemeyecek şeyler.herkesin kafasında ayrı bi düşüncesi var.herkesin yaşadıgı ayrı tecrübeler olaylar anılar vs ler var. yeri gelince aşk yeri gelince yalnızlık diyorm bende :).herşeyin bi zamanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hangisi o an için mutlu edecekse "o" bazen yalnız olmak, bazen aşık olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bazen de insan olmak ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "hep mutlu ettiğinden bir fazla üzer aşk insanı eninde sonunda... " burası çok doğru bence.şöyle bir geriye baktıgında hayatta belli başlı mutlu(gercekten mutlu)anıların vardır sadece.ve sorarsın kendine bitek benmi böyleyim yoksa herkes mi boyle? ben eskiden bi tek ben boyleyim derdim ama megersem herkses boyleymiş... hayat okadar mutlu olunacak birsey değilki.fazla mutlu gibi gorunmeye de gerek yok.2 gün mutlu olsan 2 asır mutsuz kalır birde o 2günün anılarıyla yaşarsın... (konuyla biraz alakasız oldun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kasolara gelll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar