Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oyuncular jim carrey (dick harper) , téa leoni (jane harper) , alec baldwin , angie harmon (veronica) , chris ellis (rj wade) , stephnie weir (debbie) , timm sharp (andrew) dick harper hayatı boyunca dişini tırnağına takıp çalışmış ve nihayet istediği konuma gelmiştir. globodyne’in medya ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı. amerikan rüyasının üst basamaklarına tırmanmayı başarmış olan dick, daha ilk iş gününde koca şirket büyük bir çöküşle piyasadan silinince elinde çantası kendi kapıda bulur. felaketler ardı ardına gelmektedir. önce arabaları, banliyödeki lüks evleri ve ardından zengin dostları gitmeye başlar. işin içinden çıkamayan dick sonunda bir çare bulur. düzenin içinde kalmak istiyorsan düzene ayak uyduracaksın. kısacası büyük patronlar gibi çalacaksın. dick ve güzel karısı jane evlere şenlik bir intikam planı hazırlar. ted kotcheff’in 1977 yapımı filminin yeniden çevrimi olan dick ve jane işbaşında’nın en büyük silahı komedi dünyasının dev isimlerinden jim carrey. kaynak. http://www.beyazperde.com/film/2750 film bu gun gelio sanirim... jim carrey oynadigi icin dikkatimi ceki gusel bi film gibi gozukuo isalla gitcem zmn bulursam =] [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 08:26 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 çok komik olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 4 gözle bekliodum en yakın zamanda gidilmesi gereken bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Jim Carrey amca sanki propaganda yapıyomuş gibi gelmeye başladı bana gizliden gizliden.. Hep iyi giden hayatta tersliklere "şeytani-benceil vs." yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıyo sonrasında "ilahi bir şekilde" doğru yolu ööreniyo falan. Ama komik değil mi? Acaip komik... :D (Bi Ace Ventura'da bi de dumb and dumberda görmedim bu dediim olayı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jim carrey'nin filme olması bile o filme yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jim carreyi niye gülüyorunuz anlamıyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 çünkü adam yabancıların kemal sunal'ı [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 01:49 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 filmden geliyoruz. boş ve kafa dagıtma için uygun bi film. standart jim carrey filmi işte. gidip gülüyorsunuz sonra çıkıp eve geliyorsunuz. filmin sonu aşırı çakma olmuş, gerisi alışa geldiğimiz jim carrey komedisi (abartılı mimikler, absürp tepkiler vb) işte. ne eksik, nede fazla. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 02:24 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 sirf téo leaoni icin bile giderim süper bi kadın, süper bir oyunculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: jim carrey komedisi (abartılı mimikler, absürp tepkiler vb) işte. ne eksik, nede fazla. aynen katılıyorum:) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 16:55 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 liar liar, mask veya bruce almighty gibi filmlere kıyasla daha az komedi, daha çok amerikanın hortumcularına karşi yapilmiş bi film.. arada komedi yerler var, ama o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 me myself irene in yanında o kdr komik kalmıyor ama 8/10 rahat veririm , sonlara doğru epey komikleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 jim carrey için yabancıların kemal sunal'ı demek bence pek bi haksızlık olur... truman show'u ve man on the moonu 'u izleyenler bilir ki, o aynı zamanda mükemmel bir dram oyuncusudur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ha zaten kemal sunal hiç dramatik filmde oynamamış, bizi hiç ağlatmamıştır tv karşısında. neyse mevzu bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 valla beni hiç ağlatmamıştırda rahmetli, sizi bilemem... neyse konu bu diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 öğretmenli bir filmi vardır acıklı.kemal sunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bide propoganda vardı glba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hikaye alisagelmis olsada jim carrey ile super olmus begendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben hıc sevmedım , cok ta gulmedim oyle yani yakismadi jim carrey e , gerci senaryo sux biraz onunda etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Film sıradan bir vasat film. Konu olsun kurgu olsun basit bir çizgide ilerliyor, öyle sürprizler, abartılar, alışılmışın dışında şeyler falan yok. Aile komedisi tam. Jim Carrey biraz olgunlaşmış sanki, hani eskisi gibi küfür ve iğrençliğe dayalı "cem yılmaz espirileri" yapmıyor. Ama yine abartılı mimik ve tepkileriyle insanları güldürüyor. Ama sinemada para verilecek bir özelliği yok filmin. Açıkçası haftasonu eşofmanlarımla rahat rahat işsiz güçsüz, evde pineklerken ya da bişeylerle uğraşırken tv de göz atacağım bir film olarak gördüm ben bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yeni geldim filmden . Vakit geçirmek için iyi bir film . İlk yarısı vasatın üstüne çıkamıyor ancak ikinci yarıda konu bağlanmaya başlıyor . Güzel de bağlamışlar bence , hoşuma gitti sonu falan . O kadar da Jim Carrey tarzı mimikler kullanmamış bu sefer kendisi . Sonuç olarak gidilebilecek bir film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar